Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem sokat nyomtam BFV-t ... kb.: 2 hónapot ... még a megjelenés után egy pár hónappal (Gyúrtam Singleben mindenre ... helire, tankra, repülõre ... a repülõ sosem jött össze, de a helivel elég jól elvoltam 😊 Volt hogy beszálltam a spawnolós Mi-8-asba és egész játék alatt csak a felhõk felett repkedtem, mindig oda ahol a legnagyobb szükség volt rá 😊
Bár az elején rettentõ jó volt a game ... fõleg mikor teamplay is kezdett kibontakozni 😊
ON: Nekem (hála istennek ...) nem volt gondom a game-el ... telepít, indít, megy, kékhalál x10 ... hiba okát megtalál, buherál, megint játszik (Nem a játék okozta ...) ... kipróbál tank: király 😊 Kipróbál heli: Istenkirály, kipróbál repülõ: meghal 😊 (Régi szép idõk 😊 )
Graffal, hanggal semmi bajom nem volt, annyira nem vagyok maximalista ... ezek a gamek ne a csillivilli külsõrõl legyenek híresek 😊 Szépen futott (1280*1024 hiányzott, de ahogy látom megoldódott ez is, reggel kipróbálom ...) az elején még kicsit töltött, de utánna szépen ment ... 77.30-al semmilyen kifogásolható dolgot nem láttam rajta, de 77.13-al árnyékok picit érdekesek voltak, bugzottak kicsit 😊
Célzás, fegyverek találati pontossága ... tényleg nem sniperbarát az egész, talán nem is baj ... kicsit zavart, hogy nem tudtam headshotot lõni, de ez csak és kizárólag az én bénaságom ... 😊 Viszont én nem éreztem annyira gyengének a dolgot ... ha elkezdtem valakit full sorozattal lõni, akkor futott tovább, de ha single-lel vagy kis sorozatokkal, célozva lõttem akkor elég jól hullott az ellen ... még akár pisztollyal is ... (Ráadásul Ironsight az isten, mindig is szerettem 😊 )
A kitek nagyon jók ... mintha belegyúrták volna az ET-t 😊
Az meg csak hab a tortán, hogy AK(Asszem 105...), AK47SU és Dragunov is van 😊
Imádom, (Airsoftozom, és ott is Beta Spetznazom van ami egy AK47SU csak nem behajtható hanem fix tussal 😊 )
Neeeeeeekem tecik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.avi
Lehet, hogy csak úgy lehet megnézni, hogy elöbb rámentek a www.fritz.amigo.hu -ra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
A repülõ viszont jó, a SU-val gyönyörûen lehet irtani a népet, ha beül a 2. ember is a lézeres rakétához (bár ezt is kicsit gyakorolni kell) <#vigyor4>#vigyor4>
Amerikai légiegységeket meg majd holnap próbálom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
amúgy vajon az összes pálya ugyanakkora? szóval lehet, hogy 16,32,64 személytõl függ, de lehetséges, hogy az alapterület már 16 játékosnál is eltér két pályát tekintve?
gyuri http://gyur6.uw.hu
War. War never changes.
OFF-ot félretéve, vártam nagyon a játékot, és bíztam benne, hogy ha nem is full grafikával, de valahogy majd csak eldöcög ezzel a kártyával is. Hát most "kicsit" csalódott vagyok. :-(
Na megyek vissza a 20. századba, és beülök 1 stukába. :-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem sem megy, (ASUS GF4 Ti4200 AGP8X) csak a testvérem gépén nyomtam vele.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Akkor Gef4-gyel felejtõs a game?
Próbálom itt hekkelni a reforce-szal, meg a refreshlock-kal, de nincs semmi sikerélményem. 😞
Gef4Ti 4200
Marad nekem is a passziansz? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én megyek bulizni ti meg gépeztek😛P😄DDD
- egyelõre (n nélkül)
- muszáj (j-vel)
- te is ilyen (2 db i-vel,külön!)
- buzi ("l" nélkül)...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
azért vagyok teljesen oda, tavaly ilyenkor a joint opsotmultidemot küldtük ezerrel dzsungelben, az nagyon ott volt😊 a helirészét tejjesen elkurták, de gyalog meg autoval FUN volt .
ez a bf2 meg kurvajó nyarat fog csinálni: otthonmaradós estéken simán császári hangulatot csinál majd a megfelelõ társasággal.
nekem le kell szaladnom a közértbe venni fél giga ramot 😛
ma este itt toltam, meg klántársaim is, és még mindig nyomják 20-30-an.
szerintem fasza hely,
és tökjó rajta a pálya ! <#vigyor5>#vigyor5>
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
hmm ha belegondolok és kigyúrom magam betörök egy számtech boltba és ingyé leakasztom a legjobb kártyát! marad a kox😄DD