Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
"ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra" nah pont ezt csinálják a lámák <#levele>

"ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt" ezzel viszont teljesen eggyetértek <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát nem tom ki mekkora gémer de ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra <#nyes> mert ha már csapatod annyira skilles volt hogy beszorult skill hiányában nem fog onnan kigyönni! ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt! persze ha nem esik nehezére! szvl nem ártana végre qoolturált viselkedést produkálni magyar modra <#guluszem1> ha ez sikerül akkor ....<#taps>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Hali megjelent már? Van végigjáccás és magyarítás hozzá? Honnan lehet letölteni!!!😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
1* elég, ha elérek a cobraig 😊

amig élünk remélünk 😊 amugy meg tényleg ki kell törni és jól megszivatni a kis kecsegeket 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

inkább fogalmazunk ugy hogy a bc a lámák szorákozása fõleg nem elfoglalható bázisoknál 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mármitn anyir ahogy profi szinten bughuntoljon... <#idiota>

és innen szerinted ki tesztelt? <#idiota>

[NST]Cifu
Jó, valóban kicsit elõre aggódom, csak ezzel kapcsolatban igazán megnyugtató híreket nem olvastam, ami elkeserített. Olykor nagyon negatív tudok lenni sajnos.... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Csak a public részét, nem igazán érdekelt a klánharc.

TDC Geronimo
Hmmm BB te tudsz valamit 😊

BurnBaby
a bf2ben állítólag több, egymástól jó távolságban levõ pontokon lehet a zászlóknál spawnolni, h ne lehessen a pontokat répelni. meglátjuk

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
" Dear Ben Smith,

I heard that you need to create an account to play BF2 online. If so, is it possible to change your nickname apart from the account?

Thanks,

Sir. Rampage

---------------------------------------------------

Not currently, no. Its something we're looking for a solution for (at least in terms of clan tag changes).

-ben aka Die Fledermaus"

LOL <#idiota>

joebacsi
van megoldás, szerver oldali moddal meg lehet csinálni, hogy ha ellenfél alapjának a közelébe mész akkor sérülsz (mintha térképen kívül lennél)

amúgy gondolom te csak a public részét próbáltad a játéknak, nem?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rusid
Nem hülyeség, de monnyuk ilyen pálya van több is bfv-ben, de mindegyik pálya nem lehet ilyen.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
Hmm van benne valami, de a BF márcsak ilyen....hozzá tartozik a BC (sajnos)

global warfare vagy ilyesmi

[NST]Cifu
A BF42-vel kb. két hónapot, a BF:V-vel kb. két hetet. Mindkét esetben részben a basecamp miatt hagytam abba a multit.
Szvsz ez amúgy a játék legnagyobb hibája, ha már egyszer ilyen respawn megoldásban gondolkodtak, akkor erre is kellett volna valami megoldást találni. Már nem emlékszem annak a HL1-es MOD-nak a nevére, ahol ez úgy volt megoldva, hogy a base mindkét csapatnak egy védett, elszeparált helyén volt, és innen indultak egy helikopterrel a harcétrre a játékosok.
Valami hasonló elkellene a BF-nek is, mondjuk úgy, hogy a térkép "határán" túl lenne egy-egy elszeparált zóna a két félnek, ahonnan indulnának. Ez egyben rögtön felsrófolná a szállítás (akár légi, akár szárazföldi) fontosságát is...

joebacsi
õk normális klánmeccsekre gondolták, publikon akárhogy is van, akkor is gyökérség a bc...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Jah és hozzáteszem, hogy nem szenvedõ félként 😊

TDC Geronimo
Nem tom mennyit játszottál az elõzõ BF-ekkel, de ott megy a BC kõkeményen......én sem tartom egy szép dolognak, dehát ahogy valakinek itt az sg-n az aláírásában olvastam, hogy a BC a jobbik csapat jutalma......hát ebben azért van valami......ettõl függetlenül elítélem....még akkor is ha néha én is belekeveredek egy-egy BC-be 😄

[NST]Cifu
Majd meglátjuk...
De ha megint az jön, hogy respawn utáni életben maradás idõ max. 3 másodperc, akkor régen rossz...

Ki tudja hogy BF2-ben ez mennyire lesz nehéz v könnyû majd meglátjuk <#fejvakaras>

TDC Geronimo
Így van! Nem sírni kell, hanem kitörni

Pink Tiger
ez nem igaz, keményen kell azért küzdeni egy kiadós réjp ellen😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

TDC Geronimo
Ha EA-rõl van szó akkor semmi sem biztos

arty
jol olvasom, h holnap ilyenkor már (majdnem) jáccunk? 😉

Forza.

Beers
Tesztelésrõl még nem hallottál?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

márha itt ewlfoglalhatóak lesznek azok 😛

nem kell szoktatni a sok kis basecamper lámát ált minimális csapatmunkával ki lehet jáccani es elfoglalni a fõbázisukat 😊

TDC Geronimo
Pedig már most jobb, ha szoktatod magad a gondolathoz 😊

[NST]Cifu
Hát a basecamp-et kegyetlenül nem szeretném megszokni, mert irtó játékgyilkos dolog.... <#duma>

TDC Geronimo
😄DD

heh, ha még lenne agyad akkor mehetne az agyadra de igy hogy m4 van a helyén... 😛PPPPPP

TDC Geronimo
Huhh bazzeg tényleg 😊
Már az agyamra megy ez a sok infó meg cucc ami most a demó körül van 😄

akkor mégse én tévedtem hanem drága geronimo 😊))) mongyuk ha a z a 4 óra nyugati aprt ako mégjobb 😛

A gamespyon lesz, es hajnali 1-kor itteni ido szerint (ami = az ott lathato 4 p.m PST (-9), 7 p.m EST (-6) idokkel), csak elofizetoknek ($4).

hm, ezt honnan sütötted ki? mert ucso ismereteim szerint a keleti parthoz 6 óra az eltolodás a nyugatihoz emg mégtöbb szal még barátok között is 10órának kéne lennie itteniben... <#fejvakaras>
valamit most tuti kurvára elszámoltam és csak égetem magam de nembaj 😛

Akkor elõre láthatólag meddig ne feküdjek le?:-)

TDC Geronimo
Nem. US idõ szerint 4 óra....itteni idõ szerint pedig 19.00 😊

reklám rulz, hozzászolás del... 😊

TDC Geronimo
Úgy néz ki, hogy csak a reggelt felhasználók nézhetik

pfff, eddig csak fileplanet volt iylen feltünõen seggarc, gamespot haljon meg <#idiota><#levele>

TS Zolly
Egy kis OFF, bocsi érte.

ITT lehet szavazni az évszázad legjobb labdarugójára. Puskás Öcsi is bent van, szavazzatok rá. Bár igy is majdnem 2000 szavazattal veri a mögötte állo másodikat.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mr Manson
interjú is fizetõs emberkéknek látható

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Skiper
😄DDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Mr Manson
US idõ szerint

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

amugy élõ chat hol lesz emgtekinthetõ? érdekelne? vagy azis csak elõfizetõs szaroknak? 😄

van itt aki elõ van fizetve gamespotos spec szarra? mert az felvághatná valahova majd a demot 😊