Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
En jatszottaam McKenny ellen es biztosithatlak rola hogy nem csiter.En jatszottam mar igazi csiterek ellen, es nem attol lesz csalo valaki, hogy azelott lelo, hogy tudnal egyet loni.vagy hogy tudja merre jarsz.
Amugy Sydac a gotland szervereken, mennyi idore szoktak bant adni?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A helivezetesben igazad van az erzekenyseggel.Dragonon lattam, hogy porogtel es azt csak jo egerrel lehet megtenni max erzekenyseggel.Ezert mondom, hogy a helizeshez egy jo eger olyan mint a repuleshez a joystick.A regi egeremmel a fak tetejetol meg lehetett csinalni a fordulot egy centit arrebhuzva az egeret.A mostanival meg orulok ha negyszaz meeterrol nem furodok bele a talajba es ehhez is legyalulom az asztalom 3x.
meg az erzekenyseget azt nem a helire ertettem, hanem a tv raketanal, hogy a celkereszt hogy mozog azt az infantrys menunel tudod beallitani(az eger beallitasodhoz sincs koze az legyen max erzekenysegen a bf2-ben allitsad ugy ahogy akarod).Heliben nekem is minden maxon volt, csak az infantrys resznel kellett levenni 0.1-re az erzekenyseget :)
<#nevetes1>#nevetes1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
lényeg
NYOMKODD a TAB ot
ozt látod a célkeresztet
de én utálom azt a pályát meg ott nem lehet értelmes frag moviet csinálni mivel ott anyiból lenne hogy megy a tv ozt utólsó méterene pont szembõl eltalálja a ranging oló helit
unalmas<#sniffles>#sniffles>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
sz'al akkor örök harag?<#miaz>#miaz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
van benne pro meg kontra resze is(talin igy kel mondani) annak amit tanacsolsz
persze elöször csak heli tv szempontból
-a heli vezetés szempont nem kérdéses SOHA NEM lehet elég érzékeny
a gunert majd leirom egyszer vagy lehet kifejti más helyettem
igen nekem zén van a be ki szálás
en meg a heli f10 es nézet
egéren van 2 gomba az oldalán azokon van az f9,f12
átszáálás helyén van f1,f2
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
meg egy tanacs: vedd picit lejebb az egered erzekenyseget, mert egy csomo 100%os helyzetbol azert nem talaltal bele mert az utcso kattintasnal tulhuztad az eger miatt.nekem is volt ilyen gondom(meg a razer egeremmel, amivel majdnem max erzekenysegen jatszottam), es amint picit erzekenyebbre vettem az egeret egybol jobban ment a dolog(visszaneztem amit felvettem frapsban es meg az is latszott a videon ahogy remeg a kezem mert olyan erzekeny volt).infantryzni is sokal konnyebb kisebb erzekenysegen.eloszor kurva szokatlan lesz de utana megszokja az ember.
Mindent osszevetve meg grat.egesz utos muvi lett :)
bammeg nekem mire átváltok lövészhez - tv-re - lövés az alatt a heli kb 1/5-1/6 elfordul az eredeti irányból :(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
...mondjuk mi elõbb Boxival lelõttünk egy ilyet.
Zockeren <#hehe>#hehe>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Together we'll fly someday...