Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a sniper meg végkép fura volt,igaz azt csak egyszer próbáltam.De akkor kiszurtam 2 ellent akik ép egy zászlónkat vonták be,na lehasaltam hogy akkor most szépen levadászom õket,és hát másfél tár ellõvése után még egyiket sem sikerült likvidálni...Most erre megint azt mondom hogy rendbe hogy én nem vagyok profi fps bajnok.De azért Call of Duty-ban jó egy évig játszottam rendszeressen,és hát ott azért 8-9 sniper töltény ellövése után általában ott marad valaki fekve...
Szóval én nem azt mondom hogy ez feltétlen rossz,mert lehet én nem csinálok valamit jól.De saját véleményem szerint nem bánnám ha a sebzési hatásokat kicsit erõsebbre vennék.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
akar online akar singleplayer akuntot akarok csinalni SEMMI nem tortenik!!!!!!! ranyomok az ok ra es kiirja hogy creating account.. es elmentem reggelizni mire visszajottem ugyanott volt a szoveg es semminem tortent.. mijaszar van?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
amugy a rohadt gamespynak nem kene latnia a demot??????????
mert nem akarja...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amire nagyjabol emlexem(!)😊
anno regen Turok 2...tudom tudom.. nem terrorcounter de a reakcio ido sokkal jobban szamitott mint a tobbi fps ben..
sztan Strike Force olyasmi mint a CS .. kicsit elethubb
sztan infiltration ez benne van a legelethubb fps ek top 3asaban..
ezeket nyomtam klanban hosszuuuuu ideig...
a tobbi jatekokra nem terek ki:
operation flashpoint...soldier of fortune 1.2... stb stb stb..
Ha valaki tud valami(használható 😊 ) megoldást kérem segítsen.Thx.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Debob - Lvl 2 Wizard
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az, hogy három test lövés kell, hogy megpusztuljon még nem feltétlenül rossz, csak egy rendes sérülésrendszer kellene, hogy az ementálivá lõtt Rambo Joe ne úgy pattogjon, mint a nikkelbolha.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!