Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem felrobantotuk az elenfél ütegét mega radarját meg bombát tetem a repülöre és mikor felszált felrobantotam
beültem és kölsõ nézetbõl láttam ,h a faszi be-be bújik :) talán véd ha nagy harc van kint. behúzom a buksit vagy valami :)
http://thenamelessphoto.com/
ez nem egy igazi háború ám, ez egy játék aminek a szórakoztatás a célja :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
felraktam slyra az intro kihagyo zippet,
\movies konyvtarba kell kicsomagolni,
fps-t igy lehet elohozni consoleba:
renderer.drawfps 1
ez a tipikus esete az értelmetlenségnek mivel 0 skill kell hozzá..., nem mondom hogy meg lehet vlee fogni bármit is de azért idegesitõ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"C:\Program Files\EA Games\Battlefield 2 Demo\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Note the addition of the +szx and +szy commands which respectively set the width and height of the resolution to be used. Substitute other values for other resolutions (e.g. +szx 1900 +szy 1200).
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
keten öszejátszotunk erre kirugnak
bocs és kirugnak hát szép már most van fasz bf2 be
pedig kedvenc szerverem volt bg klános faszok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként tényleg nem megy titaniummal? (csak kiváncsiságból)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ma kipróbáltam a medic-et, nagyon jó a fegyvere is, és hatékony támogatás lehet a csapatnak. Persze, hogy igazán hatékony legyen, még gyakorolnom kell picit! :)
steam, origin: ACE_hun
Viszont mikor akad az egér,akkor a keybordal nyugodtan tudom irányítani a cuccost,ezért nem értem a helyzetet.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Hogy néha néha beakad,miközben a játék tökéletesen fut????
Mert nagyon idegesítõ!!!!!!!!<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nemrossz.
HÁTTIMEG MI A F**ZT CSINÁLTOK???? :D:D:D:D:D
Amúgy van itt egy kis gond... :(
Elindítom a játékot ééés:
(nem, nem fekete képernyõ... ;-))
Elindúl. Mondom hurrá. Azonban a kérdésem a köveztkezõ:
Mennyi idõ amíg megcsinálja az online accountot?
Mert én nézem a creating account feliratot 30 percen keresztül de semmi nem történik :(
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-szar a demo
-jó a demo
-köcsög nvidia
érdemi információ a #12425 és a #12426-os postban <#mf1>#mf1>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"