Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok 10 oldalt vissza olvasni (sry) de amikor elindítom a demót akkor egy másodpercig van fekete képernyõ utána kilép és nem ír ki semmit.
Valaki orvosságot plz.
Elõre is htxvm
Enny1
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fritz feat CB Tomi :)
<#email>#email>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jóvan tudom, nem kell kommentálni... <#idiota>#idiota>
Az UAV mire lejár szinte már fel is újratöltödött
A SCAN rohatt gyorsan töltõdik
A Supply viszont nagyon lassan :(
Az Artillery randomra üti a célterületet magyarán nem lehet tank ellen használni mert csak mák ha telibe kapja :)
A fennt említett fícsörökhöz tartozó épületek 2db C4-bõl megvannak de tankkal vagy bármi mással a kilövésük csak egyheti hideg élelemmel ajánlott (hogy ez most jó vagy rossz mindenki döntse el)
Ja, és úgy néz ki hogy a teljesen szétbarmolt pl. Artillery ha senki sem nyúl hozzá akkor is regenerálódik pár perc alatt <#wow1>#wow1>
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Miután megcsináltam az online game-hez az account-om, belépek a multiplayer menübe és lefagy a game... Valaki help! Please! Amúgy minden jól müxik.
alias Darken
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt
7) Click Apply, and tn click RUN on the top.
Felhúzom->lenyomja a gép orrát és fordítva.......valahogy meglehet fordítani a tengelykiosztást?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De futás közben kétségtelen hogy mindenhova megy, csak az ellenségre nem...
Amúgy ha az UT bejön és ez nem akkor nem kell erõltetni :) Nem egy stílus :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
hh tiger :)
De sokaknak nem kell.
Volt olyan, h rohanok az ember felé, h adjak neki hp-t, erre az a barom meg elrohan elõllem :Ð
Én meg golndoltam, h akkó menjél, ha nem kell :-)
Mondanom sem kell, h kicsit odébb meg lelõtték, szal mehettem éleszteni :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ja, király. de ne 'csábító'-nak olvasd, hanem 'csabító'-nak.
Csaba, tudod.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ugye magyar szervert próbáltál?