Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Már egy ideje...
9600 rulz! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ÁjjLe BoBBi
iafksuryxiten vaM?!?!?!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

jól tudom hogy min 40.000 egy olyan kártya amin elfut a game?
vettél kártyát? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

na dummy nekem van nagy haverikör és én lexarom a spawnkillereket mert 1x felszállok akkor azook hullanak mint a legyek! küld el postán a vga kártyád és én élvezejm helyetted is a gémet😉!
Rusid
Hát akkor nem sokat játszottál Vietmot.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Mi az hogy nem lehet lõni? Nekem semmi bajom nem volt vele. Egész jókat frageltem.

War. War never changes.

Ma2ska
Beirhacc engem is...

0Fritz0
Itt már jobban megoldották a "fenyítést". Mivel a játékbeli nevedhez jelszó társul és nyilván van tartva az acc-od, ezért a vérpistikék elég hamar bannolva lesznek a szerverekrõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
Hopp ... elõrébb a hosszú hozzászóláshoz 😊

Anno én rengeteget játszottam BFV-vel ... már ott tartottam, hogy megveszem, mikor is történt egy varázsütés 😞 És csiribú-sziribá megjelent egy rakás kopterláma, meg a kis köcsög spawnkillerek ... azóta inkább játszok single-ben 😞

Az volt a legszomorúbb, mikor bejött valami "klán" (Mindenkitõl elnézést kérek aki komolyan mûveli ezt és komoly csapat tagja ...), szóval hárombetûs köcsög ... és egybõl bekempelték a spawnokat (spawn/2 köcsög ...) a többi meg a saját csapattársait (Nem a klántársait ...) lõtte, ha nem tudott beülni a helikopterbe ... majd mikor nyertek, elkezték mondani hogy gyakrolás+taktika+csapatmunka ... volt olyan aki kérte hogy vegyem fel helivel ... elkezdtem ereszkedni, erre elkezdett lõni rakétával 😞

Sajna a BF2 is ilyen sorsra fog jutni szvsz 😞 Remélem persze nem, mert akkor lehet hogy ennél is eltöprengem a vásárláson (Nekem mindig favoritok voltak a BF játékok ...) Sajnos nincs olyan nagy haveri kör akive csapatosan tudnánk nyomulni, de azért nem kellenek hetek hogy be tudj illeszkedni valahova ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

0Fritz0
Emlékszem még a BF1942 demojára (Szintén Wake): 5 méterrõl 3 tár volt az átlag.
Peccselték is yol. 😊

Ahhoj
hagyjuk, ebben a jatekban tenyleg nem lehet loni, egy nagy rakas szar az egesz...
de legalbb a pisztoly azert vmennyire jo <#lama>

andriska
<#nyes>

0Fritz0
Csupán megjegyzem, hogy Skiper-t elöbb lõttem fejbe, tehát megy neki a gém.
(miért nem lehetek tiszteletbeli tag?!) <#pias>

ha a dolog jó oldalát nézem>>
-végig tudom vinnni a gta sa-t
-többet tudok gyúrni, és kosarazni
-elmegyek minden buliba ahova hívnak
-itthon sem baszogatnak hogy egész nyáron a gép elõtt ülök
-ja és persze gond nálkül tudok töltögetni mert nem lassítja a játékot

látjátok nem is mi szoptunk hanem akinek megy az 😄DD
CSOCSO
megyek felidegesitem magam a kifagyasokkal..
CSOCSO
de azert koszke😊
CSOCSO
a CSOCSO nem ó val van😊

joebacsi
tess 😊

HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast

wa:
joebacsi

tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
Csocsó
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7

várólista:
EmThor

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper

ütközetben eltûnt:
0Fritz0
Torry

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na kipróbáltam. Nem szaggat, igaz ocsmány nem fullon van. Játékmenet tûrhetõ, és jól lehet célozni. Nemtom mi egyeseknek a baja.

War. War never changes.

lázadjunk!!!! hackeljük meg az eagames oldalát és írjuk ki hogy fuck off!!!!!😄D
CSOCSO
hurra.. majd szurkolok a fagyott jatek mogul😊))))))))))) de meirt nem vagyok a listaban?😊
joebacsi
ezesetben üdv a klánban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nembaj, azért szívbõl remélem, hogy az atrocitásk ellenére még a jövõben köreinkben láthatunk viszot 😄

líder:
beast

wa:
joebacsi

tagok:
Ahhoj
beast
busman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7

várólista:
EmThor

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper

ütközetben eltûnt:
0Fritz0
Torry

0Fritz0
Tapasztalat:
Külföldi szervereken egy rakás láma van, de legalább csöndesek.
Idehaza még több a láma, viszont osztják az észt meg a kötõszókat.

Szóval minden a régi. 😄

CSOCSO
megy a faszt... ip cimre valo csatizasnal megall a gep.. buzi jatek
0Fritz0
Joe, sajnálom...
Megy a gém...
Igazán szégyellem magam...

<#wink>

ubazz! már ezért is megérné! 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

joebacsi
akinek megy gef4-el azt ahhoj lecuppantja 😛

coco iz mí :p

szóval akkor a GF4 széria 100, hogy gázos igaz?

joebacsi
nem 😛
neked megy a gém, és az már kizáró ok 😊

Valaki tudna segíteni abban ,hogy az mitõl lehet ,hogy a DC Final(például) tök simán fut ,semmi lagg,míg ez afránya demo ,meg állandóan.Kicsit gáz a sárga betûket néznem,plusz azt ahogy a tank "ugrál",míg az emberek skate-elnek.
Ha valaki tud valami(használható 😊 ) megoldást kérem segítsen.Thx.

Ahhoj
de

nem tud valaki ingyen odadni örök használatra egy fullos geforce kártyát? cserébe kap egy pacsit és meghívom egy sörre😄DD
arty
HUN battlefields server ... Toomeck lengyel sracnak -35 pont ... kicket szavazok, nem jön össze, marad bent és tovább gyilkol, TKzik folyamatosan.

Spawnolok, leölöm, hátha elmegy a kedve tõle, kibasznak szerverrõl ... fasza.Grat az "adminoknak".

Forza.

joebacsi nincs egy amoba klánod abban fasza vagyok😉😄D
TDC Geronimo
Hogy menniyre igazad van!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahhoj
(mar hanyszor be voltak irva a szerverek......)

BEAST
nem 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
kikapcsoltam a firewall-t es 1 mp alatt megcsinalta mindket akuntot
CSOCSO
mindjart korulnezek de azert megkerdem: van valami magyar IP ahol most is jatszhatunk?
CSOCSO
a coco az en valek?
BEAST
<#dumcsi><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
"gyerekek, azert mert nekunk nem megy a celzas bf2-ben (es nem altalaban), meg ne a jatekot hibaztassuk 😊"
ha ez neked viccelodes akkor fejezd be.. meg a tobbiek is mert ez igen tompa szar viccelodes es meg idegesito is.. hidd el hogy tudok celozni.. mondjuk eleg vicces hogy egy pisztollyal jobban celzok mint egy m16 vagy m4 el?😊 LOAL!!!!
LEFEKUDVE 1et 1 et lottem egy emberre.. masfel taram ment el es nem halt meg. az ember meg nem volt valami uber messze de kozel se volt.. elhiszem hogy nem kilometeres harcra lett kitalalva az m4 meg a tobbi de azert fekve semiben nehogy mar ne lehessen vele loni bazze..
plusz ot van a sniper.. hatalmas csata.. az ember fexik kitudja milyen messze es sniperezik.. 1 tar utan SEM akart meghalni.. es az ember fekudt.. en is fekudtem.. es celbavettem.. megegyszer leirom a nagyokosoknak: NEM ROHANGALT a buzernyak hanem fekudt... es 1 tar utan nagynehezen meghalt.. leadtam vagy mittom en 7 darab sikeres lovest.. es semmi.. TISZTA LOLLER... nem tudok celozni?😊 loller... probaljatok mar ki az INF et.. ketszer nehezebb a celzas.. es alapbol SENKINEK sincs celkereszt.. plusz a fegyver 15% ban fuggetlenul mozog a kepernyotol. meg az sincs hogy bejelolod a moncsin hova lone a fegyver
Zsolo007
<#taps><#taps><#wilting><#wilting><#banplz><#banplz>

<#nevetes1>

joebacsi
üdv <#integet2>

líder:
beast

wa:
joebacsi

tagok:
Ahhoj
beast
busnman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7

várólista:
0Fritz0
EmThor

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper

ütközetben eltûnt:
Torry

mondom a menüt sem hozza be...
ez csak demo, nekem is kifagyott már párszor betöltésnél, ne add fel! <#vigyor3>

BEAST
bye <#integet2>