Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hmm?

nalátod az iylenek miatt züllik a bf scene folyamatosan 😛PPPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"emberrel?"
höhö pár nap játék és már más szavakat fogsz használni rájuk
<#hehe>

0Fritz0
Semmi extra. Kicsit olyan, mintha valaki aktiválta volna káosz szavát... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nahar
akkor ahoz képes sok,de majd lesz igazán jó!Kíváncsi leszek milyen játszani annyi emberrel!!<#vigyor>

Motorola Defy

TDC Geronimo
változó.....átlagban 32-esek....de vannak 26-osak is...de mint mondtam változó.....a külföldiek között meg van 64-es is 😊

Nahar
A mostani BF serverek hány személyesek???

Motorola Defy

Battlefield 2 ajó

TDC Geronimo
😄

uHs Gerzson
Szerintem a játék kijövetelekor vagy a dublája fogja meghaladni a videok mérete mint maga a játék 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Hmmmm...igazad van....kimásolom az összeset...majd átnevezem és visszamásolom......és így már 3.5 GB-nyi BF2 videóm lesz 😄DDD

uHs Gerzson
Szerintem az a sok video a minden napi betevökre sem lenne neked elég szóval ne panaszkodj 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Jóvan na tudom én ááááám 😊.......BF2 videóim méretének száma elérte az 1.75 GB-ot 😄.......Baszki ha így haladok nem fog felférni a BF2 😄DDDD

uHs Gerzson
Admint ide de gyorsan ám 😄DDDDD

TDC Geronimo
ÁÁÁÁÁ rólam.....mi az a BF2? 😄DDDD

uHs Gerzson
Na azé még a végén nm hiszik el rólad hogy igazi fanatikus vagy 😄

TDC Geronimo
ha 12* megnéztem az nem elég.....igazad lehet......megnézem még párszor 😄DD

TDC Geronimo
hurrááááá dejóóóóó.....úgyse fogom öket használni 😄DD

Látom lesz benne bot <#worship>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TDC Geronimo
Javítva......tényleg az embert mutatja sry 😄
De a waypointot is fogja 😉

uHs Gerzson
A nyil éppenségel a csapat társat mutatja szoval még elég kevésszer nézted meg a videot szóval le vagy maradva 😄

TDC Geronimo
Nah megérkeztem....látom elég sok dolgot rebesgettek...nah akkor kezdem 😄
elõször is....amit te (haxoror) 3d radarnak hívsz az a 3D map 😛
és igen....lesz benne 😉
amit meg joebacsi mondott hogy a videóban jelzi egy nyíl a csapattársat....nos.....az nem a csapattárs volt hanem a waypont ahova kiadta a szakaszvezetõ az utasítást hogy "move this position" 😄 röviden ennyi ...majd még jelentkezem 😄

Hehe nyomjál pár kör hosimint vagy kambodzsát radar nélkül úgy hogy nem TK-zol le senkit, nem is látni a sárgákat/négereket max csak hallod hogy újratáraz a rekettyés és ilyenkor hasznos a 3D 😉

A fickó a csapaton belüli szakasznál mondta hogy lesz de amikor csak úgy voltak bent mint két amcsi akkor asszem még nem volt.
Bár ez is haladás legalább a szakasztársak megússzák a TK-t 😊

Nem reális. Tessék felismerni ki az ellenség! <#vigyor0>

alias Darken

joebacsi
ugyancsak ebben a videóban volt ilyen nyilacska, ami mutatta, hogy merre van a csapattársad

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ha jól láttam az csak 1 pálya volt 16, 32, 64 fõs változatban

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

+D radar ami a BFV-ben van hogy folyamatosan jelzi hogy merre vannak a saját egységek, olyasmi mint ha a sima BF42-ben a muksók feje fölötti nametag akkor is világítana ha pont nem rájuk néznál. Fasza kis cucc sokkal kevesebb így a FF

Milyen az a 3D radar? <#vigyor0> Egy pályán nem elég tudni, hogy hol az ellenség. Az az infó is kell, hogy milyen magasan van? <#vigyor0>

alias Darken

M@TriX
anyám az új videó nagyot üt, valami nagyon süti lesz... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Most már megmondhatnák végre hogy lesz-e 3D-radar a BF2-ben vagy nem <#conf>

CAD
Ugye? 😄 Mint a magabiztos rally kommentator...

caddie

Hát szerintem egy darabig még nem lesz teljes játék nem hogy demo
A videoban ahol pályát választot 3 darab volt a többi nincs kész vagy mi<#violent><#confused><#nezze><#fejvakaras><#lama>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TLD Robi
A bf3-at valamikor mostanra igérték,de még mindig nem jön.Na mind1,addig menjünk egyett bf2-ni.😄<#nevetes1>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

0Fritz0
"sokaknak ez bejon, sokaknak kevesbe... nekem vegulis bejott, de azert annyira megsem."

Ezt most konkrétan megmondtad. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TLD Robi
Jó reggelt mindenkinek!<#integet2>
Már rég voltam itt.Látom jó sok új képet adtak ki,na meg videót is nyam-nyam

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

CAD
wwiionline az egesz korrekt kis stuff... en nem sokat nyomtam vele, epp csak hogy belekostoltam, de latszott... hogy mas, tenyleg szimulacio fele kozelit.

sokaknak ez bejon, sokaknak kevesbe... nekem vegulis bejott, de azert annyira megsem.

hogy bf-t elrontana e realitas? hat lehet... de pl a kicsit smartabb lovedekek maris boven eleg, hogy szamomra realisabb legyen a cucc, meg akkor is ha irrealis dolgokat csinalnak 😄

caddie

nemtom de remélem az má nem lesz iylen gagyi mint a 42 meg a 2 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ahhoj
tényleg, bf3 mikor jön ki?
bf2 már kezd kicsit uncsi lenni...

joebacsi
ámen 😊
nah mostmár jóccakát <#wave>

TDC Geronimo
Úgy legyen....majd a BF3 😄

joebacsi
azért már vannak aprobb probalgatások, pl:wwiionline
de még azért elég kiforratlan a dolog 😊
sztem nem kell már sok idõ egy ilyen gammához

TDC Geronimo
Hát arra még várhatsz 😄

joebacsi
nemtudom, én azért már várok egy olyan gammát, ami fps ugyan, de emellett egy kõkemény autó-, és repszimulátor is...

TDC Geronimo
na jóccakát

joebacsi
igen, thx 😊

TDC Geronimo
Fegyver beragadása ha így jobban érthetõ 😉

joebacsi
jam?

TDC Geronimo
vagy bele sem tették inkább 😉