Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szerintem nem jó ötlet, látom magam elõtt ahogy ezerrel tépkedem le a hangszórókat a géprõl miközben az egész iroda engem bámul aztán magyarázkodhatok hogy az "Olvass faqkot" egy új rapszám... <#wow3>

wow, és azok a reflex/szerencse tápolós ultrabf2táp fajták ugye? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyertél három extra tût a viaszbabádba <#mf2>

TDC Geronimo
Jah ez az a videó ami a májusi hírlevélben volt.....a testlab 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

joebacsi
jah, tom, sok 40-es alkesz mondta már ezt nekem a helyi késdobálóban 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jabar
http://www.firescore.com/Articles/article.2005-05-19.9405822888

jobb felsõ sarokban van 1 kicsi video 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Amúgy maga a vietnam sem rossz. Ha a motorba nem nyúlnak bele akkor nem lett volna ilyen amilyen. Ha jól megnézed elég ötletes dolgokat raktak bele amivel fel is dobták a játékmenetet.....csakhát abba az amúgy sem a bugmentességérõl híres bf motorba ne turkáltak volna bele........

Guest
Miért, csak az alap jó legyen, a kiegészítõkkel max nem játszunk 😊
minek foglalkozol vele? nem hallotál még róla hogy tanulni, illetve tantárgyakal foglalkozni csak a gyávák szoktak? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
"DICE's Canadian studio will stay open, and focus mainly on expansion packs" Istenem most segíts! <#wow3>

joebacsi
1. van egy rakat dolgom már így is, és ha még a faqot is bevállalnám mellé, akkor esélyem se lenne matekkal foglalkoznom, így talán hétvégére eljutok odáig 😊

2. mittomén, nem az én ötletem volt hogy 13dikán vizsgázzak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Jah....talán túl jó lett a netkód? 😊

TDC Geronimo
Vitázás helyett inkább olvassátok ezt

nekemse de néha jó ilyesmivel feldobni a topicot meg az irl-t 😛PP

Jabar
hmm, ez igy nem mükszik, copy/paste 😊
http://www.tdg.sohosted.com/temp/demo_testing.png

Jabar

Mr Manson
tudom... warez megjelenés?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ahhoj
kotoszkodes nem kenyerem se online se irl, ezert mondtam en is, hagyjuk a temat 😉

nem a gero - m4 párhuzamra céloztam, de lényegtelen..., és különben is hibbanatak itt midnig is votlak és lesznek és tényleg csukjuk le a témát mert mai kötözködés adagomat már elhasználtam IRL szal le vok fáradva 😛

Ahhoj
ok, akkor hagyjuk, nagyon nem vagyunk egy velemynen, zarjuk le ennyivel 😉

nalátod errõl beszélek!!! 😄

Ahhoj
a, mennyit keszulsz te arra, hogy ennyire nincs idod faq-t csinalni? 😊))
b, hogy a fenebe lesz neked olyan sokara? 😊 (nekem holnap...)

Guest
Na haggyatok 😊)
Ahhoj
geronak van egy kis maniaja m4 tekintetben, szerintem se normalis eset, de attol meg ertelmes emberke (de nem en mondtam ;D )
ha van mas is, akkor mire gondolsz vagy nem ertem? 😊
(meg epp azert kerdem, mert nem ertem... ha ertenem nem kerdeznem... eeeerteed!)

Meggymag
nospam plz 😉

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

joebacsi

Guest
hi
minek? aki érti mire gondolok az érti aki nem az nem..., az emg hogy bf-es társaságban se mindenki olyan hejjde normális nem feltétlen baj 😛PP

joebacsi
õõ gero firkantja össze (legalábbis a nagy részét), úgyhogy megírással vele kell konzultálni, én csak majd megcsinálom itt neki a felületet, de majd csak a hétfõi matek szóbeli után, úgyhogy demó idejére még nem lesz mûködõ verzsön...😞

Meggymag
Lelettébszva MUHAHAHA!!! 😄

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Ahhoj
thantos, kifejted?

TDC Geronimo
Én is mondtam neki, hogy bármikor segítek megírni 😉

de itt az a gond hogy nem csak az adott témában... 😊

BurnBaby
joebácsi, faq ügyben kommunikáljunk, ha tele vagy lelkesedéssel van hova írni ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
fake

joebacsi
lesz majd egy részletes faq, és tényleg megcsinálom majd, hogy egy hang szól, hogy olvass faqot...a maradék hozzászólások, amik azt kérdezik ami a faqban van, egyszerûen csak törölve lesznek, majd bandew bekeményít, és rend lesz itt 😊

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ahhoj

Ahhoj
egy igazi fan nem lehet normalis az adott temaban
mondhatni ellentmondas lenne, vagy ahogy jobban tetszik 😊

TDC Geronimo
LOL nagyon komoly 😊

tény, ezért becsüllek ám nagyon <#eljen><#vigyor3><#zavart1>

TDC Geronimo
De én legalább nem kérdezek hülyeségeket.....

jóvanna sorry hogy pont téged ragadtalak ki de te az m4 mániádal pont jó példa vagyol 😄 van még jópár nem százas bf fan szerintem 😛PP
szal jobban belegondolva lehet itt is káosz lesz ha megjelenik :/

TDC Geronimo
thx....játszunk mi még egy szerveren 😛

TDC Geronimo
Nah pl ez már mehetne is oda 😊

Mr Manson
juj tényleg... sok apucikedvence

Meggymag
Majd meglátod mennyi teljesen új láma fog idecsapódni a "honnan lehet letölteni?", "a bf2.exe-t kell elindítanom, hogy mennyen a gém?", "beléptem a menübe most hogyan tövább?? PLZ HEEEEEELP" és egyéb értelmes kérdésekkel + a "nekem már megvan bibibi mekkorakirálysác vagyok" hozzászólásokkal. A legjobb és egyben a legrosszabb idõszak a fórumon a játék megjelenésének idõpontja.. 😉

Mr Manson
demo?

Rusid
Szerintem létre kéne hozni egy külön topicot valami ilyesmi címmel "Hülye kérdések bf2vel kapcsolatban". A cím még nem végleges ,de valami ilyesmi kéne a bannerbe meg ki kéne rakni a szoba linkjét.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.