Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért sok egyeNlõre jár 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és asszem két kezem már bõven elég ahhoz, hogy összeszámoljam hányan tettek valamit érdemben ezért a közösségért!
(érdemben != egy banner 😉 )
szóval ha már vagdalkozunk a szavakkal, hogy ki mit tett 😊
Ez a hihetetlen, vagyis a story hihetõ is lehetne csak rohadtul nem így történt de ezt már akkor is elmontuk neked is.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
gyuri http://gyur6.uw.hu
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Te legalább elhiszed amit leírtál?
no comment...
no comment...
A #4255 meg sztem elég egyértelmûen a dc-sekrõl (tudod volt ma itt egy flém<#wow1>#wow1>) szólt de te jól magadra vetted az összes 42-es nevében is, ennek hála joebácsi is jól besértõdött stb.
a gumiban csináltam nekik egy külön topicok, ahhol kiélhetik szenvedélyüket, dehát mindhiába...a bünti viszont helyrerázta a helyzetet, pár egyed kivételével...
az utánna lévõ anyázás, meg a besértõdés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt...lehet, hogy a bf42-es topicban is van egy "kevéske" spam (fõleg 80k környékén <#miaz>#miaz>), de az össze se hasonlítható ezzel, ami itt folyik...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amíg mindenki kezet nem csókol neki, és áhítozik a megbocsátásért, itt egy szutyok banner, ami persze meg se közelíti a MESTER alkotásá, de talán egy darabig megteszi, annak ellenére, hogy egy bf42-es geci mûve...
(amúgy még oldalakat lehetne írni az itteni helyzetrõl, de inkább nem teszem)
te mennyire ismered bf42-eseket hogy ennyire tudod mennyire normális társaság alakult ki?
szegény te 😊
Készüljetek fel kislányok mert az uj verzióba sem a virág lelketekkel fogtok nyomulni a beásott állások felé. szal majd név szerint megmutathatjátok milyen nagylegények vagytok megint .
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Fritz meg a többi sótlan droid örülhet mert mostantól nem lesz fölös off csak az õsklánok flémelnek meg szopják egymás faszát felváltva.
Mégegyszer:
A jó büdös kurva anyátokat.
Mi vanb veled skiper?
Méer van 4 büntid?
Amúgy megjelent a demo vagy mért van 132 új hsz?
ja, hát ennyi. majd játszunk, ott is pofázunk eleget 😊
nehezen, de: sok siker bf42-eseknek, akik idejönnek, és 1 óra alatt szétrúgják a mi kedves légkörünket😊 én sem illek ide, 'sztok.
ui.: mortimer egy anyabaszó köcsög, mert túltûntetett engem!! :'DDD
(s mellesleg mortika: a zsidózást a Magyar Alkotmány ENGEDÉLYEZI! te antimagyar kis s*ggarc)
;DDDD
bannojj morti, élvezz rá a logotlan nevemre, ah, te pimasz ! hogy én menynire gyûlöllek, pedig nem is besztélkünk, mu - háh - háh....
gyuri http://gyur6.uw.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudod a te típusod a becsöngetõs-jehovás, senki sem kért meg hogy ránkerõltesd azt ami szted a helyes, az off minket szórakoztat ha neked nem tetszik akkor így jártál szvsz
(Ha van Isten akkor erre nem válaszolsz hanem egy nagyot csalódsz általában a mai "fiatalokban" és lelépsz)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx