Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
hát ha csak 1 van neki az elég necces...
...vennie kell nekem is eggyet úgy már eldöcörög nála is talán <#bohoc>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
ÁÁÁÁÁ dehogy...sztem el se fog indulni rajta.....LOL.....ilyen kérdést

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

joebacsi
csak egy van?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

odex
szertek elég hozzá egy geforc 6800 gt?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

a maga idejében bf42 is magasan verte... 8najo talan ofp-t nem, max multiban) de a elgtobbet meg msot is :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ez a gáma magasról veri majd a többi hasonló típúsú cuccot.<#eplus2>

hardwireden is kintvan... 8legalábbis szeirntem a z ugyanez mint ez nem?)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SZEG007
iszonyat jo volt a video, csak adnák már ki:)

TDC Geronimo
jó neked...nekem megszakadt :(

És kilõg a puskacsõ a kabinüvegen kersesztûl:)...Ja és az egy Linebacker asszem,ami lelövi a kínai repcsit.

Bazz még 01:25 van hátra mire leér :/

uHs Gerzson
Öszeomlot a letöltési linkek már dolgoznak hogy menjen

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
F.A.Q FELÜL A BANNERBE!!!!

uHs Gerzson
Banner

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

KurtVampire
Akkor most júniusban fog megjönni? Vagy mikor?
Demóról mit tudtok?

Halottvagy [eR] Arijuen

jl

ezt hogy érted rossz vagy jó értelembe mert sztem jó lessz csak türelmesnek kell lenni minden játékhoz fõleg ehez!

TDC Geronimo
Bazz ha most ez van mi lesz a demónál? Behalnak a szerverek 2 perc alatt....összeomlik az egész szar :D

TDC Geronimo
Hát aki most akarja elkezdeni leszedni annak van egy rossz hírem : már egyik link sem megy!

ezek a linkek :LOL:

uHs Gerzson
És még egy link

TDC Geronimo
MÁR NEKEM IS JÖN LEFELE :D

ááá nekem igen ááá

TDC Geronimo
ÁÁÁÁ nekem sem megy :((((((((((

ááá szívtad <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> ne videózzanak hozzák a játékot!!!

Mert lassúak voltatok nekem már 6% ;)

odex
nem jóóó

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Rusid
ááá kiszolgáló nem található.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Hmm lehet erre nem gondoltam:)! Monnyuk azért a vadászpilota nehezen fér be akval (de neki is sikerült):)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Töltöm

uHs Gerzson
Megjöt a FILM!!!!!!!! TÖLTENI másik link

uHs Gerzson
Hogy ha lelövik a helit akkor máris bevetésre készek legyenek vagy csak azért mert ha valami egyszer felmegy az le is jön :D

Rusid
Lol a pilóták ak-val a kezükben vezetik a helit :-). Mókás.

uHs Gerzson
YES<#violent><#violent><#gun><#mf1>

<#law>
Land Forces rulz <#violent><#gun>

uHs Gerzson
Nem csak imádom amikor rálövök a helire és elmegy melete ja és amugy is szárazföldi patkány vagyok a kempelést és a rotorkodást meghagyom másokna :D

Ja hogy úgy fog mûködni akkor visszaszívok mindent :)

[mert mi van az SA-7 -el? Csak nem lettél te is rotormajom aki szerint a gyalogságnak nincs joga visszalõni a helikre? <#hehe>]

uHs Gerzson
Hát igen az Sa-7-röl inkább ne is beszéljünk :P meg amugy is a Bradley rakétája a célra megy mivel a kilövés elött becélzod a repcsit és a rakéta elvégzi a dolgát :)

Egy bajom van csak a videoval hogy a végén amikor a Bradley lekapja a vadászgépet a rakétája "túl intelligens", ez a lövés SA-7 -el nem jött volna össze de ettõl függetlenül jöhetne már :D

Az egy órás video érzem hogy brutál lesz :)

Nahar
Huh<#eljen> A grafika nagyon szép tényleg!!A kínai heli tényleg nagyon durva!!Szívesen ölöm majd az amerikaikat!!<#ravasz1>

Motorola Defy

uHs Gerzson
Bazzeg ma tényleg sokkot kapok. Több mint 1 ÓRÁS jól olvasátok 1 ÓRÁS video lesz hamarosan vagyis ma :D ja és 650mb nagy :P

WOW beszarás ez a video <#wow1>
Néha pl. amikor a heli üldözte a dzsippet a híd alatt vagy amikor a vadászgépre közelítettek tisztára olyan érzésem volt mintha filmet néznék <#eljen>

uHs Gerzson
Mind a két film ugyan az csak az elsö vacakabb verzió az utobi meg a brutálisan jó verzió :D

Akkor ezt is töltöm :D

Ha van olyan hogy Tengerészeti Légierõ akkor oda akarok belépni <#vigyor3>

Már töltöm is

uHs Gerzson
A bannernél ott egy F.A.Q jelzés és ha oda kantitasz akkor megtudod :)

KurtVampire
Ki tudja mikor fog kijönni? Én õszintén már nagyon várom, sztem ez lesz a legjobb FPS!!
Én Army rajongo vagyok, de ez még azon is túltesz, legalábbis amit eddig láttam belõle...
Tud valaki valamit??

Halottvagy [eR] Arijuen

uHs Gerzson
Na fiuk megjött a ma reggeli videó teljes szépségében és nagyságáben KÖTELEZÕ verziója.

De az army is jó meg a navy !