Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9600 rulz! 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
War. War never changes.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Anno én rengeteget játszottam BFV-vel ... már ott tartottam, hogy megveszem, mikor is történt egy varázsütés 😞 És csiribú-sziribá megjelent egy rakás kopterláma, meg a kis köcsög spawnkillerek ... azóta inkább játszok single-ben 😞
Az volt a legszomorúbb, mikor bejött valami "klán" (Mindenkitõl elnézést kérek aki komolyan mûveli ezt és komoly csapat tagja ...), szóval hárombetûs köcsög ... és egybõl bekempelték a spawnokat (spawn/2 köcsög ...) a többi meg a saját csapattársait (Nem a klántársait ...) lõtte, ha nem tudott beülni a helikopterbe ... majd mikor nyertek, elkezték mondani hogy gyakrolás+taktika+csapatmunka ... volt olyan aki kérte hogy vegyem fel helivel ... elkezdtem ereszkedni, erre elkezdett lõni rakétával 😞
Sajna a BF2 is ilyen sorsra fog jutni szvsz 😞 Remélem persze nem, mert akkor lehet hogy ennél is eltöprengem a vásárláson (Nekem mindig favoritok voltak a BF játékok ...) Sajnos nincs olyan nagy haveri kör akive csapatosan tudnánk nyomulni, de azért nem kellenek hetek hogy be tudj illeszkedni valahova ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Peccselték is yol. 😊
de legalbb a pisztoly azert vmennyire jo <#lama>#lama>
(miért nem lehetek tiszteletbeli tag?!) <#pias>#pias>
-végig tudom vinnni a gta sa-t
-többet tudok gyúrni, és kosarazni
-elmegyek minden buliba ahova hívnak
-itthon sem baszogatnak hogy egész nyáron a gép elõtt ülök
-ja és persze gond nálkül tudok töltögetni mert nem lassítja a játékot
látjátok nem is mi szoptunk hanem akinek megy az 😄DD
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
Csocsó
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltûnt:
0Fritz0
Torry
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
War. War never changes.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltûnt:
0Fritz0
Torry
Külföldi szervereken egy rakás láma van, de legalább csöndesek.
Idehaza még több a láma, viszont osztják az észt meg a kötõszókat.
Szóval minden a régi. 😄
Megy a gém...
Igazán szégyellem magam...
<#wink>#wink>
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
neked megy a gém, és az már kizáró ok 😊
Ha valaki tud valami(használható 😊 ) megoldást kérem segítsen.Thx.
Spawnolok, leölöm, hátha elmegy a kedve tõle, kibasznak szerverrõl ... fasza.Grat az "adminoknak".
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha ez neked viccelodes akkor fejezd be.. meg a tobbiek is mert ez igen tompa szar viccelodes es meg idegesito is.. hidd el hogy tudok celozni.. mondjuk eleg vicces hogy egy pisztollyal jobban celzok mint egy m16 vagy m4 el?😊 LOAL!!!!
LEFEKUDVE 1et 1 et lottem egy emberre.. masfel taram ment el es nem halt meg. az ember meg nem volt valami uber messze de kozel se volt.. elhiszem hogy nem kilometeres harcra lett kitalalva az m4 meg a tobbi de azert fekve semiben nehogy mar ne lehessen vele loni bazze..
plusz ot van a sniper.. hatalmas csata.. az ember fexik kitudja milyen messze es sniperezik.. 1 tar utan SEM akart meghalni.. es az ember fekudt.. en is fekudtem.. es celbavettem.. megegyszer leirom a nagyokosoknak: NEM ROHANGALT a buzernyak hanem fekudt... es 1 tar utan nagynehezen meghalt.. leadtam vagy mittom en 7 darab sikeres lovest.. es semmi.. TISZTA LOLLER... nem tudok celozni?😊 loller... probaljatok mar ki az INF et.. ketszer nehezebb a celzas.. es alapbol SENKINEK sincs celkereszt.. plusz a fegyver 15% ban fuggetlenul mozog a kepernyotol. meg az sincs hogy bejelolod a moncsin hova lone a fegyver
<#nevetes1>#nevetes1>
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busnman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
0Fritz0
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltûnt:
Torry