Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elindult és megy is? :P

kk

Max Damage
úgy hogy beállítod a joy-t :) tod', windowsban beállítod, utána meg már csak huzogatod a joy-t a gombbeállításonál. :) nem bonyolult :D

Max Damage
Egyik havernek elindult tõle. :) Szóval érdemes kipróbálni ezt is. :)

BEAST
hát izé ... tudod repûlõk meg helikopterek ... szóval tudod ... ezekhez nem árt ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
énis remélem ... nem ártana :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

deep
Hogy lehet joy-jal játszani ezt a játékot?:)
BEAST
grat ... <#levele><#szomoru2>

Running
Valaki írta hogy nem boldogult mesterlövészpuskával, mert nem halt meg egy találatra a célpont, pedig valójában mittomén mennyi (1500m??)méterig halálos.
Nos ha ez a játékban így lenne (akárhol találod el a célpontot), akkor annyi lenne, hogy puff halál, puff halál...a végtelenségig, értelmetlen...
Szerintem jó így hogy van. Egyébként fejre kell célozni és tuti meghal az illetõ. :)
Általában a toronyból lövöldözök kifelé és észrevettem hogy sok múlik a távolságon. Pl. jobb alsó amerikai post toronyból lövöldözöl, akkor a vonatoknál lévõkre 3-4 pontos találat kell kb, a romházak körül 2-3 pontos találat, a bázis körül kb 2 és a post falain belül 1 (ezek nem vonatkoznak a fejlövésre). Legalábbis én így vettem észre, kíváncsi vagyok nem írtam e hülyeségeket. :)

Tegnap nekem se fagyott le, de nem csináltam semmit ezért érdekes. Majd próbálgatom...a legújabb ati driver van fent..majd a hangoknál is körülnézek...

Írjatok már lécci, ki melyik magyar szerverre szokott feljárni és milyen néven. :) Nem azért h kiket kell lelõni. :) De vicces vagyok..

N E M mûködik

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Próbáltam Gef4-gyel elindul betölti gamet és mikor startra katt kilép:(
sztem.. Fuck EA<#mf3>
Pharaoh
Remélem, ha kijönn a full lesznek magyar hivatalos szerverek, nem csak törtek.

"Gef4-gyel is lehet játszani állítólag mûködik!
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt

7) Click Apply, and tn click RUN on the top."

Vki próbálta már megy-e? Vagy gf4 tutira felejtõs ?

Cobra.
Szerintem inkább próbáld a video beállításokat mediumon. Nézd meg a hangbeállítást is, legyen software-esen és mediumon (hacsak nincs Audigy4-ed). Más ötletem most nincs. Esetleg ha tuningolva van valmid, akkor rakd vissza alapra és úgy nézd meg.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ez nekem is ígyvan single playerben....
de neten megy rendesen<#violent>
Emberek!Kellene egy kis segitseg:
Config: Asus a7n8x ; 512DDR ; 6600GT ; 2800+Sempron
Problema: (1.) Egyszemelyes jatekmodban olyan mintha a jatek laggolna,ha lenyomok egy gombot es elengedem pl. tovabb strafel meg egy par masodpercig, ill. ha ujra iranyt akarok valtoztatni nem reagal csak tovabb megy. Kozben a gep altal vezerelt botok siman szaladgalnak - tehat nem a game akad -
(2.)High beallitasnal (meg ha a spec effekteket, shader, arnyek beallitasokat OFFra allitom)akad de valami istentelenul, majdhogynem allokepek.Mi lehet a gond?A game installkor rakerdezett hogy felrakja-e a minimum divert, de elvileg nekem a legujabb van fent ezert nem telepitettem.
Ha valakinek van valami otlete,vagy hasonlo problemaja megkoszonnem ha megosztana.
Hysteria
:))

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

TS Zolly
LOL

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
kiírtam hírbe a bf.hu-ra. ha ez se elég info... .)

www.battlefield.hu

0Fritz0
Ha alapállapotban húz félre a joy, akkor a "holtteret" kell megnagyobbítani a konfigurálásnál.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST

BurnBaby
asszem nem véletlenül nem gerjedek a csajokra...
:)

www.battlefield.hu

[HUN]Crassus
Valaki pls aki használ Cyborg 3D Joy-t az írja le nekem pls. milyenek a bf2 settings-ben az x és y tengelynél a beállításai.Faszán konfigurálva van a joy,de hol jobbra hol balra húz a gammában.....köszönöm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kovács legény
megvan :)

www.czekoart.hu

AndrewCB
Lehet, h nem a vga-nál lesz probléma. Nekem is 9600XT van, meg 2 haveromnak is. Mind különbözõ márkájú és tökéletesen megy minden résznél.

Lehet máshol kell keresned a hibát.

SLYTHOMi
kattanj ott fennt a faqra vagy olvasd a bfhu fórumot...

Kovács legény
hello tudna vki adni egy linket hogy honnan tudom letölten a BF2ShaderMod.zip -et?
thx elõre!

www.czekoart.hu

Mr Manson
most work, de hazamegyek megpróba

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ird be hogy dxdiag, és az audionál vedd le a csuszkát legalacsonyabbra.
Csekkold így.
Mr Manson
integrált :( de elvileg a legfisebb driver van fent.

mesor
Én a 9600Pro-hoz használok 5.3-ast és tökéletes!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

5.2?
Bár szerintem nem is biztos, hogy az atinál van a gond ott... esetleg hangkártya driver?
Me0w
Ez olyan mint a pina light, nezheted, de ha mar akciozni is akarsz, akkor fizetni kell :P

Together we'll fly someday...

Mr Manson
ati 9600xt
probáltam
5.6
5.5
5.3
5.1
omega

de fagy.. véletlenszerüen.
összes többi BF siman fut mindegyikkel, illetve 3dmark05 is siman lemegy mindengyikkel

Lacc
Nekem is ati van, semmi baj vele.
mesor
5.3-as Catalystom van

mesor
Nekem sem fagy Atival! A legelején volt csak gond egyszer de azóta semmi!
Egyébként USB-s a joyom majd még próbálkozom!

Nekem 5.2-vel sem fagy.
Running
Ha a fagyásnál járunk, nekem 9800 atim van és 2 helyen fagy, ha fagy. Vagy a szerver listázásnál, illetve el se jut odáig h kiírja mik vannak, vagy játék, illetve menü alatt kifagy a billentyû, és egér, de maga a játék megy:)
Még nem jöttem rá miért csinálja, volt már vkinek ilyen?

Mr Manson
nekem ott is
jaték közben meg véletlenszerüen, hogy rohadna meg

Pink Tiger
a játék maga nekem sem fagy de a menü az elején néha bizony kifagy

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

AndrewCB
Nekem egyáltalán nem fagy ATI-val. És még 2 embert tudok, akinek nem fagy ATI-val. 5.5-ös és 5.6-os Catalystal.

TS Zolly
Nekem az alt+f4 ilyenkor a házon van elõl, és alá a reset van irva. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mr Manson
igen

Murry
Nem ez nem normális, de többünknél is elõfordult már.
Ilyenkor vadul kell nyomogatni az ALT F4 et, és elöbb utóbb kilép.

Remélem a végleges már nem lesz ilyen bugos...

sose tudni!!!
Amugy király a gém!!!

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

GanXstaZoleeWrk
nekem ati van és nem fagy bf2 igaz omega driver 1enlõre ennél jobb ötletem nincs ha valakinek fagyna.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
lol csunya lenne ha ezen nem menne fullban :))))

GanXstaZolee#2709

BEAST
még mindig fagyogat az Atival? :(

Mr Manson
kártyát kell cserélnem asszem... 6600GT kell :( drága