Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elõre is köszi !
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bar ez nem hivatalos (ha valaki olvassa az EA reszerol nyugodtan tamogathatna es akkor hivatalos lesz :-), hanem csak nam lesz torve.
De szerintem mindket tipusbol lesz egy jopar.
Mostmar nem az a helyzet, mint jopar eve a BF1942 indulasakor, amikor alig tudtunk jatszani akar igy akar ugy.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Ezt érdemes használni, elég sokan nyomják még szólóban, pedig csapatban jobb.
A SQUAD leader-ek kérhetnek különféle támogatásokat (arty, uav, stb.). Ilyen kéréskor a commandernek megjelenik a térképen a kérés helye. Ha ezen a ponton jobb klikket nyomunk, akkor elõjön egy menü, ahol elfogadhatjuk a kérést, vagy elutasíthatjuk azt.
Jobb klikkes menü jön fel a bal oldali SQUAD listán is. Itt az adott SQAD-nak küldhetünk üzeneteket, mint pl. 'vigyázzanak, artillery tûz jön' vagy hogy 'tartsák be az utasításokat', vagy ha nagyon önfejû a squad leader, akkor akár szét is lehet oszlatni a csapatot (disband).
Kipróbáltam, tényleg lehet javítani azt arty-t vagy az uav platformot SUPPLIES ledobásával, de ezzel csak óvatosan, mert én így tankoltam fel C4-el az ellenséges spec ops-ot, aki ezután újra tudott robbantani 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
köszi
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
oylat meg hogy a squad leader utasitásokat agyon eddig egyedül geronimoék squadjaba tapasztaltam 😛
Ohh jelenyen ma' meg 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kapcsold ki a refrehslock szerû progidat. Aztán indulni fog a BF2. Állítsd be a kivánt felbontást +HZ-et ingame, majd kilépve újra benyomhatod a refresh progit is.
Ez lesz szerintetek, vagy sikerülni fog az ASE kapcsolat?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
ATI 9600Xt -m van 5.6 driverrel és probléma nélkül megy de egy haveromat állandóan kivágja monitorfrissítési hiba miatt az asztalra. Van erre megoldás?
Megvan már a megoldás a desktop-ra való kivágásra?
fekete képernyõre és a kilépsére senki nem tud megoldást?
De kb mindneki tudja a megoldást. És te is tudni fogod, ha visszaolvasol 😊
visszaolvastam nem egyszer és nemtudja senki a megoldást
A dxtweaker-es megoldás sikerült vkinek?
Ha valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást is nagyon megköszönném.
Már 10000 szer leírhattad volna a köcsög megoldást vagy a megoldás hosszászólásának sorozatszámát, meg amúgy is ki kellett volna már tenni FAQ ba
de szerintem senki se aggódjon nagyon, az éles játékra ezt a nagy bugot megoldják ez tuti
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
miért jó az h. egy fórumot csak úgy lehet fenntartani, h. mindig olyan kérdéseket tesztek fel amiket már 13x átnyálaztunk <#nezze>#nezze>
<#wave>#wave>
Ja és még azt felejtettem ki hogy
Ugyanis olvastam hogy másnak is volt hogy fekete de õt nem vágta vissza az asztalra. Na engem meg visszavág mint még jó pár embert is akiknek SZINTÉN nem GF4-ük van hanem ATi juk. Mi ez a fos???
AMD 2600+; ATi Radeon 9600XT, 512RAM
Rákerestem és láttam, hogy sokan írták hogy ez a problémájuk de a megodást nem találtam. Tehát lehet hogy van csak nem találtam meg. Valaki nem tudna segíteni?