Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Halottvagy [eR] Arijuen
Fõleg amikor megöli vele a csapattársát utána meg feléleszti 😄
Nagyon odabaszós game lesz!!!!
Halottvagy [eR] Arijuen
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Halottvagy [eR] Arijuen
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mindent probáltam
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Halottvagy [eR] Arijuen
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Halottvagy [eR] Arijuen
A videót kb 8-adjára nézem meg a vadászgépek,huh,nagyon jók(enyhe kif.),remélem a játékban is pont így néznek majd ki,vagy még jobban!!Komoly mintha filmet néztem volna!A kínai heliseknek meg az ablakon lóg ki az AK,azért az LoL <#nevetes1>#nevetes1>
Motorola Defy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Halottvagy [eR] Arijuen
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy már a videóból szerzett új információt is beépítettem 😊
nyugi azért szeretünk (vagy nem <#eplus2>#eplus2>)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Találtam egy linket ami mûködik is: klikk.
Ja és ne böngészõbe nyissátok meg hanem pl a flashget-be URLként okosan és jönni fog erõbõl 😊
Ha volt már akkor szorri!
- Yes, we are on schedule to release a demo.
Szal sztem lehet a WÁÁ-ra készülni :-)))
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----