Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
igy latatlanban azt mondanam, hogy az auto ready arra jo, hogy ne kelljen egrre klikkelgetni, hanem menjen automatice 😊
steam, origin: ACE_hun
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Az tényleg nem lenne rossz ha a játékosok feloszlanának 3-4 team-re,és akkor elosztva ki melyik bázist támadja-védi,mindenki csinálná a dolgát,és akkor nem mindenki össze vissza menne.
Csak most ez nem igy sikerült.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SQUADok fõleg akkor jók, ha klán tagok vannak bennük, akkor igazi a csapatmunka, a
2. épp ezaz hogy squadnak együt kéne mennie...
3. squad lader adhat parancsokat a squadnak 8neki meg a commander) innen godnolom selyted...
3. voip csak squadon belül van (más krédés hogy maygarok basznak hazsnálni...)
szal igen is van értelme kérem csak nem a magyaroknál ahol a gamerek 80% fatökü mint kiderült...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Why are no GeForce4-Cards supported?
Sadly the GF4 does not support Pixel Shader 2, which we need to make the game look as good as good as possible."
www.czekoart.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
De egyébként igazad van, snipert késelni nagyon jó dolog, csak nem mindenki olyan könnyû célpont, és nem mindenki nem néz hátra mikor kellene. 😊
Egyébként ha már késelés és életérzés akkor én az RPG-seket szeretem késelgetni 😄 Azok úgysem találnak el és olyan magabiztosan futnak hátra 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Hát de sajna nyáron 6-kor kell kellnem mert 7-kor kezdõdik a munka.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
késõ délután voltam obineten, betett a szerver amcsi oldalra, hamarosan max. lett a létszám. De vazz, egy squad nem volt, zéró együttmûködés, a csapat persze szívott keményen. Csináltam egy squadot, hárman próbálkoztunk benne mûködni, de hát az ellen olyan szinten nyomott, hogy nem mentünk sokra. Gondoltam ott tutira vannak squadok. Hát tényleg volt egy 5 fõs, csakhogy nemtom minek mert míg benne voltam semmi co-op nem volt, úgyhogy inkább a sniperkedést gyakoroltam. 😊
Ennek hatására drasztikusan megváltozott a véleményem: arra már tényleg nem jók, hogy csata döntõ terminatorok legyenek ala BFV, viszont úgy láttam, arra remek jók lennének, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenre adott pontokon. Nehéz dolog volt megölnöm bárkit is, de egy-két esetben egész jó kis mini-felfordulást sikerült csinálnom flagek közelében. 😊
Szóval szvsz sniperek dolga az kéne, hogy legyen, hogy elõkészítsék a squadoknak a terepet, fedezzék az esetleges visszavonulásokat, ésatöbbi. Persze mivel nehéz killt csinálni, ezért ez önzetlen meló, vagyis valszeg nem lesz túl népszerû 😊
Persze,hogy este.LOL!<#idiota>#idiota>
A PB klán rendez egy 10vs10 funwar-t csütörtökön 8 órai kezdésel.Aki akar az jöhet csak az a lényeg,hogy 10 ember gyüjön össze.A mi csapatunk már megvan márcsak egy ellenfél kéne.Sok szeretettel várunk mindenkit.Üdv:Gaboca és PB klán.