Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
A lényeg az hogy alapból egyenesen lõ a löveg, de egy bizonyos távolságból elkezd hamar süllyedni. Tehát messzebbre kb úgy kell vele lõni mint '42-ben.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

izlések és pofonok... én meg télleg aszondom hogy hurrá mert a atany közép ugye..., a nf42 tanklövöldözései se votlak a legjobbak a dc-é se... vagyis jó volt midn a kettõ meg nem is, ez talán végre télleg jó lesz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lefordítanád?

steam, origin: ACE_hun

Remélem a DC mod gyorsan elkészül hozzá mert ez így egy rakás szar 😛

"I was very pleased with the main guns trajectory. Initially the shell is fired straight but there is a distinct and pronounced drop in its trajectory, far greater then anything in DC or POE. This will certainly require the tanker to develop some level of skill in hitting targets from great distances. Gone are the days where you point and shoot but also gone is the loop trajectory of the BF1942 tanks. They have merged both to give the user the nice crisp straight shot but at the same time force that user to develop skill if they want to kill targets from distance."

hurrá :/

BurnBaby
bf2 tankjairól egy kis leírás angolul egy playertõl 😊

www.battlefield.hu

Nálam bebuktatta 😊

Jó volt a 42 de miután kipróbáltam a DC-t már nem erõltettem tovább pedig bejön nekem is a WWII fíling de sztem a 42 túl belassult volt.
Sztem ha vki kidugja a fejét a fedezékbõl akkor azt jóeséllyel lõjék is le, és ne ugrálhasson a hülye gránátaival abban a biztos tudatban hogy a gagyi fegyverek miatt 50 méternél messzebrõl max mákból szedhetik le vki.
Nekem bejött a DC és a BFV, remélem (és nagyon úgy néz ki) hogy a BF2 ezekre fog hajazni aminek én baromira örülök 😊

joebacsi
42-t a DC már egyszer bebuktatta
ezzel azért vitatkoznék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
20 nap!!!
(az hogy en is tudjak jatszani, az meg meg +120 nap .D)

42-t a DC már egyszer bebuktatta pedig az "csak" egy mod, simán jobb lesz a BF2 vanilla már alapból pláne majd amikor kezdeni kijönni hozzá a modok amik rendbeteszik az EA szokásos fasságait (katapult tankok meg ilyesmi 😛)

"meg a tempót..." <#vigyor1>

épp ezt modm hogy nincs iylen elõitéletem sõt én a vietnam és a bf2 korszakát jónak tartom (hangulatfüggõ ugyan de sokszor jobbnak mitn 2.vh sokkal 😛)
és nincs olyan magasan mégis nem egy nagy game igen magasan bebukta már ezt, igy én iylenbe már nem bizok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Azért nincs az olyan magasan, hogy ne lehessen leverni 😉
BF2 pont erre törekszik majd, de akinek pl a II. vh jön be nagyon és nem szereti a modern harcászatot akkor annak az istenér se fog tettszeni a BF2....az ilyenek eleve elõítéletekkel futnak neki a játéknak...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

meg vannak akiknek mindez sokkal bejönne mint a 2.vh ha a game jó lenne de nem az... 😛

nem feltétlen..., én pont attol félek hogy 42 oylan magasra rakta a lécet hogy igy ez csalódás lessz kicsit... :/

TDC Geronimo
Nemám aztán nem látlak a szervereken 😊
Spec ops mellé kell más is a csapatba 😉

TDC Geronimo
Na azé' 😊

joebacsi
áhh mire kijön már lesz hozzá gépem (kopp-kopp-kopp) 😊

TDC Geronimo
Ejnye 😊
AKkor majd tolok videókat a fórumba ha kijön jó? 😛

joebacsi
jah, mondjuk nekem még nincs meg a vasam hozzá, úgyhogy én annyira nem izgulok, hogy adják már ki 😊

TDC Geronimo
Jah bazzeg ez a videó (is) mennyire bûntet már

joebacsi
jokis kép 😊

geri15
Jah sorry <#nyes>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

TDC Geronimo
Nem árt tisztába lenni a dolgokkal 😉

geri15
Ezt honnan tudod? És honnan sejtettük? <#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

TDC Geronimo
A demóba a Gulf of Oman pálya lesz benne.....bár ezt eddig is sejthettük

BEAST
<#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Skiper
eezaaaz 8-@

gyuri http://gyur6.uw.hu

Mr Manson
pedig bent van a pakliba... a képek szépek (inkább alakulnak...pixelesek) de a jaték túl arcade-nak néz ki... ha igy van, megyek veled... ea-t baszni

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Rusid
Szia téged is látni 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Csirke4
Hívjuk Dr kotászt...
ibronk

<#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

joebacsi
jólbeszélsz embö'! 😉

3TOMI3
monnyuk ha hastingsen beundúl a 2 mi8 az us alapra... <#kuss> <#eplus2>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

a cikk finomra sikerült és számomra sok új infó van banne ^^

http://thenamelessphoto.com/

dronkZero
Á, szarrákempelõdni légierõ által BF42ben is simán lehet... 😊 AZ annyira nem volt újdonság...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Skiper
überfasza lesz a játék, faszé kell már elõre parázni, oltjátok egymásba a negatívumokat. minek leállni azon balhézni, hogy kinek mekkora LESZ az arca?...
ez olyan, mint a népesség létszámának megjóslása: butaság azt számolgatni, hogy hány gyereket fognak szülni azok a 'babák', akik még meg sem születtek....
azaz legyen csak béke, nyugalom, ha valaki egózik, majd jól pofánverjük puskatussal, vagy az itteni eszközökkel :|

gyuri http://gyur6.uw.hu

3TOMI3
meg a heliket <#beka3>

Sheke
ez hogy jön ide

Le Parkour

Zsíroskenyér...

http://thenamelessphoto.com/

Sheke
jaj atya gatya

Le Parkour

dronkZero
Én meg még mindig nem értem, mit rinyáltok, sokkal jobb is lett a BFV, csak vannak akik nem bírják a dzsungelt, a meleget, meg a tempót... <#bee1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sheke
hehe majd ha jáccunk eggyütt akkor beszélj így<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Le Parkour

joebacsi
tõled már elõre félek...

TDC Geronimo
Hát jah

Sheke
de milyen hozzálállás ez az igazság ez lesz tudkóra hogy fikázni fogja aki nem tud vele jáccani!(de én tudok)😄😄😄😄😄

Le Parkour

3TOMI3
még ennél rosszabbra is készûlj fel <#hehe>

joebacsi
épp ezért normálisabb viszonylag egy bf közösség, mert ide ész is kell 😊

BEAST
ez lenne a normális hozzáállás ... de öszintén ... hol vannak csak normális emberek 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Elõre látom, hogy azok foglyák nagyrészt fikázni a gémet, akik újak lesznek és majd lezuhan 2* a helivel meg 5* a repcsivel azt szarozza a gémet....holott õ a láma. A többirõl nem is beszélve.....