Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 41 éves koromra kinõttem a mesékbõl,leszarom, hogy elhiszed vagy sem de azon a szerveren amin jáccottam az volt a helyzet amit vázoltam.
Ott érdekes módon soha senki sem kikkeltek vagy baoltak azért mert jól jáccott és nem volt anyázás sem pedig a nálunk megszokott csiterezés.
A játékkel foglalkoztak a népek nem egymással.
A bilibe meg max az arcod lóg bele.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Leírnám hogy hogyan is annak aki még kinlódik vagy már feladta a próbálkozást(ATI Vga kártyára vonatkozik) 😊
A problémám fekete képernyõ volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra(asztalra) csak ha kiléptem(jobb felsõ sarokra kattintva a homályba😊
AGP FAst Write -ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát nállam az utóbbi müködött(AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Szerintem érdemes lenne beleszúrnia faq-ba is ha valaki végre megírja 😊
?
Ez ugyanaz a verzió, mint ami nem ment a múlt héten. Most sem csinál semmit.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amúgy sztem a németek semmivel sem jobbak ... pl GWben is ha megnézed akkor a minimapra f*szt rajzolgatók tábora igen nagy részben német :Ð ...
sztem az angolok a legkultúráltabbak akkoris 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindig jön egy amikor valaki publicon kifog egy kis csapatmunkát. Holott dettó ugyanaz a helyzet publicon mint itthon.
Én mielõtt végleg abbahagytam a cs-t csak német szerveren jáccottam.
Hogy miért??
NAgyon eccerü.
Nemvolt anyázás, csiterezés, kickelés.
Mindenki a játékkal foglalkozott és csapat játék ment!!!!!!
A minap egy német szerveren kipróbáltam parancsnoki képességeimet. Nem is ez a lényeg (nem voltam egy Rommel 😊 azt az 1 darab squadot cseszegettem amelyik összeállt és a meglepi most jön. Látom tüzérség romokban, mondom a srácoknak irány artyt javítíni, és láss csodát halála után szerelõként jött vissza és a toronydarutól visszament javítani. 😊
Mondjuk hogy két kommandós garázdálkodott az anyahajón, azt már a másik squadot nem nagyon érdekelte... <#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
hát igen, volt olyan, hogy aki sznájpernek született (a 20. felszólítás után is), azt tk-ztuk.
de a cél (felmenni, foglalni, lepörgetni) érdekében mindent...
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Az amcsik távcsõvese teljesen jó: pontos és 1-2 skúló bõven elég a páciensnek.
Viszont szegény üzbég/tálib/allah akhbar tesóknak elég gagyi fegyver jutott.
Már az is ritka volt, hogy a biztonságos távolból egyáltalán eltaláljak valakit és ha be is kapta, akkor is vígan futkosott tovább 3-4 találat után.
Egy kérdés megakadt a szememben:
<20:16>20:16> <QuestionBot> S8|Metalmeniac asked: will there be enough support (patches) ???
<20:16>20:16> <QuestionBot>
Enyhe lol a bfv támogatásával kapcsban.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
az okozza, amikor a fél csapat sniperként hasal, és így pont fele annyi ember jut zászlót támadni/védeni és emiatt folyamatosan zászlóhátrányban van a csapat 😊
www.battlefield.hu
... every single player without squad is now an enemy of the republic! ... <#idiota>#idiota>
Installing BF2 to ./bf2...
Installing PunkBuster...
Installation complete.
És üres a könyvtár...
Btw a neve: bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.sh <- ez meg ugyanaz mint a multheti rossz verzió, nem?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
a minap kaptam pl. 1 olyan parancsot a commandertõl h javitsam meg az artyllerit!
természetesen +pont járt érte!
az mondjuk érthetõ h még mindenkinek friss a dolog és ki szeretné probálni magát de szerintem késöbb sújos hátrányai lesznek a magán akcióknak a csapatra nézve!
üdv:proba_baba
██
Én nem útálom õket, mindenki úgy jácccodiKK ahogy akar.
Én inkább a forgatagban császkálok........az jobban teccik. 😉
Ti unjátok ezt a mapot? Mert én nem...
Motorola Defy
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
És akkor kiirja a teamnek, hogy infantry, sniper, at, jet stb spotted.
Anno BFV-ben is tapasztaltam, hogy a sniperek közutálatnak örvendenek, és igazándiból nem értettem miért. Nem olyan hûdenagyonjajjdenehéz védekezni ellenük. Pont az a szerepük, hogy ne lásd õket.
Pl. tegnap is, vagy 8 percen át (ami ugye a tíznek elég nagy része 😊 egy repcsinek sem jutott eszébe, hogy "ha már arra járok, odalövök egyet a toronynak, hátha ott búvik vki", na persze gondolom senki nem vette a fáradságot, hogy teamchatelje, hogy valszeg sniper cseszegeti valahonnan ki tudja honnan. (mondjuk ezen a pályán két hely van ahonnan ezt értelmesen lehet csinálni, úgyhogy nem egy nagy rejtvény). Persze gondolom az is kérdés, hogy a pilóták hajlandók lennének-e ezzel foglalkozni.
De hát ez is csak a szokásos problémára vezethetõ vissza: együttmûködéssel sokkal nagyobb fun lenne a játék.
Gabe, az magától értetõdik, hogy francot nem ér egy squad, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik:
1. squad leader tologassa a népet fel-alá
2. a nép hallgasson rá
3. a nép várja meg, amíg a játék elején a squad leadere spawnol, és oda teremtõdjön õ is, mert ha nem, már eleve bukta az egész
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.zip
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mondjuk hihetetlen nagy rutin kell a daru vagy egy ház tetejérõl vadászgatni

Érdeklõdnék, hogy mikor lesz a játék hivatalos megjelenése! Én is látom a számlálót, de az minden eddigi infóhoz képest is többet mutat 2 nappal! Most akkor 17, 21, vagy 24.-e a dátuma!?
Gondolom kell neki 2-3 nap mire elér a mi boltjainkba, de konkrétan engem úgy érdekelne a dolog, hogy letöltöm, megnézem, hogy a full mégis hogy állt össze, és utána veszem meg! /pont ezért kérném, hogy a hasonló gondolkodásu emberkék válaszoljanak/
És NAGYON remélem, hogy a találati arányokat nem fogják elcseszni, és visszabutítani a BFV-hez, mert az elég gáz lenne. Szerintem amit a demó mutat a játékból, annak legalább van valami értelme, fõleg szórás tekintetébe!
Bocs a "regényért".
A válaszokat elõre is köszönöm!
azokrol amelyikek elkezdenek sipolni ha az ellent befogom.... nah en mar kb 100 szor lottem ilyen raketakkal persze sosem a masik palya felere de eddig EGY nem talalt!!!!! soooot kozelukbe se megy a dolgoknak csak igy ellibben szep kacsasan valamerre... nyomva kell tartani a gombot?? probaltam mar... akkor loni mikor mar szinte a celkeresztbe van a cucc?? megprobaltam.. DE SEMMII... sot a foldi raketas cuccos is olyan szanalmas hogy 50 meterrol a ket raketat ellovi az allo helikopter felett es alatt.... plusz eleg lol hogy a hajo aljan egy ellen felmaszott a letran es amasik oldalrol belelottem a falba a csavotol 2 meterre egy raketat es meg se kottyant a csakonak...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent