172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:] bf2 rulz egyébként is, csak még rankedre nem tudok menni, mer nincs elég pénzem a teljesre ='( de ha meglesz akkor mindenki kap a pofájába :D -
lehet hogy valaki még nem látta,
BF2 videók http://bf2videos.eu.tt/
valamint linkek oldal http://www.bf2s.eu.tt/

kép: http://bf2videos.eu.tt/Screen2s.jpg
-
:D -
a hangsúly az -OTT -on van :) -
hmm itt ahogy látom lincselés jár a WoWozásér :DD [megse meri elmíteni hogy félévig wowozott °_°] [de már megtért, beccsszó!!
]
-
Igen, sok majom baratom wowzik :D -
FlatlineHun #38587 Bf2 coop -
ne becsuld le a kepesessegeim :) ha en nem is szemely szerint, de biztos ismerek olyat aki rajtad is tud segiteni :) -
Hoppá h tudja! :D -
NEM! Csak gondoltam rátoknézek :) -
Amig a login queueban var addig ide is berofog 2 szot ;P -
Hmm, csak nem megint megdöglött a WoW szerver?
-
Muhaha...láma!
-
MeOw collega már betette a linket. -
Szergej90 #38579 msn címem: [email protected] -
Szergej90 #38578 Fritz feltudnál venni msn-ben? -
okay -
Szintén nem tanácsolom a csomagot. Ami kell az adott médiának, úgy is letölti a player. (Általában) -
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=720&id=4733
www.battlefiled.hu -
Bennem semmilyen feszultseg nincsen, azaz olyan van amin (remelhetoleg) nem tudsz segiteni :)) -
Király, a zip-re mutató link halott, a bf-es linket pedig simán csak elb@sztam. :) -
attol fug mit akarsz hasznalni ugye.
de semmikeppen semmilyen codekpackot, ez is alap.
-
egy kis off
de nbem is annyira off :D
na, felraktam múltkor az sld codek packot
és azóta recsegett a hang.
most letöröltem, és jó a hang
milyen kodeket ajánlotok? -
"A teendők:
1) Töltsd le a BF2ShaderMod.zip file-t
2) Csomagold ki a tartalmát egy (bármilyen) mappába
3) A kicsomagolt file-ok közül indítsd el a TatniumD3D.exe file-t, majd nyomd meg az OK gombot
Csodát ne várjatok, a grafika - első ránézésre legalábbis a környezet - minősége igen szegényes, de legalább elindul a játék. Érdemben tesztelni nem volt alkalmam, csak addig jutottam, hogy a játék fut.
UPDATE!
A fenti megoldást sokat nem ér. A grafika rettenetes, a játék játszhatatlan. Tényszerűen legfeljebb arra jó, hogy elinduljon a játék, de élvezhetetlen."
Forrás: www.battlefield.hu -
me az olasz :D
hagyj már ezzel a témával
mostanában nem játszok. -
Már kezdtem azt hinni, hogy anyu letiltott a gameról mert ugye a gyári játék meg van, mosogatni meg már nem akarózzik amikor játszhatok is, anyunak meg felment a vércukra és bosszúból eldugta az UTP kábelt... 
(és miért pont ALBERTO)???
-
na mindegy, akkor majd egyik este felnezek, es feloldjuk a feszultseget ott, ami kettonk kozott van :)
szerintem ezzel kar peldalozni kit hanyszor kickeltek bannoltak, amig igy mukodik a rendszer. -
Szergej90 #38566 Hi!Olyan megoldást keresek amivel tudok GForce4 titanium videókártyán BF2-vel jatszani.Segítsetek pls!Vagy ide írjátok hogy hogyan kell vagy vegyetek fel msn-ben.msn címem: [email protected] . előre is köszi -
de egy teli szerveren korbenezek.Amugy pont hogy nem akartam a tuzvonalba kuldeni a szerelot,ha elorol szerel akkor vedi a tankom na mindegy a jelek szerint nem tudtam jol atadni a szitut :)
De most megkimellek titeket es magam is, hogy lerajzoljam mi volt pontosan :)
-
Bendegoose #38564 Hi,
Nem tudtok véletlenül olyan patchről, hogy helyi LAN gámánál botokat be lehet rakni?
Thx,
B.
-
Jahm, en beszelek felre... erdekes modon 2 hete minden este f2k-n jatszom es meg sosem kickeltek/banoltak. -
tu sei inteligente :Ð -
petersz #38561 freddy freddy! inkább megbecsülted volna a neved, ott vagy a fejlécben is, most meg jössz ezzel az albertóval. amúgy ki az a kis transzszexuális bús lovag az avatarban?
-
Jövőre pedig Huan 16 leszel? :) -
ISMERITEK A SZABÁLYT: Csak egy maradhat!! 

Ja és mindenki hozzon magával MÉG EGY EMBERT, mert sokan leszünk, de nem biztos hogy elegen.
-
Borg #38558 ehh -
modok még nem jelentek meg?
1ébként freddy vagyok/voltam :Ð -
petersz #38556 Megyek és szétgránátozom az arcotok :) -
Van még valaki, aki nem néz körül mikor elindul?!
Akkor ezzel még sokat fogsz szívni. :) -
petersz #38554 Ezen a logikai vonalon: soha nem tudhatod, hogy mikor jön valaki, aki egyből leszedi a szerelőd, akit te tűzvonalba küldesz, azzal, hogy alap oldalról szerelni. Amúgy naa :) nehogymár hamarabb kellejen a tanknak tolatni, mint a csupaszcsiga gyalogosnak fedezékbe mászni. Ennyire ne legyél ego.