Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Parkour
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kb. olyasmi ez számomra, mint egy autóõrültnek az, hogy a BMW M5 elsõkerékhajtású dízelautóként viselkedik egy autós játékban. <#idiota>#idiota>
Ettõl még semmi bajom a BF-el, idõtöltésnek megfelelõ, és csendben várom az én izlésemnek megfelelõbb játékokat (Armed Assault, OFP2). ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ez nem volt szép tõled.<#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
én nagyon örülök annak hogy a játszahtóságot többre értékelik a játszhatatlan realizmusnál :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
steam, origin: ACE_hun
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Abban reménykedtem hogy a BF2 alapjáték már rögtön király lesz és nem csak egy mod-alapanyag mint a 42 :(
www.battlefield.hu
Francokat. Mindkettõt (DC, 42) meg lehet tanulni csak a 42 nehezebb mert ésszerûtlen, amikor beül az új ember a tankba a lövedék nem oda megy ahova várja mert maga a tank sem úgy viselkedik ahogy azt elvárná egy tanktól bárki.
Nem skill kell hozzá hanem egy doboz nyugtató.
És akit érdekel a game az így is meg tudja tanulni csak IDEGESÍTÕ.
Engem spec nem zavar Gézuka és Pistike rögtön tudja használni a tankokat mert ez szórakoztatóbb mintha csak szenvednének az irányítással és csak halomra lövetnék magukat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Varjatok meg engem is! En leszek a tanacstalan. :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ezt a fajta lövegpályát talán azért vezették be megint, hogy nagyobb skill kelljen a tankozáshoz :)