Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper
😄D
a fenébe, lebuktam <#wow3>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Looserke
Szerintem az ASEra ne nagyon számoljunk a BF2höz, mert ez az account belépés bekavarhat rendesen neki...

Ahhoj
ok, akkor maradj cs-nel 😊
es javaslom elolvasasra az alairasomat 😛

Mr.Grent
Azé a CS:S-t és a BF2-t Ne keverjétek már össze. Ég és föld a két géme közt a különbség.

https://grentmedia.hu

Rusid
Figy azt hiszel amit akarsz de szerintem eléggé sántít az a dolog hogy az nv fizetett azért hogy csak ps 1.4 támogassa ,miért pont az nv mért nem az ati vagy inkább mindkettõ. Szvsz ha meg lehetett volna csinálni akkor biztos ps 1.3-at is támogatták volna. Valszeg azért nem csinálták meg ,mert akkor még mindig nem játszanánk vele csak a videókat nézegetnénk.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BEAST
lol egy mondaton belül saját magadnak mondasz ellent 😄DD ... a BF "sak ovodás csoportok összecsapása" ... de nálad a CS a favorit 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacc
Szerintem is baromi jól néz ki ez a játék, pláne ha fullos árnyékokkal játszok. De akkor meg eléggé megeszi a gépem úgyhogy az csak med-en van 😄
Shep
hát annyira nem eröltetem, amúgy sem az én játékom ez, haver miatt szedtem le a demot is mert õ tervezi a vásárlást, a repkedõ pokolgépeket ugyanúgy nem tudom irányítani billrõl mint a vietnamosban, ráadásul szerintem ez ugyanaz csak modern korban, a joint operation sokkal jobb és ott a rengeteg játékos miatt tényleg háborúról beszélhetünk, itt meg csak ovodás csoportok összecsapásáról, de számomra a CS-t egyenlõre semmi nem helyettesíti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Col Andrew
egy ilyen vid kártyához illene jobb proci... 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

CS4B1KA
Sehol sincs grafikailag a HL2 höz képest??<#vigyor3> Akkor nem biztos hogy te ugyanazt a játokot játszod mint én, mert én egy kicsit hanyatt estem a grafikától. Az elõzetesek alapján én is féltem hogy gyenge lesz hozzá procim, de szerencsére rezzenés nélkül fut 1024x786@85Hz-en minden beállítással a maximumon: barton 2600+, 1gb ram, radeon x800xt 256mb

Hát én láttam a bugos árnyékot és most utána a normálist szal próbálkozz sztem a demos driverrel mert ég és föld a különbség és a gém is érezhetõen gyorsabb (nálam)

"Akik ebben nem a kibaszást látják azoknak nem gf4-ük van az tuti, ez elárul valamit."

Nekem pl. volt gf4-em de leváltottam, lehet h menne a gém gf4-el de ultraszar minõségben.

még midnig azt modnom hogy irj ea-nak vagy seatnak szivhezszóló levelet 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen><#eplus2><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
azzzal a driverrel el se indult a game 😊 Xtreme 77.13 és minden ok egyedül az árnyék bugos de hát bánja a baj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én örülök neki hogy sehol sincs iylen ahtár fosokhoz kéepst 8számomra azok hozzáteszem) amikkel dobálozol, ne is legyen hozzájuk semmi köze távolról se 😊

Kell az új driver a demoból, csinálj local 32-es szervert, botok nem lesznek de benne lesznek a helik és a repülõk.

BB!
+oldás:
2db(Tied+enyém) GF4 kártya apronetre feldob cserélni,utána legalább naponta látjuk 1mást (cserélgetjük)
😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Honnan tudod, hogy az nv nem fizetett ezért?
Az ea-nak az az érdeke amibõl mégtöbb pénzt lát..
Akik ebben nem a kibaszást látják azoknak nem gf4-ük van az tuti, ez elárul valamit.
Az, hogy valahol határt kellett húzni, mert miért ne alapon, nagyon szemellenzõs hozzáállás.
Eddigi játékoknál megtudták csinálni, hogy ment gf4-en is, max nem láttál néhány extra effektet, na bumm. Ennél mégsem tudták, és biztos nem azért mert nemlehetett volna csípõböl megoldani.
ez mindig is igy volt és igy lessz, jobb ha megszokod... nem ez volt az elsõ iylen és nem is elsz az utolso...

<#eljen> bár d3 nekem se jött be de én legalább nem mentem oda fikázni odlalakon keresztül 😄

Shep
na rájöttem, árnyék off nincs villogó föld, hááát a game viszont érdekes, a singleben nincs heli? a grafika vhogy nem olyan mint a képeken, vagy nállam van a hiba 6800GT minden max +aniso16X +FSAA 4x /jól megy/

akkor meny jáccni azzokal, byez 😊

De van!
Skiper az EA-nak dolgozik, verjük meg! <#idiota>

nem tom mitt kel ennyit szenvedni ezzel, igy csinálták és kész, nem teccik irj levelet az ea-nak, tudtomal itt nicns egy ea-s emberke sem...

<#eljen><#eplus2><#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>

Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a számítógépes játék az egy hobbi, és mint ilyen költséges. Fájó, de ez van.
BurnBaby
ezzel szemben mások azt állítják, h azért nem került be az 1.4 a gef4ti kártyákba, mert az ati akkor levédette a technológiát, és sokat kellett volna fizetni érte 😊 akkor most kinek mi az érdeke?
a bf2 egyformán támogatja az 1.4 shader technológiával bíró ati és nvidia kártyákat egyaránt.
nekem is gef4em van, nagyon szeretnék játszani, mégse hibáztatom a kiadót, a kártyagyártót, a világot. hónapok óta tudjuk, h nem fog menni gef4en. ha lett volna pénzem már beruháztam volna másikba, így szépen kivárom amíg megtehetem.

www.battlefield.hu

"nem érek rá visszaolvasni" 😊))))))))))))
ne én ráérek : Aki 1280*1024-ben szeretne vele játszani az futtassa így: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

gstm
Pontosan. Eljárt felette az idö, ez van, de akkor is szemét huzás volt...
ok-ok én meg azt mondtam,hogy szeretném ÉN eldönteni ezt 😊

A GeForce4-rõl meg annyit hogy szép volt, jó volt de mostanra már elavult, szerintem is geciség amikor nem azért vesz vki új kártyát mert úgy dönt hogy már csak túl szar minõségben gémelhetne hanem azért mert rá lett kényszerítve.
Ez van.

Skiper
igy van.

kepzeld, sikerult megint elkurnom a gámát, de most 'eleg' lesz egy reinstall😄

lol,de meleg!
sniper uj megfogalmazása:
"hülyegyerek befekszik egy torony tetejébe és a világ másik végérõl egy lövésbõl kiszed"

BEAST
mesélj a helikrõl vagy mennyé jáccani!! 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gstm
Beast: ??
Ez persze érthetö hogy huznak egy határt, idáig világos, csak "Ezért nagyon sokat kellene fizetnie az nv-nek". Itt van a kutya elásva... Az EA elég szoros kapcsolatokat füz az nv-vel, ugy emlékszem volt is erröl valami hír, hogy nv kártyákra lesznek optimalizálva a játékaik, de lehet tévedek.
Seat: nem azt mondtam, hogy nem szép a grafikája, de azért nincs egy szinten se egy doom3al se egy hl2vel. Nem is egy kategoria a játék... Nekem is tetszik a bf2 mert nagyon szép, de indokolatlannak tartom azt hogy csak 1.4es ps-töl fut...
Rusid
Egyébként nem vágom mi a bajotok a sebzési rendszerrel, szerintem csak meg kell szokni nem olyam gáz nekem bejön. Az meg külön jó hogy nem azért halok meg, mert valami hülyegyerek befekszik egy torony tetejébe és a világ másik végérõl egy lövésbõl kiszed.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Basszátok meg!

10-bõl 7 szerint szar? Mint egy kibaszott fogkrémreklám!
Azért nem ajnározzák annyian mert akinek megy és be is jön az JÁTSZIK és nem fórumozik.

"lövök de nem hal meg mééér?"
1. ironsight
2. ctrl
3. célzás melkasra/nyakra
4. WOW jelez az indikátor és a faszi meghal YEAHH!!!

Nekem is jobban bejön a BFV-s sebzés de ez is jó csak az szarozza aki a kedvenc játékának a rendszerét akarja viszontlátni itt is szvsz

Ahhoj
usb-s?

Skiper
😄D

BEAST
😄DDDDDDDD

ezt a joyt,hogyan kell kalibrálni?:
joy

voip muxik.

Rusid
Kicsit azért gondolkodhatnátok szerintem. Az EA-nak nem érdeke ,hogy azért vegyék meg kevesebben a játékot, mert uj vidkarit kell venniük. Ezért nagyon sokat kellene fizetnie az nv-nek. Egyszerüen arról van szó, hogy valahol meg kellet húzniuk a határt, a gef4 nem tamogatja az 1.4 pixel shadereket ahogy egy gef3 egy trident vagy egy savage sem. Ennyi ez van nem lehet elvárni, hogy ha veszel egy vidkarit azt soha ne kelljen váltani, a gef 4 felett pedig már eljárt az idõ ez van.

"amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs" --< én ezt szeretném csak látni... 😊

BEAST
"Most meg egy olyan játékrol van szo, amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs pl egy hl2-höz képest, amit meg elég jol elfuttat pl egy ti4200..."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gstm
Azért sztem nem tul jo a hasonlat... Itt egy vga-rol van szo, amiröl mindenki tudja, hogy egy mai viszonylag uj játékkal is viszonylag jol megbirkozik. Most meg egy olyan játékrol van szo, amiröl egyértelmüen látszik, hogy grafikailag sehol sincs pl egy hl2-höz képest, amit meg elég jol elfuttat pl egy ti4200...
BEAST
így van .. jól látod a dolgokat 😄DDDD rohattak! 😄DD

Ahhoj
nem
csakis es kizarolag fritz 😛
nekem egyebkent van 192 mb ramom :-P
bar a vidkari csak 4mb-os 😄