Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfish
Ha van már készülõ FAQ akkor nem kezdek neki egy újnak. =) Inkább írogatok ide azt beleteszi akinek kedve van :D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Looserke
Nah, kicsit sqadoztam egy angol szerveren...Medic voltam, velem együtt még volt + 1 medic a csapatban...Ahogy elpatkolt valaki én akkor is odaszaladtam és felélesztettem, ha közben lõttek rám, bezzeg ha én haltam meg, akkor b*sztak segíteni...csapatmunka...pfff

SLYTHOMi
ezt is beraktam akkor...

Ja Boldog Szülinapot! :)

3TOMI3
köszi

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Nem, nem vezeti rá automatikusan, ha lövés után lenyomva tartod a bal gombot( bezoomolva maradsz) akkor ha mozgatod a célkeresztet a rakéta megpróbálja azt követni.

Azokkal a rádióparancsokkal nekem az a legnagyobb gondom hogy a Q lenyomása "reseteli" a ctrl-t, magyarán ha kiszúrom hogy jön egy tank, leguggolok fedezék mögé hogy üzenjek és ahogy lenyomom a Q-t kiemelkedem és lelõnek :(

SLYTHOMi
ezek mekkora almák, nem hiszem el :|
ráadásul ez az új már 1 nappal elõbb készen volt mint a régebbi ami nem mukodott és ráadásul ugyanazt a nevet viseli csak más a mérete <#fejvakaras>

régi linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="39666750"

új linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="42438414"

Az unlockolt assault cuccon nincs gránátvetõ!? <#wow1>

SLYTHOMi
beraktam ezt is a faqba a gf4.textbe,
illetve az EA véleményét is a TIMELIMIT hackrõl...
akinek van még hiányzó infója küldheti magánba is h. ne kelljen mindig a fórumot nyálazgatnom <#pias>

kz
van az az asszault onli, vagy mi....

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Lacc
Új magyar server:

HUN - Majomház
193.6.2.124
Password nincsen, 30 fõs conquest. Ha lenne rá igény, esetleg inditható a kisebb mappel is, közelharcra kihegyezve :)
retteneteske
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
király a megközelítés!
én is így szoktam segíteni a csapatomat.

Ok, de szvsz kell lenni valami a HUD-on is ami jelzi, mikor kell kioldani. No majd kitalálom.

alias Darken

Starfish
Nah asszem van annyi infó, hogy elkezdem írni BBnek a faq-hoz valót. Kezdve a gépkövetelménnyel a csapatfelbontáson át ami még eszembe jut. :D Jöhetnek a pontokra bontot téma címek stb ;)

Zs0lt1
A squadleaderek csak a commanderen keresztül tudnak egymással kommunikálni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Starfish
Hát a dumcsiról azt tudom, hogy ugye a squadon belül csak a squad VOPI csacsogást hallani. Na meg a Commander paracsokat és gondolom a Commandert is hallani. Nem zavar be a nem squadban levõ emberkék cseverészése és sikítozása. A squad leaderek egymással való csacsogásáról nem tudok sokat, de gondolom van valami. Meghát figyelni kell a commandert hogy hova irányítja a többi squadot =) Szerintem :D

BEAST
nem , a squad memberek tudnak egymással és a squad leaderrel , a squad leaderek a squaddal és a commanderrel , a commander meg a squad leaderekkel

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zs0lt1
Így néznek ki ha minden fegyver 'unlockolva' van:

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Starfish
Jó hát a defend azért más mint az tombunkeres kempelés :D Dehát értjük a csíziót :D De a sniper tud hasznos lenni, ha védik a zászlót. Receptje lehetne a végy egy 4 fõs csapatot, ízesísd meg egy tankal vagy kettõvel ha lehet, megbolndíthatod légitámogatással, végül egy csipet sniper és mehet a zászlófoglalósdi :D Persze ha nincs tank akkor nehezebb a móka. De nem lehetetlen. Lehet taktikázni. Söröcske csak okosan =)

Egyre jobb, kiegyenlítettebb meccsek vannak a szervereken most, hogy kezdi mindenki megismerni a lehetõségeket. Amúgy ez a hang kommunikáció, hogy mûködik pontosan? A squad-on belül oké a dolog, hall mindenki mindent. A squad leader elvileg hallja a commandert de vajon a squad leader-ek tudnak egymással dumálni?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

kz
"ha nem egyenesen haladnak akkor azt jelenti hogy a töltények veszítenek a sebességükbõl ezért nem egyenes pályán halandak"

a magyarázat nem ez!!!
hiszen TFH nem változik a vízszintes irányú sebessége, attól még hat rá a gravitációs mezõ, ami gyorsítja. lefelé.
szóval egy csúzliból vízszintesen kilõtt üveggolyó is ugyanannyi idõ mulva ér a földre, mint a kilövés pillanatában ugyanazon csúzli mellõl leejtett másik üveggolyó.

Gabbar, ezt kifejtenéd bõvebben ? Ha AT-s al lövök, és lövés
után nyomva tartom a bal gombot, akkor "rávezeti" a célra az
AT rakettyát a kütyü ? Igaz ez ?

Hamed
Hát nem vagyok éppen pilóta, de a bombázás itt is érzés alapján megy. Pár rárepülés után nagyjából ki lehet okoskodni, h a sebesség és a rárepülési szög függvényében mikor engeded el a cuccot.
Bár igen durván sebeznek a bombák, szal az se baj ha kicsit mellé megy:) Tegnap próbálkoztam pár kört repkedni, hát... qrvára lehet osztani vele a másik csapatot ha nincs náluk fix pilóta aki leszedegessen. Kb. 10mp egy rárepülés+bombatöltés a reptéren, egy zászlót állandó terror alatt lehet tartani egy géppel, mivel a földi légelhárítók nem sokat érnek ha full gázzal rácsap az ember a pontra. Mire a szerencsétlen túlélõ beül a talán megmaradt stingerbe a gép már a map túloldalán van.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Pink Tiger
srácok a bépített rádióparancsok csak csak ezzel az egeres módszerrel adhatók ki??
ami kitakarja képernyõt?? ráadásul nekem marha nehézkes
ott állok a pálya közepén látok egy páncélost de körülményes jelezni a többieknek

nincs erre billentyû?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Csak én azért nem vettem ezt ilyen természetesre mert elõzõ BF-ekben a lövedékeknek idõ kellett hogy a célhoz érjenek de a röppályájuk nem változott.

BEAST
<#nevetes1><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én is egy ilyen táborozó csapat tagja vok általában középen mert squadleader defendre adja meg, azért nem támadunk mert a zászlók többsége a miénk az amcsik meg pörögnek <#vigyor1>

Egyébként meg assault rulez, hasznos tagja vagyok a csapatnak mert az újraélesztgetésemmel egy csomó ponthoz juttatom a medicjeinket <#idiota>

Baszkurátor
Hát igen.
Ez azóta van így mióta az a hüJJe Nyúton ( :D ) kitalálta a gravitáCsiót.... ;)

Hát igen, vmi ilyesmirõl van szó :)

BEAST
gondolom próbált logikusan gondolkozni :) ha nem egyenesen haladnak akkor azt jelenti hogy a töltények veszítenek a sebességükbõl ezért nem egyenes pályán halandak :D ... akkor lenne gáz ha a töltények nem a föld felé mennének :Ð

Hogyan?
Mármint puska lövedékrõl van szó asszem mert a tank "shell"-t lõ vagy mi, asszem :)

Starfish
Hát nem tudom. Tegnap este elég hasznosnak éreztem magam :D Jó helyet találvalehet támogatni az éppen az ellen zászlója felé rohanó csapattagokat. Beálltak páran a zászlóhoz én meg figyeltem hogy gyün e valaki. Amennire béna voltam sokan eljutottak a zészlóhoz, de azért páran arcra pottyantak =) Nade kicsit komolyra fordítva :D Akik a zészlók körül táboroznak és sosem mozdulnak, azok ellen lehet használni de amúgy Special Forces rulez :D

kz
"nem csak elé hanem távoli célnál fölé is"
ezt honnan is fordítottad?

Pink Tiger
valamennyit szerintem segít

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

"Bullets do not just fly in a straight line in BF2."

A lövedékek nem egyenes vonalban repülnek a BF2-ben, legalább is én vmi ilyesminek fordítom <#conf>

Baszkurátor
Persze fater.Nézd majd meg eccer a lövedék útját a levegõben.

kz
MI? <#fejvakaras>

Ez akkor most azt jelenti hogy nem csak elé hanem távoli célnál fölé is kell célozni? <#help>

BEAST
mikor nem? :Ð

20:49] <QuestionBot> valued-tom asked: Is it true there is a trajectory decay on bullets, and is there a maximum range the bullets can travel from the sniper rifle?
<20:49> <QuestionBot> Sanosuke answers: Yes. Bullets do not just fly in a straight line in BF2.

Ez érdekes <#fejvakaras>

0Fritz0
Flém? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A sniperekrõl jutott eszembe hogy mostanra kb. az a koreográfia hogy a MEC kibassza az amcsikat az összes zászlótól kivéve a nyugatit ahol egy csomó amcsi sniper spawnol és célbalõ a közép MEC-esekre.
És szép lassan lepörög az amcsi oldal...

A sniper haszontalan kit, most hogy a célmegadáshoz sincs szükség rá még az eddiginél is haszontalanabb szvsz, persze biztos van akit szórakoztató :D

41 évesen azért remélem nem itt tartok majd... bár még ha egyátalán hazugnak nevezett volna valaki...
BEAST
értem én :D , imserlek <#vigyor2>

Baszkurátor
Mit nemértesz fater???Nemszeretem ha valaki hazugnak tart.Nem szokásom, ismerhecc má annyira... ;)

Üdv,

Lenne egy szakmai kérdésem pilótákhoz:
Amikor a vadászgépben átváltok bombázó célzásra, ugye pl. megjelenik egy ellenséges egység amit bekeretezve mutat(nem x-szel <#vigyor>). Mikor kell kioldani a bombákat? Van valami módszer amit a HUD-on figyelni kell, vagy érzésbõl megy?

alias Darken

LeonSilver
<#conf>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BEAST
<#miaz>

Nem segít.