Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
majd egyszer ha nagy leszek megoldom... :)

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
ejnye-bejnye :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hacsak mindenki egy 1000-el beszáll sztem összejönne annyi ember, hogy tudjál újjítani :D Annyi ember meg szeret téged hidd el hogy összejönne ;) ....na elkezdjük? :DDD

Nem3sis
Tényleg! Már el is felejtettem hogy Trauma is BF2-t fejleszti.<#worship>

Minden csak nézõpont kérdése.

TDC Geronimo
Naugye :D

TDC Geronimo
Nem nem...az már eleve benne lesz :D
Trauma studió is benne van a fejlesztõcsapatba....tehát rögtön egy DC-s mod is üti a markunkat ;)

BurnBaby
végre vmi hasznom is lenne belõletek... ,)

www.battlefield.hu

Nem3sis
Ha jól tudom lesz DC BF2-re is. <#vigyor>

TDC Geronimo
Mondom én....hamar összejön ez ;)

Nem3sis
Vmennyi kis pénzmaggal tudok adakozni, jó célokra. <#vigyor>

TDC Geronimo
Hát jah sztem is. Bár fájó szívvel fogjátok otthagyni nemde? :D

TDC Geronimo
Jah azt azért gondoltam hogy nem mindenki fog átjönni....valakinek a II. vh jön be nagyon és ezért tolja a bf42-õt. Neked meg tessék gépet újjítani BF2-ig...ha nem lesz rá keret majd csinálunk egy "vegyünk BB-nek gépet, hogy tudjon BF2-ni velünk" topicot azt majd összedobunk neked ;)

Nem3sis
DC-sek nagyrésze szerintem át fog jönni. Legalábbis magamból kiindulva.

TDC Geronimo
:DDDDD

BurnBaby
mind biztos nem. van akit kifejezetten a 42 hangulata tart ki a játék mellett. én pl egy darabig szintén nem, mert a jelenlegi vasamon el se fog indulni :) de ott fog röhögni a dobozos bf2 a polcon inspirációnak :)

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Ténlyeg ha már "benéztem" ide megkérdezem, hogy akik most bf42/dc/vietnamoznak azok mind át fognak jönni BF2-re? Mondjuk gondolom ez nagyban függ attól is, hogy milyen lesz a gém. Sztem rossz nem lehet ;)

Ahhoj
op, tippeltél <#mf1>

TDC Geronimo
Akkor tippelek.....fegyverek :P

Ahhoj
TOP SECRET <#violent>

TDC Geronimo
A gerzsi a fegyvereket vitte vagy a jármûveket? <#nemtudom>

Ahhoj
:DDD
sejtettem :)
hmm, és látom van ben smith-es interjú, még azt is meg kell csináltatni valakivel :))
(fegyvereket meg jármûveket már okosan kiosztottam :DD)

TDC Geronimo
Mármint nem azt tetted jól, hogy nem írtál cikket hanem azt, hogy feltetted a bf.hu-ra :D

TDC Geronimo
Jól tetted ;)

Ahhoj
jah, ezeket a képeket már tegnap feltettem bf.hu -ra, csak a hozzátartozó cikket nem volt idõm megírni este...

Részemrõl befejeztem.

Aki sört hozott a kosarában azzal senki nem genyázott de aki fórumszabályzatot meg lenézést na az lett elküldve.
Akárhova tekerheted ez így volt.
A #4253-at meg kár hogy magadra vetted (te is) mert rád pont nem vonatkozott
(persze ez is erõsítheti az együvé tartozást: utálja mindenki haxot mert õ tehet mindenrõl :) közösségi szellem rulez)

TDC Geronimo

TDC Geronimo
na ja ez a másik :DDD
nem nem..amúgy sztem jó lett......csak nekem hiányzik róla az M4 :D

TDC Geronimo
Na a békére való tekintettel rögtön egy hírrel kezdeném. Kikerült egy új interjú amelyet Ben Smithel készítettek. Ebbõl kiderül, hogy a játék megjelenését 2005 második negyedére tolták. Ami valszeg június lesz. Meg az is, hogy arra a kérdésre hogy lesz-e demó azt válaszolta hogy a demó megjelenésének dátuma TBA --> ebbõl az következik hogy lesz demó...aztán ki tudja :D
interjú

BurnBaby
és csak 1 bf2 felirat van rajta. ez már az amortizáció?

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Nah szóval....Már több mint fél napja megy a mocskolódási hadjárat. Én személy szerint nem szeretem a vitákat és szeretek az emberekkel jóba lenni....ezért itt megragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek mindazoktól az emberektõl akiknek nem tettszett ami itt ment (jogosan v. jogtalanul ebbe most ne menjünk bele mert nincs újabb 12 órám :DDD)A lényeg a lényeg : azért mind a két fél mondanivalójába volt igazság. És akkor legyen végre rend és mindenki beszéljen a várva várt játékról...mégha nincs semmi hír se :D .
SPAM ENGINE OFF
FLÉM ENGINE OFF

u.i : nekem nem tettszik a banner, mert nincs rajta Spec Ops meg M4...na jó azért nem rossz :DDD

BurnBaby
jah és hamarosan bf2s leszek :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem az szúrta a szemüket, hanem h amikor más is letette volna a kis piknikkosarát jól felrugták és elmondták mindenféle területfoglaló szemétnek - úgy nagyjából az egész kapcsolódó sceene-nel együtt :) de igazad van, tök fölöslegesen pampognak itt. pont ahogy ti :)

naponta megnézem mi van ebben a topicba (ahogy az összes bfesben), nemigen szólok belétek. de amikor mocskolódásba megy át - mindegy melyik oldalról kezdeményzeve - meg általánosságban klánok, xy gém játékosainak, stb szidásába, azt nem bírja a gyomrom. ahogy a g*cizést, egyebelést sem, ami tegnap óta az ultimate szókészlet itt...

#4253 ügyben - édesanyám kösz remekül, se nem büdös, se nem kéjeleg üzletszerûen :) feltételezem h ugyanez vonatkozik a nagyérdemû jelentõsebb részére. kérlek tehát ezek felemlegetését mellõzd.

teszem ezt milyen alapon? jó érzés, közösségi szellem, miazmás. na meg mert magam is egy bf/dc-s (idõnként bfvs) g*ci vagyok...

www.battlefield.hu

Kijött a game?
Nem.
Van mirõl "értelmesen" beszélni?
Nincs.
A topicban addig is mi azért jól elvoltunk de EZ nem tetszett nektek hát sry
Ezt a "csak mi írhatunk ide senki más" dolgot én (mi?) nem mondtuk, egyszerûen az nem tetszett hogy csak fikázni és flémelni jöttek egyesek.
Ennyi.

És mielõtt beépül a köztudatba nem általában utálok mindenkit hanem csak azokat akik tök fölösleges jöttek pampogni meg jól rendet csinálni mert szvsz erre az égvilágon semmi szükség nem volt, az egész nekem úgy jön le hogy faszán piknikeztünk a golfpályán még megnyitás elõtt de ez szúrta mások szemét.

BurnBaby
hax
elárulnád, h mitõl bánt téged, h más is ír ide, mint te meg a néhány barátod? pl az a sok 'rohadt kis szar' régi bfes? meg új? meg dcs, vietnámos, meg cs-s, meg mit tudom én? olyan emberek, akiket érdekelne a játék szintén?
sajnos (?) a bf mezõny (legyen bár 42, dc vagy bfv) viszonylag egységes kis hazánkban. nem akarlak elszomorítani, de ennek a közösségnek lesz része a bf2 rajongótábor is.
lehet besértõdni és levenni a bannert, mert a sok szemét idejön. csak akkor legyen oly kedves és lássa be a készítõje, h csak és kizárólag a saját szórakoztatására készítette.

www.battlefield.hu

0Fritz0
Mag, van még hely a klánban? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Így hirtelen leszarom hogy ki minek tartott illetve tart most.
Hetekig nagyon jól elvoltam pár haverral ebben a topicban, szórakoztatott a hülyéskedés és a néha felbukkanó hírek kitárgyalása stb. ez sajnos néhány emberkének nemtetszett ezért most vége, egyébként Skiper is pont ezért vette le a bannert mert ez a topic már nem az mint amihez a banner készült.
Személyszerint rohadt kis szarnak tartok mindenkit akinek bármilyen része volt ebben az átalakulásban.
Persze várható volt hogy az öregek majd asszimilálni akarják a topicot a sajátjuk képére de szvsz ezzel meg lehetet volna várni legalább a game megjelenését bár ez most már mindegy, remélem annyi értelme volt ennek az egésznek hogy legalább ti jól fogjátok magatokat it érezni.
Bár ennyi erõvel ezt a topicot meg is lehetne szûntetni és össze lehetne vonni a bf42-essel hiszen a bf2 scenejének a többségét úgy is õk fogják adni amint azt már tudhatja mindenki.

BurnBaby
csinos a banner
btw
:)

www.battlefield.hu

0Fritz0
Tessék, most a sok geci õs BF-es szétoffolja a topicot. :)

(Tipp: Ezzel a jehovás szöveggel kicsit eltévedtél, a franc se akar téged nevelni, az apuci és anyuci dolga. Senki sem mondta, hogy most tessék bocsánatot kérni és kussolni, de ha eddig nem értetted meg... egyébként én is értelmesebbnek hittelek... Ámen :) )

OFF

Arríva Tetris!

ON

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TheGOro
Mit akarsz egész õs a banner, ahhoz képest "hogy egy bf42-es geci mûve..." <#worship><#eljen>

http://GOro.hu

Ahhoj
mert akkor meg az lenne a baj, hogy ki az aki mindenki felett áll és igaza van mindig bla bla bla .D
és jó az aláírásod :DD

Meggymag
Sztem azért nem mert egy még meg nem jelent gém nem létezõ scenejébõl kéne embert választani. Ami picit nehézkes :)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

mért nem választotok egy olyan házigazdát, aki figyel is a topicra? és akkor nem kéne a moderátorhoz rohangálni, hanem megoldanátok egymás között

joebacsi
nah joejt mindenkinek! <#wave>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
711 :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
õõ <#miaz>
akkor egyelõre mászok csicsikálni, mert érzem, hogy csökken a koncetrációképesség...

Ahhoj
mind1, elég a vitából, ennek se eleje se vége
inkább irány az 5k :DDD (joke <#wink>)

joebacsi
sry, ha nem volt egyértelmû, de a lényegen nem változtat...

"sztem nem a "váá"-zás volt a fõ probléma, hanem az, ahogyan reagáltak egy páran, mikor nemtetszésünket fejeztük ki.
a gumiban csináltam nekik egy külön topicok, ahhol kiélhetik szenvedélyüket, dehát mindhiába...a bünti viszont helyrerázta a helyzetet, pár egyed kivételével...
az utánna lévõ anyázás, meg a besértõdés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt...lehet, hogy a bf42-es topicban is van egy "kevéske" spam (fõleg 80k környékén ), de az össze se hasonlítható ezzel, ami itt folyik..."

Hát már bocs de én ebbõl azt hittem hogy még a multkoriról beszélsz

Ahhoj
nem rád gondoltam, nem te áradoztál arról mennyit tettél már ezért a scene-ért :)
(te buta 80k-s spammer!!! )<#duhos2>