Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe004
Sry! De nekem nagyon úgy tûnt, hogy szólt a fél FRX nek és ide hívja õket flamelni! Természetessen aki nem flamelni jön ide arra nem vonatkozik!

TDC Geronimo
Igaza van joe! Ez valóban nem volt szép...Azért a második helyért is igen keményen meg kellet küzdeni szvsz....E mögött is komoly teljesítmény van....

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Higher
Hey Joey, miért gondolod hogy a fejünkbe szállt a 2. hely?! Jót ittunk rá bftalin! Még jó hogy te nem voltál ott ... vagy ott voltál mert akkor nem mertél odajönni hozzánk! 😊)

DonC
Tudod Joe két dolog van, nem akarok flamet.
Van itt ez a Higher "gyerek" aki mondott valamit. Annyi a különbség, hogy te ezek után mondtál valamit ami már engem is érint. Erre én azt mondom b... (amit gondolsz😊) Tehát ez nem túl szép tõled. Ha netalántán Highernek akarsz valamit mondani akkor mond Neki, meg tudja magát védeni. Vágod?

TDC Geronimo
😉

DonC
hmm? 😊 Amúgy jó a topic, Geronimo felhívta rá a figyelmemet! 😊

Joe004
Fejetekbe szállt a 2. hely még szerencse, hogy az FB nyert és nem ti! Le lehet állni és nem csak kötekedni kéne idejönni! Bf2 ben eldõl van e okunk pattogni ott találkozunk addig is le lehet szálni a magas lórol és
nem belekötni mindenkibe!

TDC Geronimo
Jó te tudjuk sokat tettél a bf(dc) scenért...téged már nehéz lesz behozni...de majd ha kijön a bf2 megpróbáljuk 😉

Higher
nincs bf2 ergo nincs bf2 scene ... mit is tettél konkrétan akkor? nem idegesíteni akarlak hanem pusztán irritál az alpári stílusod. vágod lowlife?

Skiper
jah, még az a nevetséges, hogy itt mocskoljuk egymást amiatt, amit a fórumon és a bf játékban láttunk. és ez alapján hozunk ítéletet. hehe, semmit sem ismerünk egymásról, csak annyit, hogy nem jövünk ki a bf2-téma téren.
most az, hogy te lesenkizel engem, ugyanakkora marhaság, mint hogy én elküldelek a k*rva anyádba vagy senkizlek.... 😛

gyuri http://gyur6.uw.hu

Joe004
Pl. Egyetlen magyat Poe szerver a miénk, rengeteget foglalkozunk a BF2 vel kitárgyaljuk stb.. és Gero néha felrak pár hírt a bf.hu-ra! Ja és Skiper csinálta a topic tetejére ezt a szép logót és még pár embernek avatart! Azt hiszem ennyi!

Joe004
Szoktam nézni 😄! Bár inkább a külföldiket mert ti is onnan nézitek 😊 és az gyorsabb! Csak ez az 1 kép kimaradt !

Joe004
Van 1 jobb ötletem menj nyaralni még mielött kiadják! 😄

Skiper
😄D
tök eccerû a megoldás: adják ki júníiusban és nyaralásra vigyél magaddal nagy kapacitású laptopot. a többit szerintem sejted... 😊

Ahhoj
most miért, mondjam azt, hogy utálnám hogy a bf2 miatt nem megyek nyaralni? 😄D

Skiper
😄 szép hozzáállás!

Ahhoj
ha már júniusig váratna magára, akkor inkább várasson mindjárt szeptemberig
de utálnám, hogy nyaralok és itthon meg ott unatkozik a bf2 cd-m 😊)

Nézd ,nekem meg már netem se lesz lehet akkor....<#szomoru1>

Ahhoj
igen, mert nézegetünk bf.hu -t 😄D
és van új galéria is ott, a hozzátartozó cikk meg íródás alatt

Skiper
ja 😊

Joe004
Rohadjon meg a geci EA! Gondoljatok bele most esik a hó meg - ok vannak és amikor BF2-zni fogunk már a strandra fogunk járni és +30C lessz! <#guluszem1><#mf3><#boxer><#csodalk><#wilting>

Joe004
XG: How much of development has already been completed?

Ben Smith: We are feature-complete (also known as Alpha) at this time. The remaining work is polish and bug-fixing.

XG: Is there any target release date for Battlefield 2? Will we be able to see a public demo any time soon?

Ben Smith: The final demo release date is TBD. Battlefield 2’s release date is 2nd quarter 2005.

Joe004
Láttuk ezt a képet? Medic akció közben 😄 !

0Fritz0
BF? Az egy olyan gazdasági szimulációs izé?... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Add meg a címed, megyek. bip-bip 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ahhoj
<#nevetes1><#idiota>

Ahhoj
.

Skiper
te droid.

Bencsi
.

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
mit tudsz te erröl,életedben nem bfesztél😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Ahhoj
jah, kár... 😞(
akkor nem szólok hozzád, bye...
😊))

0Fritz0
Nem, ez itt a gonosz ikertestvérem 😊

0Fritz0
Többen vagyunk, akiknek nem tetszik? Hmm... Akkor jó. Kellemes a tudat, hogy a mai "fiatalság" akkor is vállalja a dedós beírásokat, ha már naponta rájuk kell szólni, hogy hagyják abba. Ez a bátorság, ezt már szeretem. Ezt el lehet mesélni a suliban, ettõl áll ám a bráner. Ne hallgassatok azokra, akik szerint ez taplóság, õk is köcsögök és jól meg is fogjuk ütni õket!

A hittérítés azért itt folyik, mert miattatok van rá szükség. Persze értelmetlen, mert ezek szerint egy másik ember csak addig yofej, amíg helyesen bólogat. Nyugodtan szard le amit kérünk tõled, te vagy az okosabb.

Ahhoj
Fritz!!!!
lontájmnószí 😊))
hát te még élsz? 😊

TDC Geronimo
😄

Skiper
😄 <#eljen>

Vicces gyerek vagy te rengeteg szabadidõvel csak miért pont ebben a topicban erõlteted a hittérítést?
Csatlakozz azokhoz az "emberekhez" akik bazi "felnõttek" és te is csak hetente írj ide.
Viszlát jövõ hétfõn <#wave>

TDC Geronimo
Jól van látom visszajöttél 😄

TDC Geronimo
😄

<#nyes>Bisztos jóóóóóóóóóóóóóóóó de ne vedd sértésnek<#sir>

Skiper
ezt már kiadták vagy csak demó?

0Fritz0
Mivel még nincs játék amirõl lehetne beszélni -De hát ugye fent kell tartani a topicot, mert egy ilyen noname gémrõl különben nem is értesülne a nagyérdemû-, hát legyen.
Dumáljunk a Tetrisrõl!

Olyan szép meg színes meg mozog meg minden, sssszúúúppppííííí!!
Akinek meg nemteccik a tetrisz az bekaphattya a bránerem!
Jipííí és OLLÉÉÉ!

(Teljesen érthetetlen módon más fórumokon az "emberek" (gyökerek) gyakran egy hétig nem írnak semmit ha nincs mirõl. Ha annyira csetelni akarnak, akkor felmennek pl.: IRC-re. Micsoda köcsögök... üssük meg õket!)

Skiper
jah, SEGGFEJEK !!!! :'D
szerintem az idõeltolódást miatt lehetett.... <#vigyor5>

TS Zolly
Drága BB! Ne is törödj ily apróságokkal.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Tegnap kikaptunk az elsõ OpenCup warunkon. Ugye Skiper?<#falbav>

A kis kecseg németek!<#kocsog><#levele>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nahar
Végre egy tisztán látó gyerek!<#eljen><#eljen> Aki nem csak okoskodik!

Motorola Defy

BurnBaby
ha flém van az a baj
ha nincs flém az is baj
fene se ért benneteket 😊

www.battlefield.hu

Jól monta a szavait az bisztos nem rossz gyerek nekem bejön mint haver <#taps><#worship><#worship><#worship><#taps><#nyes>Jó a gyerek!!!

JA<#nemtudom>

TDC Geronimo
Érdekes....miután ezt beírta valahogy nincsen hozzászólás...milyen érdekes <#pardon1>