Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
a commander választásnál is ezt írja ki :o ... pageup - elfogad | pagedown - elutasít

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Kérdés, vmelyik szerveren egyszer kidobott egy szöveget játék közben. Nem olvastam el mert akció volt, hogy nyomjak page up-ot ha igen, page down, ha nem. Ez mi? Ez valami team killer dolog? Vagy nem az...😊

Husimoto
Sziasztok mindenkinek! Már egy pár napja jáccom a demót! Majd mindennap beleolvastam a fórumba is, de nem találtam, hogy a magyar szervereket ,amik vannak be lehet rakni valami favorit menübe,mint más online játékoknál,hogy ne kelljen minden eggyes alkalommal keresgélni, vagy a demo még nem tartalmaz ilyen opciót?

Elõre is köszi !

BEAST
naja ... de most picit más a helyzet mint az eddigi bf-ekben ... itt nem csak annyi hogy eredeti meg tört szerverek ... hanem olyan official magyar szerverek kellenek ahol az accuont rendszer is mûködik 😄DDD remélem az EA lesz olyan figyelmes hogy legalább a nevét adja egy pár ilyen szerverhez 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Tök jó, annyira látszik, h magyarok vagyunk. 😊 Tiszta para mindenki, lehet az idõjárás teszi?😊

BurnBaby
ezeket köszönöm, megy majd fel a faq-ba 😊

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
Biztos lesz, mert pl. a suniland csak eredeti lehet, ahogy megalapodtam a szerverteremtulajjal.

Bar ez nem hivatalos (ha valaki olvassa az EA reszerol nyugodtan tamogathatna es akkor hivatalos lesz :-), hanem csak nam lesz torve.

De szerintem mindket tipusbol lesz egy jopar.
Mostmar nem az a helyzet, mint jopar eve a BF1942 indulasakor, amikor alig tudtunk jatszani akar igy akar ugy.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

SQAD leader-ek meg tudnak hívni embereket a csapatba.
Ezt érdemes használni, elég sokan nyomják még szólóban, pedig csapatban jobb.

COMMANDER MODE folyt.

A SQUAD leader-ek kérhetnek különféle támogatásokat (arty, uav, stb.). Ilyen kéréskor a commandernek megjelenik a térképen a kérés helye. Ha ezen a ponton jobb klikket nyomunk, akkor elõjön egy menü, ahol elfogadhatjuk a kérést, vagy elutasíthatjuk azt.

Jobb klikkes menü jön fel a bal oldali SQUAD listán is. Itt az adott SQAD-nak küldhetünk üzeneteket, mint pl. 'vigyázzanak, artillery tûz jön' vagy hogy 'tartsák be az utasításokat', vagy ha nagyon önfejû a squad leader, akkor akár szét is lehet oszlatni a csapatot (disband).

Kipróbáltam, tényleg lehet javítani azt arty-t vagy az uav platformot SUPPLIES ledobásával, de ezzel csak óvatosan, mert én így tankoltam fel C4-el az ellenséges spec ops-ot, aki ezután újra tudott robbantani 😊

<#levele>

nekem meg belõle volt sok, és msot keltem, tom elkéstem de a véleményem akkor is ez... <#zavart2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
sok lesz<#levele>

remélem veled soha nem fogok találkozani a szerveren fõleg csapattársként mert lõni tuti nem fogsz tudni mert nemtod mivel kell... <#idiota><#idiota><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BurnBaby
kérem, hogy bárki, aki bármilyen itt felmerült problémára tudja a megoldást azzal a lendülettel legyen kedves elküldeni nekem emilben a [email protected] címre, h mehessen a levesbe, és elérhetõ legyen mindenkinek. thx

www.battlefield.hu

Még mindig nincs linux ds?
miért kellet? én iylen után ha meggebed akkor se segitettem volna már neki 😛PP

<#eplus2>

BurnBaby
szervereket a bannerben levõ FAQ feliratva kattintva találod meg. mindet

www.battlefield.hu

Szerverlistánál nekem is fagyizik néha (9700), csak nagyon óvatosan szabad babrálni, meg hagyni neki idõt frissülni.

BurnBaby
Tisztelt Gef4 userek, a játék elindul ezzel a kártyával is, infot a battlefield.hu bf2 szekciójában találtok (legfrissebb hír).

www.battlefield.hu

Danke. Kár hogy se a fekete se a megoldás szó nincs benne így mások se fogják megtalálni, node mind1. Köszi.

Bencsi
valaki tudja a süni szerverének az ip-jét?
köszi

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

azzal a geforce driverrel amit adtak hozzá. 77.30 ha jól emlékszem.
Melyik driverrel?
nekem is max menü alatt szarqakodik 5.1el, de ezt tull lehet élni anyit nem járok a menüben... jöhetne mán az ase... 😛

nekem hun szerveren egyetlen egyszer volt egy olyan hogy cobra szolt hogy valaki mögöttem van amikor épp snipoltam 😛 igaz amire észrevettem hogy irt addigra már elszedtek hátulról szal mind1 , de a szándék megvolt és nagyon értékeltem...
oylat meg hogy a squad leader utasitásokat agyon eddig egyedül geronimoék squadjaba tapasztaltam 😛

Ne reménykedj, nekem 6800 GT-vel és 6600-zal is belefayg gyakran a szerver listába
Sephi
Tok faza a banner! Gtatz!

Ohh jelenyen ma' meg 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Forrest Tomee
Akkor ugyan az a hiba mint nekem(a kártya is).Szerver listánál megáll. Nem gondolnám, hogy ati probléma mert a single megy rendesen. Elõször tûzfalra gyanakodtam, de nem. Mind1, max singlit nyomom. Két hetet kibírok. (aztán ha nem akkor veszek egy 6800-ast. <#idiota>

Najó, csak neked utoljára:

Kapcsold ki a refrehslock szerû progidat. Aztán indulni fog a BF2. Állítsd be a kivánt felbontást +HZ-et ingame, majd kilépve újra benyomhatod a refresh progit is.
Vagy hogy ne tudja minden láma elindítani (aki még visszaolvasni sem tud a fórumban😄)
Lehet régi kérdés, de azért felteszem: az oké, hogy a belsõ szerver keresõ ilyen tetûlassú? Szinte nem is lehet görgetni.
Ez lesz szerintetek, vagy sikerülni fog az ASE kapcsolat?
Pink Tiger
hú szerintem picit visszafogottabban légyszi

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

BEAST
sztem fogd vissza magad ... te jöttél segítségért ... nehogymár kinyaljuk a seggedet ...

ha 300 méterrõl se találsz ako csak te vagy a láma, annyiraol simán el lehet találni bárkit aki nem buggyval száguld épp 😛

éátod lehet kiderül direkt azé csinálták instabillra hogy nehogy bárki is emgunja 😄DDDD

ja és a dxtweaker SZART SEM ÉR

Jóvan bekker ilyeneket találtam.

ATI 9600Xt -m van 5.6 driverrel és probléma nélkül megy de egy haveromat állandóan kivágja monitorfrissítési hiba miatt az asztalra. Van erre megoldás?
Megvan már a megoldás a desktop-ra való kivágásra?
fekete képernyõre és a kilépsére senki nem tud megoldást?
De kb mindneki tudja a megoldást. És te is tudni fogod, ha visszaolvasol 😊
visszaolvastam nem egyszer és nemtudja senki a megoldást
A dxtweaker-es megoldás sikerült vkinek?
Ha valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást is nagyon megköszönném.

Már 10000 szer leírhattad volna a köcsög megoldást vagy a megoldás hosszászólásának sorozatszámát, meg amúgy is ki kellett volna már tenni FAQ ba

Pink Tiger
ú bazz nekem atim van és semmi problem, ahogy olvasom a hozzászólásokat szerencsésnek érzem magam

de szerintem senki se aggódjon nagyon, az éles játékra ezt a nagy bugot megoldják ez tuti

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

dr Kotász
Resistance is futile... :-)
Keress rá mégegyszer a fekete képernyõ dologra, és utána nézd meg azokra a hsz-ekre a válaszokat is.
najó, ha arra gondolsz ami a GF4 et teszi rendbe azt én is megtaláltam de azt nem láttam sehol hogy ATI hoz is jó lenne. Mert a 9600 series az bent van a readme ben hogy támogatva van

Rusid
Nekem is atim van. Véletlen nem nforcos lapod van?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Te meg csak ülj vissza hátra az érzékeny lelkeddel 😄
Hysteria
borg ne katomkodj adhatsz magadnak egy buntetopontot...

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Kerestél a l*f*szt... akkor a megoldást is megtaláltad volna, mert kb 50x leirtuk már.
SLYTHOMi
olvassátok már a F.A.Q-ot, ott van az oldal tetején...

miért jó az h. egy fórumot csak úgy lehet fenntartani, h. mindig olyan kérdéseket tesztek fel amiket már 13x átnyálaztunk <#nezze>

<#wave>

BEAST
nc ...

Ja és hozzá kell tennem hogy oszt társamnak is ugyan ez a videókártyája van és neki meg megy.

Ja és még azt felejtettem ki hogy VISSZABASZ DESKTOPRA.

Ugyanis olvastam hogy másnak is volt hogy fekete de õt nem vágta vissza az asztalra. Na engem meg visszavág mint még jó pár embert is akiknek SZINTÉN nem GF4-ük van hanem ATi juk. Mi ez a fos???

Hali!

AMD 2600+; ATi Radeon 9600XT, 512RAM

FEKETE KÉPERNYÕ!!!

Rákerestem és láttam, hogy sokan írták hogy ez a problémájuk de a megodást nem találtam. Tehát lehet hogy van csak nem találtam meg. Valaki nem tudna segíteni?