Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor
Figyelj kiccsillag.
Én 41 éves koromra kinõttem a mesékbõl,leszarom, hogy elhiszed vagy sem de azon a szerveren amin jáccottam az volt a helyzet amit vázoltam.
Ott érdekes módon soha senki sem kikkeltek vagy baoltak azért mert jól jáccott és nem volt anyázás sem pedig a nálunk megszokott csiterezés.
A játékkel foglalkoztak a népek nem egymással.
A bilibe meg max az arcod lóg bele.

Starfish
Tudom hogy hülye kérdés lesz, de akkor is megkérdezem. Nem hagylak nyugodni benneteket muhahaha <#idiota> Na szóval. az ok hogy 1G rammal már elfut nade, ha monnyuk nincs ugye annyi, mert szegény vagyok mint a templom egere akkor a dual DDR segít valamicskét? Mert ha nem akkor is megveszem a duálus lapot, max vadászok még ramot is <#whatever>

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

A commander supplyt tud ledobni ejtõernyõvel, vagy van supply-s kaszt is.
Forrest Tomee
A lõszerutánpótlás, hogy megy a 2-ben?

BEAST
az 512 memória nagyon kevés neki ... 1 giga az amin már kényelmesen elvan ... max grafhoz meg min 1,5 giga kell 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

forza milan
én a demot radeon 9600 XT 256mb ddr,2ghz proci-val,512mb rammal futtatam!nem értem hogyha nem is szép a grafika,akkor miért akad mint az atom még 800x600-ba,medium textúrákon

ProSatanos
Na végre sikerült nekem is elindítani 😊

Leírnám hogy hogyan is annak aki még kinlódik vagy már feladta a próbálkozást(ATI Vga kártyára vonatkozik) 😊
A problémám fekete képernyõ volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra(asztalra) csak ha kiléptem(jobb felsõ sarokra kattintva a homályba😊

AGP FAst Write -ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát nállam az utóbbi müködött(AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).

Szerintem érdemes lenne beleszúrnia faq-ba is ha valaki végre megírja 😊

Igen,az antitank-osnál ha a rakétával lõsz nyomva kell tartani a tûz gombot úgy rá tudod vezetni célra.Persze ha mozog akkor a cél mozgásának iránya elé kell tartani egy kicsit(bár függ a cél és a közted lévõ távolságtól,hogy mennyivel tarts elé)és úgy lõni,majd célra vezetni.A földi telepítésû rakétáknál megvártad míg rá zár a célra?Folyamatos éles hang,valamint a célon 2 négyzet van(at egyik 45 fokkal el van fordítva a másikhoz képest).
?

De ennek is csak egyetlen oka van: Hozzánk képest lényegében nincs káromkodási szókincsük 😉
Majd jelezzél ha te is szivtál vele 😄
Ez ugyanaz a verzió, mint ami nem ment a múlt héten. Most sem csinál semmit.
0Fritz0
Günther komme und du bist tot, ja. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
vagy csak kevsebbet értesz belõle 😄DDDD

amúgy sztem a németek semmivel sem jobbak ... pl GWben is ha megnézed akkor a minimapra f*szt rajzolgatók tábora igen nagy részben német :Ð ...

sztem az angolok a legkultúráltabbak akkoris 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacc
Meg sájsze 😄
Lacc
Na végre, van linuxos server látom, szedem is lefele.
kz
muterezés megy...
<#crazya>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

A német szervereken is teljesen random módon találkoztam csapatmunkával (de legalább volt olyan, hogy volt olyan 😊, a különbség, hogy ha ott anyáztak is, németül tették, és nem értettem. 😄
0Fritz0
Egyetlen különbség van: külhonban kevesebb az anyázás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Aztán felébredtél hogy bilibe lóg a kezed... birom ezeket a meséket a német szerverekrõl.
Mindig jön egy amikor valaki publicon kifog egy kis csapatmunkát. Holott dettó ugyanaz a helyzet publicon mint itthon.
Baszkurátor
Ez nem meglepõ fater!
Én mielõtt végleg abbahagytam a cs-t csak német szerveren jáccottam.
Hogy miért??
NAgyon eccerü.
Nemvolt anyázás, csiterezés, kickelés.
Mindenki a játékkal foglalkozott és csapat játék ment!!!!!!

xj700t
Ebben lehet valami ráció. 😊

A minap egy német szerveren kipróbáltam parancsnoki képességeimet. Nem is ez a lényeg (nem voltam egy Rommel 😊 azt az 1 darab squadot cseszegettem amelyik összeállt és a meglepi most jön. Látom tüzérség romokban, mondom a srácoknak irány artyt javítíni, és láss csodát halála után szerelõként jött vissza és a toronydarutól visszament javítani. 😊

Mondjuk hogy két kommandós garázdálkodott az anyahajón, azt már a másik squadot nem nagyon érdekelte... <#falbav><#nevetes1>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

kz
mint 42-ben omahán....
hát igen, volt olyan, hogy aki sznájpernek született (a 20. felszólítás után is), azt tk-ztuk.
de a cél (felmenni, foglalni, lepörgetni) érdekében mindent...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

0Fritz0
Tegnap rászántam magam és kipróbáltam a sunyi sznájpert.
Az amcsik távcsõvese teljesen jó: pontos és 1-2 skúló bõven elég a páciensnek.
Viszont szegény üzbég/tálib/allah akhbar tesóknak elég gagyi fegyver jutott.
Már az is ritka volt, hogy a biztonságos távolból egyáltalán eltaláljak valakit és ha be is kapta, akkor is vígan futkosott tovább 3-4 találat után.

Zs0lt1
El kezdtem fordítani.

Egy kérdés megakadt a szememben:
<20:16> <QuestionBot> S8|Metalmeniac asked: will there be enough support (patches) ???
<20:16> <QuestionBot> Sanosuke answers: We will continue to support the game, as we did with BFV and BF42, after release. With things like patches and content updates.

Enyhe lol a bfv támogatásával kapcsban.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tegnap csináltam egy csapatot, összesen volt talán 2 az oldalon, és persze az emberek fele szólóban. Ekkor lehet õket "spammelni" (invite), egyszerre többet érdemes. Ez elég hatásos, a delikvensek fele be is lépett...szerintem még azt sem tudják, hogy kell csapathoz csatlakozni, csak nyomtak egy pgup-ot.

Ja, azt én is, de kérhetsz parancsot a leadertõl, nem kell békénhagyni. A szabály az, hogy mindig a közelében kell lenni, így látod mit akar. Néha olyan intenzív az eksön, hogy nincs ideje parancsokat osztogatni. Ha eltelik 5-perc 1 kör parancs nélkül, akkor én általában másik squadhoz váltok...

BurnBaby
önmagában a sniper nem okoz közutálatot
az okozza, amikor a fél csapat sniperként hasal, és így pont fele annyi ember jut zászlót támadni/védeni és emiatt folyamatosan zászlóhátrányban van a csapat 😊

www.battlefield.hu

BEAST
nemtudom lehet én vagyok túl naív 😊 ... de mintha valaki emlegette volna hogy a serverén van admin is stb ... fenyíteni kell a népet hogy szokja a squadpzást ... majd ha párx kidobálják õket és miután itt kisírták magukat csapatzni fognak :Ð

... every single player without squad is now an enemy of the republic! ... <#idiota>

DannyL
Ezt publikon ne várd hogy mûködjön, mert sose fog. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Robogo
BSZN Tomi!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Baszkurátor
Ehhhhh, nembírom beizéni azt a büdös joyt.(
Asszem akkor repkedésre marad a Lock On......

Nekem ez a linuxded sem mûködik.

Installing BF2 to ./bf2...
Installing PunkBuster...

Installation complete.

És üres a könyvtár...

Btw a neve: bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.sh <- ez meg ugyanaz mint a multheti rossz verzió, nem?
Robogo
Ja lesz azt is majd intézem.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Pyotr
eggyértelmû a squad használata!
a minap kaptam pl. 1 olyan parancsot a commandertõl h javitsam meg az artyllerit!
természetesen +pont járt érte!
az mondjuk érthetõ h még mindenkinek friss a dolog és ki szeretné probálni magát de szerintem késöbb sújos hátrányai lesznek a magán akcióknak a csapatra nézve!

üdv:proba_baba

&#9608;&#9608;

Baszkurátor
Próbáltam,elhiheted.
Én nem útálom õket, mindenki úgy jácccodiKK ahogy akar.
Én inkább a forgatagban császkálok........az jobban teccik. 😉

Nahar
Azt utálom h ha már vki Squad leader,akkor adja már ki a parancsokat,h mit támadjunk,vagy védkezzünk!Ja meg annak sincs sok értelme ha 6db squad van és mindegyikbe van 2-3 ember!A Commander meg ne harcoljon mert úgy nincs sok értelme...csak a feladatára koncentráljon! Pár nappal ezelött csapatmunka nuku volt,de tegnap már rendesen összejáccottunk,így tovább!

Ti unjátok ezt a mapot? Mert én nem...

Motorola Defy

xj700t
Jobban jártok, ha nem tudjátok elindítani .... 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Na megy fel az SG szerverre is. Remélem be tudom lõni még ma, így ssh-n át.
A commander a felderített területen belül bármelyik piros pontra nyomva tehet egy olyant hogy spotted.
És akkor kiirja a teamnek, hogy infantry, sniper, at, jet stb spotted.
Próbáld meg! 😊

Anno BFV-ben is tapasztaltam, hogy a sniperek közutálatnak örvendenek, és igazándiból nem értettem miért. Nem olyan hûdenagyonjajjdenehéz védekezni ellenük. Pont az a szerepük, hogy ne lásd õket.
Pl. tegnap is, vagy 8 percen át (ami ugye a tíznek elég nagy része 😊 egy repcsinek sem jutott eszébe, hogy "ha már arra járok, odalövök egyet a toronynak, hátha ott búvik vki", na persze gondolom senki nem vette a fáradságot, hogy teamchatelje, hogy valszeg sniper cseszegeti valahonnan ki tudja honnan. (mondjuk ezen a pályán két hely van ahonnan ezt értelmesen lehet csinálni, úgyhogy nem egy nagy rejtvény). Persze gondolom az is kérdés, hogy a pilóták hajlandók lennének-e ezzel foglalkozni.

De hát ez is csak a szokásos problémára vezethetõ vissza: együttmûködéssel sokkal nagyobb fun lenne a játék.

Gabe, az magától értetõdik, hogy francot nem ér egy squad, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik:
1. squad leader tologassa a népet fel-alá
2. a nép hallgasson rá
3. a nép várja meg, amíg a játék elején a squad leadere spawnol, és oda teremtõdjön õ is, mert ha nem, már eleve bukta az egész
Zs0lt1
Megkérdem a tRs-t, sztem megleszünk.

Zs0lt1

Baszkurátor
Hát fater sose legyen nagyobb örömöd az életben.....
Mondjuk hihetetlen nagy rutin kell a daru vagy egy ház tetejérõl vadászgatni

0Fritz0
Yo a wallhackod, BB. 😊

TC3
Üdv. Mindenkinek!
Érdeklõdnék, hogy mikor lesz a játék hivatalos megjelenése! Én is látom a számlálót, de az minden eddigi infóhoz képest is többet mutat 2 nappal! Most akkor 17, 21, vagy 24.-e a dátuma!?
Gondolom kell neki 2-3 nap mire elér a mi boltjainkba, de konkrétan engem úgy érdekelne a dolog, hogy letöltöm, megnézem, hogy a full mégis hogy állt össze, és utána veszem meg! /pont ezért kérném, hogy a hasonló gondolkodásu emberkék válaszoljanak/
És NAGYON remélem, hogy a találati arányokat nem fogják elcseszni, és visszabutítani a BFV-hez, mert az elég gáz lenne. Szerintem amit a demó mutat a játékból, annak legalább van valami értelme, fõleg szórás tekintetébe!
Bocs a "regényért".
A válaszokat elõre is köszönöm!

CSOCSO
plusz baromira sajnalom hogy nem lehet beallitani azt hogy a vadaszgeppel ne 800 al menjek hanem kevesebbel.. mert igy 800 nal szinte 6 mp-kent fordulnom kell. magyarul a gep tul gyors a palya tul kicsi... eddig SEMMIRE nem tudtam hasznalni a vadaszgepet.. a helikopter eleg faszanyos
CSOCSO
valaki meselje mar el hogy a raketak hogyan mukodnek mert nekem valahogy SOHA nem oda mennek ahova kellenenek.. mendjuk leginkabb a bemeros raketakrol van szo...
azokrol amelyikek elkezdenek sipolni ha az ellent befogom.... nah en mar kb 100 szor lottem ilyen raketakkal persze sosem a masik palya felere de eddig EGY nem talalt!!!!! soooot kozelukbe se megy a dolgoknak csak igy ellibben szep kacsasan valamerre... nyomva kell tartani a gombot?? probaltam mar... akkor loni mikor mar szinte a celkeresztbe van a cucc?? megprobaltam.. DE SEMMII... sot a foldi raketas cuccos is olyan szanalmas hogy 50 meterrol a ket raketat ellovi az allo helikopter felett es alatt.... plusz eleg lol hogy a hajo aljan egy ellen felmaszott a letran es amasik oldalrol belelottem a falba a csavotol 2 meterre egy raketat es meg se kottyant a csakonak...
énis erre tippeltem és ez az amit nem csinál meg... ugyanúgy klatyogni kell a join game gobmra alul 😛 (itt má modernizálták 42 és bfv-hez kéepst 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem, nekemse csinál semmitse... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent