Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marketing? 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
1. Team speak (voice)
2. Sebzés rendszer
3. Menük (internet, options stb.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy gyõz az õ ötletük és elfogy 1,5 millió geforce 6.
Meglátjuk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sose felejtem el, amior a másik topicban vártuk a Doom 3-mat. és aztán a kissrácok egybõl leírták nullának a játékot. Értitek, nullának. Nem mondom olyan játék volt mailyen, de igenis nagyon tisztességes munka, sokkal tisztességesebb annál, semmint néhány, amúgy semmihez nem értõ hülyegyerek leszólja.
Bocs.
Ez azt jelenti hogy nem indul el hogyha egy ilyen videókártya AGP ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Biztos mázlista vagyok, mert az új driverrel elsõre ment. Igaz Geforce 6800 GT-m van egy socket 939-es AMD64 3500+-szal, de hát ez van az ilye látványvilág eszi a hardvert. Mondjuk a Geforce 4-es sztori kib...szás volt, nem csodálkoznék ha az elsõ patchben lehetõvé tennnék a használatát.
" elõttem szóló Uraknak " ajaj 😊))
mi lesz még itt? 😊
én is kábé eddig jutottam 😞
ez van,de hátha 😊
a reményhal,meg a GF4 utoljára (hétfõig)
😊
Genyó húzás volt tõlük ami egyértelmû, hogy mire ment ki!
ea, nvidia... pfff
Elindul, a pályát is betölti, és lehet joinolni a desktopra 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
hogyan:
1. jobb klikk a desktop-on
2. properities --> settings --> advanced --> SMARTGART
3. Van egy csúszka, ezt húzd 4X-re (vagy offra)
4. bezár és restart
hátha itt is van akinek segít 😊
www.battlefield.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
www.battlefield.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De sajnos úgy áll a dolog , hogy 10-bõl 7 embernek komoly bajai vannak a játékkal :-(
Én is örülnék ha zsír lenne mert NEKEM TETSZIK (!) csak még messze van attól . Abban bízok ez csak a demo sajátja...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak néhány fontos dolog olyan szar !:-)
Mindenki bízik benne , hogy kijavítják vagy a fullban vagy a patch.ben .
aki elmondja normalisan a velemenyet, hogy miert nem jon be, az nem. volt ilyenre is pelda.
es azert vannak tobben forumon akiknek nem tetszik a bf2, mert akinek igen, az inkabb jatszik 😛
Lassan õk lesznek többen és nem csak ebben a forumban !
steam, origin: ACE_hun
gyerekek, az, hogy van bf2, az egy lehetoseg jatekra. ha tetszik, orulj neki, ha nem, akkor keress mas jatekot, de most minek megmondani a tuti frankot? nem leszel tole nagyobb fiu....
Elegge gaz volt ugy beallitasokat tesztelni, hogy a jatekinditas utan elvesz vagy masfel percet mire elindul a jatek.
Azt a 4et kihagyja es egybol jon a bejelentkezes. Lehet akkor inkabb a hanggal lesz gubanc, ahhoz en nem nyultam.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
steam, origin: ACE_hun
És az EAnak<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Sniper: Elbujok az ellen bázis mögött olyan 50-100 méterrel vannak az ellenek.
Nem tudom de kb 6-8 tárat löttem ki ebbõl összesen 2 embert sikerült lelõni.
Hasaltam.
Na nem baj, majd a géppuska.
Support. 30 méterrõl fekve löttük egymást az ellenséggel.
1 tár belement, semmi a második tár felénél lött le pisztolyyal. 😄
Erre nem gondoltam hogy a pisztoly jobb mint a m203 .
www.battlefield.hu