Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Van itt ez a Higher "gyerek" aki mondott valamit. Annyi a különbség, hogy te ezek után mondtál valamit ami már engem is érint. Erre én azt mondom b... (amit gondolsz😊) Tehát ez nem túl szép tõled. Ha netalántán Highernek akarsz valamit mondani akkor mond Neki, meg tudja magát védeni. Vágod?
nem belekötni mindenkibe!
most az, hogy te lesenkizel engem, ugyanakkora marhaság, mint hogy én elküldelek a k*rva anyádba vagy senkizlek.... 😛
gyuri http://gyur6.uw.hu
tök eccerû a megoldás: adják ki júníiusban és nyaralásra vigyél magaddal nagy kapacitású laptopot. a többit szerintem sejted... 😊
de utálnám, hogy nyaralok és itthon meg ott unatkozik a bf2 cd-m 😊)
és van új galéria is ott, a hozzátartozó cikk meg íródás alatt

Ben Smith: We are feature-complete (also known as Alpha) at this time. The remaining work is polish and bug-fixing.
XG: Is there any target release date for Battlefield 2? Will we be able to see a public demo any time soon?
Ben Smith: The final demo release date is TBD. Battlefield 2’s release date is 2nd quarter 2005.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
A hittérítés azért itt folyik, mert miattatok van rá szükség. Persze értelmetlen, mert ezek szerint egy másik ember csak addig yofej, amíg helyesen bólogat. Nyugodtan szard le amit kérünk tõled, te vagy az okosabb.
Csatlakozz azokhoz az "emberekhez" akik bazi "felnõttek" és te is csak hetente írj ide.
Viszlát jövõ hétfõn <#wave>#wave>
Dumáljunk a Tetrisrõl!
Olyan szép meg színes meg mozog meg minden, sssszúúúppppííííí!!
Akinek meg nemteccik a tetrisz az bekaphattya a bránerem!
Jipííí és OLLÉÉÉ!
(Teljesen érthetetlen módon más fórumokon az "emberek" (gyökerek) gyakran egy hétig nem írnak semmit ha nincs mirõl. Ha annyira csetelni akarnak, akkor felmennek pl.: IRC-re. Micsoda köcsögök... üssük meg õket!)
szerintem az idõeltolódást miatt lehetett.... <#vigyor5>#vigyor5>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A kis kecseg németek!<#kocsog>#kocsog><#levele>#levele>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Motorola Defy