Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amugy nekem se jon be tulzottan, de attól még lehet jó!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
900MHz,ATI8500 128Mb,512Mb Ram
Gondoltam megpróbálom 640x480-ban,ablakban ultra-low beállításokkal hátha elmegy. Pl. a HL2 simán megy.
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a lenyeg, hogy most melyek mennek 😊
btw CB szerver ip-je mi? 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kár érte mert jó kis játék , remélem patch-elik majd mint vietnamot .:-(((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hétvégén távol voltam és most nincs kedvem ezt a 1600 üzit elolvasni. :-D
Ezt nézzétek el nekem.
Mellesleg SLYTHOMi kért meg, hogy ezt írjam be ide az õ nevében, mert a reg miatt még nem tud hozzászólni a topikhoz.
Szombat dél óta nincs idõlimit nálunk,
azt nem értem a többi szerver miért nem állította már át ezt az egyszerû beallítást, olvassátok gyakrabban a BFHU oldalt is...
Letöltés: SLY FTP
BF2 legjobb fóruma: Planet Battlefield Forums
Elsõ hun bf2 szerver:
SLY.HU - WinG
dc.sly.hu:16567 notimelimit
Obi-net public:
195.228.156.230
Suniland:
195.56.234.94
jelszó:bf2hu
=*HUN*=Battlefields:
193.202.63.241
jó gammát, <#violent>#violent>
LOL !!!!!
usb s joyom van de nemtom bekonfigolni
Viszont a Vietnamban meg a másik véglet volt. Én ott (is) szerettem sniperkedni, de ott meg röhejesen egyszerû volt a célzás.
Próbáld ip alapján. Lehet, hogy a .-ok bezavarnak, azért nem látod. De ez csak feltételezés.
Lehet hogy hülye vagyok de ez a sebzés rendszer -ami egy fps lelke-10 emberbõl 7 szerint nevetséges.
Más baja tényleg nincs ha ezt kijavítják tényleg király játék lesz ....
( Gyanítom a másik 3 meg csak tankban csücsül végig..:-))))
Na másik látom sok ember hiper szuper felbontásban nyomja biztos mert qurva nagy monitorotok van, de ha jól akartok járni akkor az felbontás helyett(amit gondolom azért álítotok olyan magasra hogy ne legyen recések az élek) inkább az élsímítást erõltessétek sokkal jobban reagálnak erre a játékok fpsben.Majd meglátjátok.Meglepõdtem hogy 4x elsímítást is rohatt jól viseli amit a legtöbb gém már nem(nekem).
Egyszóval kb szerintem még fél nap mire beállítom az optimális tuningot a grafikban és utána lehet gamelni.Na meg az árnyékot nem kell azé erõltetni mert az eszik ám.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Pl. messze nem érzem én se azt, hogy az egyes kasztok túlságosan különböznének, legalábbis annyira nem, mint az elõzõ részekben. Valahogy mindegyik olyan "assaultos" lett. Kivéve a sniper, de az úgy használhatatlan, ahogy van szvsz 😄
Meg remélem sokkal több jármû és lehetõség lesz a fullban, mert igy, ez a játékmenet elég egyszerûnek és kiszámithatónak tûnik, de ez csak egyéni vélemény, lehet hogy késõbb máshogy fogom látni ezt is (bárnem valószinû szvsz).
Csillivilli, összerakott kis game ez eddig, de valahogy mégis arcadeosabb lett a kelleténél.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Talán az elsõ 600 megás patch után jó lesz , vagy a full , ez ordít a sok hibától , mintha valami elsõjátékos KISSPISTA & TSA cég csinálta volna ...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Csilli-villi trágyadomb , akinek ez így bejön gratula :-)))))
Na a zene és videó leölésérõl van szó de megnézem még milyen felesleges dolgoktól lehet megszabadúlni.
Mondjuk a zene meg a menü videók nem rosszak de harmadjára már nem érdekelnek fõleg akkor ha a teljesítmény látványosan ugrik.
Menjetek a mods/bf2/movies és mindent del kivéve ezt demo_bf2legal.bik(csak hogy tudjuk miylen játékot indítottunk el)
utána kijöttök a movies könyvtárból és kicsomagoljátok a Common_client.zip fájlt ahól sound/menu/music könyvtárból szintén del minden.Majd vissza csomagoljátok 1 erõségû zip tömörítéssel.Ennyi.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
hw.hu
"Lehet játszani GeF4-gyel is, itt a módszer (nem teszteltem, de állítólag mûködik)
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt
7) Click Apply, and then click RUN on the top."
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"