Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
steam, origin: ACE_hun
hurrá :/
www.battlefield.hu
Jó volt a 42 de miután kipróbáltam a DC-t már nem erõltettem tovább pedig bejön nekem is a WWII fíling de sztem a 42 túl belassult volt.
Sztem ha vki kidugja a fejét a fedezékbõl akkor azt jóeséllyel lõjék is le, és ne ugrálhasson a hülye gránátaival abban a biztos tudatban hogy a gagyi fegyverek miatt 50 méternél messzebrõl max mákból szedhetik le vki.
Nekem bejött a DC és a BFV, remélem (és nagyon úgy néz ki) hogy a BF2 ezekre fog hajazni aminek én baromira örülök 😊
ezzel azért vitatkoznék 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és nincs olyan magasan mégis nem egy nagy game igen magasan bebukta már ezt, igy én iylenbe már nem bizok 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
BF2 pont erre törekszik majd, de akinek pl a II. vh jön be nagyon és nem szereti a modern harcászatot akkor annak az istenér se fog tettszeni a BF2....az ilyenek eleve elõítéletekkel futnak neki a játéknak...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spec ops mellé kell más is a csapatba 😉
AKkor majd tolok videókat a fórumba ha kijön jó? 😛
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
http://thenamelessphoto.com/
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ez olyan, mint a népesség létszámának megjóslása: butaság azt számolgatni, hogy hány gyereket fognak szülni azok a 'babák', akik még meg sem születtek....
azaz legyen csak béke, nyugalom, ha valaki egózik, majd jól pofánverjük puskatussal, vagy az itteni eszközökkel :|
gyuri http://gyur6.uw.hu
http://thenamelessphoto.com/
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Le Parkour
Le Parkour
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."