Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ott a kulcsszó....."eddig" 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nahar
na neeee!!!!!! 😄DD Ez milyen máá!!<#idiota> Egyébként semmi extra??

Motorola Defy

KurtVampire
nemtom én eddig amivel játszottam gamek közül az AAO nak van a legszebb képe

Halottvagy [eR] Arijuen

TDC Geronimo
Semmi csak nagyon mókás 😄
Fõleg amikor megöli vele a csapattársát utána meg feléleszti 😄

Nahar
Mi a baj az ujraélesztõvel??????én nem láttam azt a videót...

Motorola Defy

Ahhoj
ha nem tetszik ne nézd <#beka2>

TDC Geronimo
Lesz-e olyan szép? pffff annál sokkal szebb 😉

KurtVampire
Nekem ugyan nem mert nem rég telepítettem fel újra, és igazad van szar a mesterséges inteligenciájuk, de HARDon azért nem annyira könnyû és engem amugy sem az izgat, hanem az hogy mikor csinálják a netem vagy akármi, akkor is tudja vele játszani, mivel az AAO nak nincs ilyen módja és így csak unatkoznék..😛 Remélem lesz olyan szép mint az Army és olyan izgalmas és fasza.... + még a kocsik jármûvek...
Nagyon odabaszós game lesz!!!!

Halottvagy [eR] Arijuen

probáld ki bf42-t singleben, rögtön meg fog változni a véleményed 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

KurtVampire
Nekem tök mindegy milyen az A.I. csak ha beszar a netem, akkor is tudak vele játszani!!!!<#mf1><#mf2><#beka2>

Halottvagy [eR] Arijuen

uHs Gerzson
Valamit le kell löni ha már csak téged lönek le csak 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

KurtVampire
miért milyen???? Meséljetek!!!!!!!!

Halottvagy [eR] Arijuen

õõõ bf42re is valami ilyesmit makogtak... aztán meg... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Jah az újraélesztõ nagyon lol 😄

TDC Geronimo
Lesz benne! Állítólag valami fasza A.I. lesz de kit érdekel 😄

Segitsetek a video len van de az elején van kép és utána csak hang
mindent probáltam

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

KurtVampire
És mit tudtok, lesz single player mód??

Halottvagy [eR] Arijuen

Meggymag
Hát erõs angol tudás(néhol német) kell hozzá de végül is egy kist BF történelmi áttekintés van benne, meg egy jópár percen át mutatja be a srác a kivetítõ elött a dolgokat miközben 2 kolléga jáccik vele élõben 😉 Az újraélesztõ berendezés lol!!! Meg még a végén kérdéseket is tesznek fel neki. Pl, hogy lesz e demó(ez nagyon népszerû). Válasz: "Igen lesz de ne kérdezzétek, hogy mikor". Szal ilyenek vannak benne. Nekem jobban teccett sokkal mint maga a 56MBos gameplay videjó.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

KurtVampire
Amúgy ti játszotok a BF Vietnammal neten? Én nekem crackelt verzio van meg és miután feltelepítettem a legujabb patchet és felmennék egy serverre az írja hogy rossz a cd... Mit csináljak?

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
Köszi szépen, amúgy fasza lett a videó?

Halottvagy [eR] Arijuen

Meggymag
Hát éppen tömörítem a 650MBos videjót oszt fel fogom lökni a klánFTPmre szal majd lesz magyar mirror is(ill végre lesz mûködõ😊) Remélhetõleg ma felér és 300MB környékén lesz... Majd szólok ha készvan..

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

KurtVampire
Nemtudja valaki feltenni tömörítve valahova, hogy én szegény lemaradott is le tudjam szedni? Nagyon sokat segítenétek...

Halottvagy [eR] Arijuen

Nahar
Végülis mértékkel jó az!!<#eljen> Azt észre vettétek gondolom h amikor céloznak az emberek az egyik szemüket becsukják,élg durva!(nem mintha nehéz lenne kivitelezni...😄 )
A videót kb 8-adjára nézem meg a vadászgépek,huh,nagyon jók(enyhe kif.),remélem a játékban is pont így néznek majd ki,vagy még jobban!!Komoly mintha filmet néztem volna!A kínai heliseknek meg az ablakon lóg ki az AK,azért az LoL <#nevetes1>

Motorola Defy

TDC Geronimo
És baj az? 😄

Nahar
A videóban szerintem az a poén h mindenki meghal,egy kicsit pörgõs...nem?!

Motorola Defy

már ez sem megy 😊

TDC Geronimo
Szedd torrentel!

joebacsi
mind a 3 link?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

KurtVampire
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem errort ír ki a letöltésnél, és a flashgetben is errorként tölti le....

Halottvagy [eR] Arijuen

TDC Geronimo
Mondom.......gépet venni addig amíg kijön.....nemám aztán nem jössz velünk játszani 😊

TDC Geronimo
<#wilting>

0Fritz0
Taktikai figyelemelterelõ eszköz. Amíg az ellenség a nyálát csorgatja (vagy tejüzemet nyit), addig mi szépen lenyomjuk a ticket-jüket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SZEG007
csinos meg minden, de hogy jön ez a kép most ide?

Ahhoj

BurnBaby
valóban meggyõzõ darab lett ez a mozi 😊

www.battlefield.hu

Nahar
láttad már a videót???

Motorola Defy

Istencsászár
GECI JÓÓÓÓÓÓ GÉMLESZ NAGGYON OTTVAN A SZEREN!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nahar
Mennyi idõ mire lejön a videó???Várom(Várjuk) a véleményeket!!!

Motorola Defy

joebacsi
nemvolt még a link, úgyhogy thx 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
thx 😉
amúgy már a videóból szerzett új információt is beépítettem 😊

joebacsi
jah, ezt nem vitatjuk 😊
nyugi azért szeretünk (vagy nem <#eplus2>)

odex
azért elég hülye krdés volt ez geforcos<#nevetes1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Meggymag
ÕÕ izé aki nem tudta letölteni a 650MBos videót mert a linkek sorra behaltak:
Találtam egy linket ami mûködik is: klikk.
Ja és ne böngészõbe nyissátok meg hanem pl a flashget-be URLként okosan és jönni fog erõbõl 😊
Ha volt már akkor szorri!

Zs0lt1
Vazzeg, megelõztél, szemét :Ð
Én mondtam neked 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Nem akarom felpaprikázni a hangulatot, de a 650 megás videóban elhangzik egy ilyen mondat egy DICE-os csókától:
- Yes, we are on schedule to release a demo.
Szal sztem lehet a WÁÁ-ra készülni :-)))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Jah amúgy meg a demóról annyit, hogy az 1 órás videóba elhangzik a kulcsmondat: "WE ARE WORKING FOR THE DEMO" !!!! Tehát 100% hogy lesz demó......már csak az a kérdés hogy mikor 😄

akyyy
kurva jó a FAQ!!!!!!!!!! 😄<#eljen><#hehe><#nyes><#nyes><#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TDC Geronimo
BF-be single?.....pfff......minek? 😄

ati2002
Ez a videó fergeteges. Nemvagyok nagy multis, de ha lesz single, arra rámozdulok, persze ha lesz hozzá elég vasam. Majd elmegyek valami bontóba...<#idiota>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

gizdulás rulah <#idiota>