Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán, de ez sincs még megerõsitve, leeht a demo után 100 évvel jön csak a full 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én hagyom 😊
amugy meg tökmind1 hogy elsz egybõl vagy nem elsz attol mgé a bughunt kruva szánalmas..., remélem nem lesz olyan bugos bf2 hogy nagyon lenne benne mert különben le lehet huzni a wc-n, emgöli egész játékélményt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az csak a demo megjelenése! aki kihuzza addig és egy hetet gamel a demoval kaphat erdetit!!! 😊

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Beers
Hagyjuk már a francba!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Csirke4
Ha megjeléenik hol lehet róla tudni elsõként?
jah és kigyünk 2063ban!! de még nem biztos lehet még halasztják onnan! 😄

nem én vagyok az hanem te elöbb irtam nem? bocsánat beleszolásomért meghajlok õnagysága elött <#idiota><#worship><#idiota>

Csirke4
Lesz belõle Batllefield forever 😄😄😄
Beers
Nem tudtam hogy ilyen penge vagy bocs <#idiota>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

figy eleinte be fog válni amig midnenki tanulja a gamet, utána meg ha már baseig eljutnak tömegesen ugyis rég mind1... 😊

lehet hogy egyszerre adják ki a kettöt és a hármat? <#hehe>

The time and date of the demo's release have not be announced because they have not been finalized. We're all excited about getting to play BF2, but spreading speculation about a date/time isn't helping anyone.

nem lesz ebbol semmi ma vagy holnap sztem, de majd meglatjuk.

kiváncsi leszek 😛

tény de hagy szopjanak és ha enemybõl mindenki basecampel amire visszaérnek addigra már rég el van foglalva... (fõleg ha házban van pl az elfoglalando zászló vagy valamilyen épületben ahonan nem tud az elsõ heli kikapni 😛

<#eljen>
csapbol is ww2 folyik, modern cucc meg alig van :/

joebacsi
jó, értem mire gondolsz, csak nekem az a "senki" volt erõs egy kicsit

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csirke4
Wan már demo???? 😊
csak az az egy baj van hogy amint te ugy gondolod hogy egyedül probálkozol és sikerül mert miért ne sikerülne akkor is ott van a nagy problem hogy mit csinálsz egyedül! mert amint fehéredik már halott vagy! 😊 az egyéni akció meg amugyis csak a saját lelkivilágodat elégiti ki mert a többiek ott szopnak nélküled az alapon!

és ki akar német szerverre meni amig totál elnem mérgesedik itthon a helyzet? <#idiota><#idiota>
amugy emg maradjunk annyiban hogy hivatalos bétatesztereken meg a készitõkön kivül még senki se jáccot olyan hûde sokat hogy egybõl bughuntoljon... (azt már nem is feszegetem hogy a legtöbben meg midnenféle elõzõ verzioval jáccotak mgé és nem a finallal...), de szerintem inkább abbahagyom mer tlátom te nagyon rétesz a témához 😛PP <#idiota>

1. egyedül se lehetetlen kitörni, mákbol is rámehetne a basere 😛
2. klánosoktol ilyet ne várj... 😊

TDC Geronimo
"Although not giving us a precise release date, EA has informed us that the demo will definitely be out before June 15. We hope to get confirmation on full content early next week."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Vazze ki sem jött a játék azt ti már a modokat akarjátok......majd 2 év múlva visszatérünk rá 😊

BEAST
nemtudom ... engem már nem kötne le a ww2 akármilyen szépre csinálják meg ... jó így a bf2 ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amikor egy q1 motoros modocskanak (dod) joval tobb jatekosa van, akkor azt nem neveznem mar sok jatekossal biro jateknak. Elszallt az ido felette, nem tudott stabilan megmaradni par masikkal ellentetben.

joebacsi
gratulálok...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gondolom nem akarnak annyira rokaborosnek tunni, mint a deltaforce keszitoi, es teljesen ugyanazt csak nem adjak ki meg1x, igy legalabb ki lehet probalni par ujitast mas kornyezetben.

Davidus
nem a téma miatt nem játszák😊

V9ykn8_TZL0

mert senki se jatszik a ww2es bfel?

Davidus
akkor most leírom 2 legnagyobb bánatom...
MIÉRT NEM WWII? :C
MIÉRT NINCS MÁR DEMÓ? :C

köszi ennyi heló<#integet2>

V9ykn8_TZL0

ez lassan olyan, mint amikor 4-5 évesen vártam a karácsonyt, csak már rég nem vagyok 4-5 éves<#vigyor2>

Mr Manson
bocs

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

joh, már kezdtem örülni:-(

TDC Geronimo
Hivatalosan is végre Gulf of Oman 😊

Mr Manson

TDC Geronimo
Hát a public sztem nem sokáig 😄

[NST]Cifu
Nocsak-nocsak...
Vajon hány másodpercig fogják bírni a GameSpot szerverei a rohamot? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TDC Geronimo
"Although Battlefield 2 won't invade stores until June 21, PC gamers will get a chance to test-fire a demo of Electronic Arts' shooter sooner. EA confirmed today that it is planning to release a sample of Digital Illusion CE's forthcoming modern-combat shooter "very soon." When the Battlefield 2 demo is released, it will make its world premiere on GameSpot, and will be initially available not only to GameSpot registered users but also to unregistered visitors as well."

"õk normális klánmeccsekre gondolták"
Hát akkor lemaradtál néhány anyázásról mert õk pubra is gondolják...

"publikon akárhogy is van, akkor is gyökérség a bc"
Így van! <#eljen>

Mármint hogy ugyanannál a zászlónál vannak a spawnpontok egymástól bazitávol?
Lehet hogy répára tényleg jó megáldás de foglalásnál is izgi hogy 1 hektáron belül akárhova spawnolhat a felmentés csõre töltött RPG-vel 😄

<#eljen>

Hát ezeket nemtom de ha beírod a configodat megmondom hogy fog rajta menni <#idiota>

Mr Manson
ilyen gép nagyon ritka, amin igy fut! tuti!

Mr Manson
ezek most jók

TDC Geronimo
Jah igen rosszúl fogalmaztam meg a kérdést 😄

joebacsi
hát elég sok pixelbõl állnak <#idiota>

TDC Geronimo
BÛNTETÕ KÉPEK vazz.....elég korrekt minõségûek....manson te látsz rajta pixeleket? 😄

azt nagy ivben le sza...rom 😊 a németek szerintem három nap után márt pixellel kezdenek publikon! szerintem! itt inkább a magyar gamer oldalhoz probáltam szólani! gero! ha a répelt oldalt tekintjük nem csodálkozom azon hogy egyes emberek akiket már tiz perce répelnek átálnak inkább mert játszani akarnak nem elbaszni az idöt más hujesége miatt! én már lassan kettö éve eröltetem magamra a bf-et klán szinten volt részem waron ebben is abban is! ha én most kezdenék és tiz perce répelnének lehet én is átállnék a másik oldalra ha már ennyi pézt kiadtam a gamera! ha viszont mindenki ugy áll a dologhoz mint a klánososk 80%-a akkor sok erös magyar csapat lesz! mert talán nem megy el a kedvük a répa miatt!

uHs Gerzson
Lars is kicsit elvolt az elsö pár képen de M249 SAW rulez 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
LOL nem kicsit fraggelt a gyerek <#idiota>

Beers
Sokkal jobb érzés a kobrát kilõni,mint pusztán a gyalogost lehentelni 😉 !