Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
<#eljen><#eljen><#eljen><#alien2><#alien2><#worship><#worship><#worship>

Le Parkour

BurnBaby
tessék, a csámcsogósoknak itt a pilot's reveiw

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csirke4
Rah-66 Comanche? :)
Meggymag
Ha mind egyformák lennénk akkor mindenki egyfajta játékkal jáccana és tök uncsi lenne az egész. Semmi gond nincs ezzel, hogy ki mit szeret csak jó róla néha elbeszélgetni ;)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

[NST]Cifu
Félreértés ne essék, de szvsz a BF sorozat olyasmi, mint a Holywoodi akciófilmek. A lényeg, hogy látványos legyen, és szórakoztató, de semmilyen téren nem törekszik a valósághûségre. Az, hogy egy ágyúlövedék lapos röppályán repül ("egyenesen"), nem amiatt érdekel, hogy könnyebben találom-e el a célt, vagy nem, hanem amiatt, mert a valóságban így van.

Kb. olyasmi ez számomra, mint egy autóõrültnek az, hogy a BMW M5 elsõkerékhajtású dízelautóként viselkedik egy autós játékban. <#idiota>

Ettõl még semmi bajom a BF-el, idõtöltésnek megfelelõ, és csendben várom az én izlésemnek megfelelõbb játékokat (Armed Assault, OFP2). ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BEAST
nem , neked nagy lomha helik kellenek :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
Hát tankokba nem vagyok otthon, de én fürge nehezen irányítható heliket akarok!

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Szerintem bármilyen (realistic, arcade) beállításokat használ is egy mod, a lényeg az összhang. Mindkét esetben hónapok választják el a kezdõ játékost a profiktól. A 'realizmus' meg már egyéni ízlés kérdése. Az FH tankjaiban sem leszel profi 2 hét alatt. Igaz, bárkit kilõsz szembõl 1 lövéssel (átlag tankot). A gond az, hogy senkit nem fogsz kezdõnként észrevenni, mert minden tanker a jó kis búvóhelyen lapul, messzirõl blokkolja az infantryt, és azonnal kilõ, ha kidugod az orrod.

BEAST
gondolom Mo-n pár nap csuszással jelenik meg :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akyyy
20 nap mulva 23-a, várható megjelenés meg 17-e, akkor most <#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Meggymag
Ja és nemtom miért Cifunak írtam :DD

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Meggymag
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy el kell választani 2 fajta játékost. Az egyik a klángémer aki odavan a warokért viszont hányni tud a pubozás lámulás miatt és a másik aki publicon érzi magát otthon és azt gondolja az az igazi királyság. Szvsz(de szigorúan az), hogy marhajó érzés az amikor warozol egy jó klán ellen és épp tankcastába keveredsz. Aberdeenen 1 képernyõ távolságról lövöldözitek egymást és shermannal elöbb találsz be neki mint õ P4el. Na ez az ami kurvajó érzés és ekkor érzed, hogy megtanultad a játékot. Én személy szerint szeretem megtanulni a játékot amivel évekig fogok játszani és jó érezni azt, hogy hétrõl hétre esetleg jobb vagyok. Namármost egy olyan tankozásban ahol ahová célzol oda lõ mindenféle ív nélkül, már az elsõ napokban királynak érzi magát mindenki. Én ezt személy szerint nemkedvelem de van aki a gyors skillesedést szereti ugyebár ;) Egyszómintszáz én örülnék ha nem lehetne egyik cuccot se könnyen kezelni és tanulni kelljen egy kicsit mert ez okoz kihívást a játékban. De mindegy én mit akarok úgyis az lesz amit megcsinálnak viszont mivel a BF készítõi csinálták így gondolom érezhetõ lesz rajta a BFes beütés aminek örülni fogok mert a BF mindenidõk legjobb multi FPS játéka oszt csá!!!! <#vigyor2>

Beers
Ha kint lenne,akkor mi nem lennénk itt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
MEGÉRDEMLEM TÉNYLEG?Brühüm-brühüm.<#rinya><#beka3><#hehe><#nyes>
Ez nem volt szép tõled.<#duhos2><#mf1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

<#eljen>:)

Mr Manson
nem lopták még ki azt a fránya "arany"-t ?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Frankie
aki realitást keres az ne ennél a játéknál keresse :)

én nagyon örülök annak hogy a játszahtóságot többre értékelik a játszhatatlan realizmusnál :)

42 se mod alapanyag votl a maga idejében :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tény engem is zavar néha a realitás de ár ezerszer bebizonyosodott hogy bfnek semmi köze relaitáshoz..., arr amajd ott lesz ofp2 :)

<#eljen><#eplus2><#hehe>

én nem is a valóságot emlitettem de bf-ben már sokszor kiderül hogy nema realitás a lényeg ahnem a játékmenet..., mert ha full reális lenne innen pl szeirntem a kutya nem jáccana vele :D

janem, helyesbítek, tényleg tobb van, csak megtévesztett alul az Insider video

steam, origin: ACE_hun

De azokból csak 4 db. új van, amit 2-án raktak fel, a dátum szerint.

uHs Gerzson
Én BF42-ben amikor elöször játszotam a single demoval akkor nagyon tetszet a kihivás mert a tankokal nem teljesen egyenesen kell lönni hanem szép ivesen és ez volt az igazi kihivás benne én ezért kedvelem máig a tankos részét.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jaja FH tényleg jól sikerült <#eljen>

Abban reménykedtem hogy a BF2 alapjáték már rögtön király lesz és nem csak egy mod-alapanyag mint a 42 :(

BurnBaby
nemtom, mi megszoktuk :) nekem az a fura, amikor dc-ben full egyenesen kell lõni a tankkal :)) bár mondjuk a 80 tonnáját billegtetõ tigris az tényleg húzós lett :))))

www.battlefield.hu

Skill?
Francokat. Mindkettõt (DC, 42) meg lehet tanulni csak a 42 nehezebb mert ésszerûtlen, amikor beül az új ember a tankba a lövedék nem oda megy ahova várja mert maga a tank sem úgy viselkedik ahogy azt elvárná egy tanktól bárki.
Nem skill kell hozzá hanem egy doboz nyugtató.
És akit érdekel a game az így is meg tudja tanulni csak IDEGESÍTÕ.

Engem spec nem zavar Gézuka és Pistike rögtön tudja használni a tankokat mert ez szórakoztatóbb mintha csak szenvednének az irányítással és csak halomra lövetnék magukat.

[NST]Cifu
Na ez az a rész, ami már a BF42-ben is szörnyen csípte a szemem... :(

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lol:D

uHs Gerzson
Meghát most minek pocsikáljanak el munkát ha az alap bg42-t csinálják tovább :) én amugy máig azzal nyomulok ha unom a bfv-t ;)

"Egy support-hoz mit szólnál;)?"

Varjatok meg engem is! En leszek a tanacstalan. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alapvetõen és is DC-s vagyok de azért a Forgotten Hope-ra még "visszajárok.Próbáld ki ha még nem tetted volna,mondjuk egy Battle of Foy-al vagy egy Omaha Charlie Sector.Nos ezek a pályák is elmondhatóak mindennek csak lassúnak nem.

Egy support-hoz mit szólnál;)?

Mr Manson
látod még õk is kételkednek a BF2õben, nem csak én

uHs Gerzson
Azt mondták a BG42 fejlesztöi ha nagyon beválik a Bf2 a közönségnél akkor ök is váltanak :) Ahh már alig várom amikor a Debrecen pályán fogok menni a King Tigerel :D

Mr Manson
<#taps><#taps><#taps>

joebacsi
remélem megy a bg is, gémeskutakat akarok királytigrissel <#bohoc>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
itt is kisebb lesz, de mégis más :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mr Manson
akkor jó, igy már kezd alakulni

Forgotten Hope, XWW2 is megy majd BF2 alá.

Ez érdekes...biztos nagyon sokat dolgoztak rajta, hogy még véletlenül se legyen realisztikus.

Zs0lt1
hehehe lol :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mr Manson
én WW2 mod-ot várok. az ilyen "fantázia" harcok nem nagyon jönnek be

Zs0lt1
Az nem 1-2, hanem 12 :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Meggymag
Jajj istenem most majd lehet skill is kell a tankozáshoz...áááááá milesz most??? Lehet Gézuka és Pistike nem fog úgy lõni mint az aki 1 éve nyomja már a gémet? Hát akkor ez nem DC lesz.. tisztagáz... De nem kell aggódni haxoror már készül a BF2 noskill mod!!! Abban majd mindenki kurvajó lehet :DDD

Hádde DC-ben is volt lõpálya, csak sokkal kisebb, mint alap '42-ben.

joebacsi
a dc-é azért közelebb állt a valósághoz :)
ezt a fajta lövegpályát talán azért vezették be megint, hogy nagyobb skill kelljen a tankozáshoz :)