Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
caddie
pedig tényleg nagyon vadállat lenne, ha pl a buggy-t váltani, meg kuplungolni kéne 😊
na nem baj, ofp 2ig jó lesz nekünk ez a szutyok bf2 is 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A GeForce 6800LE gyengébb kártya mint pl az én 6600GT-m.
AMD 64 2800+ , 1.5 GB RAM, GeForce 6800LE
Hát a videókártya azért nem a legjobb 😊 Elvártam volna hogy legalább egy 6800GT-t raknak bele 😊 Az én videókarim amúgy is jobb 😛
Amugy oszinte leszek veletek... en ugy vagyok DCs stuffokkal, meg ezzel is, hogy ha nem zavaroak ahogy a dolgok irrealisan mozognak, akkor leszarom... ergo nem vagyok a realitas mindenek felett... persze nem tartom hatranynak ha afele kezdenek el mozogni a gammak.
caddie
Akkor az elöbbi hozzászólás storno. 😊
(Múltkor németektõl elõrendeltem egy játékot és a zsé levonása után pár nappal már küldték is a béta-eventes kódokat)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Online rendelésnél ez annyit tesz, hogy a bankkártyádról átutalod az összeget a webáruház által megadott számlaszámra és amikor kijön a gém, õk kipostázzák neked.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Halottvagy [eR] Arijuen
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
egész jó eredmény egy olyan játékban ami nincs is 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem hiszem el, elõbb becsúszik egy 80k a sima bf topicban, most meg ez... <#whatever>#whatever><#fogmosas>#fogmosas>
Halottvagy [eR] Arijuen
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Sajna az Assault pálya fogalma nem nagyon tiszta bennem csak elképzeléseim vannak 😊 Hû de várom már!!Minden egyes videó nézés után 😄
Motorola Defy
Ahol viszont sok a jármû ott egy kicsit háttérbe szorul.
BF-be a közel harcok gyakran vannak??és van olyan h mondjuk ugrálással,vagy egybõl hasalással eredményesebbek vagyuk???
Motorola Defy