Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
ráadásul ez az új már 1 nappal elõbb készen volt mint a régebbi ami nem mukodott és ráadásul ugyanazt a nevet viseli csak más a mérete <#fejvakaras>#fejvakaras>
régi linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="39666750"
új linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="42438414"
illetve az EA véleményét is a TIMELIMIT hackrõl...
akinek van még hiányzó infója küldheti magánba is h. ne kelljen mindig a fórumot nyálazgatnom <#pias>#pias>
HUN - Majomház
193.6.2.124
Password nincsen, 30 fõs conquest. Ha lenne rá igény, esetleg inditható a kisebb mappel is, közelharcra kihegyezve :)
király a megközelítés!
én is így szoktam segíteni a csapatomat.
alias Darken
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
a magyarázat nem ez!!!
hiszen TFH nem változik a vízszintes irányú sebessége, attól még hat rá a gravitációs mezõ, ami gyorsítja. lefelé.
szóval egy csúzliból vízszintesen kilõtt üveggolyó is ugyanannyi idõ mulva ér a földre, mint a kilövés pillanatában ugyanazon csúzli mellõl leejtett másik üveggolyó.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
után nyomva tartom a bal gombot, akkor "rávezeti" a célra az
AT rakettyát a kütyü ? Igaz ez ?
Bár igen durván sebeznek a bombák, szal az se baj ha kicsit mellé megy:) Tegnap próbálkoztam pár kört repkedni, hát... qrvára lehet osztani vele a másik csapatot ha nincs náluk fix pilóta aki leszedegessen. Kb. 10mp egy rárepülés+bombatöltés a reptéren, egy zászlót állandó terror alatt lehet tartani egy géppel, mivel a földi légelhárítók nem sokat érnek ha full gázzal rácsap az ember a pontra. Mire a szerencsétlen túlélõ beül a talán megmaradt stingerbe a gép már a map túloldalán van.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ami kitakarja képernyõt?? ráadásul nekem marha nehézkes
ott állok a pálya közepén látok egy páncélost de körülményes jelezni a többieknek
nincs erre billentyû?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként meg assault rulez, hasznos tagja vagyok a csapatnak mert az újraélesztgetésemmel egy csomó ponthoz juttatom a medicjeinket <#idiota>#idiota>
Ez azóta van így mióta az a hüJJe Nyúton ( :D ) kitalálta a gravitáCsiót.... ;)
Mármint puska lövedékrõl van szó asszem mert a tank "shell"-t lõ vagy mi, asszem :)
ezt honnan is fordítottad?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
A lövedékek nem egyenes vonalban repülnek a BF2-ben, legalább is én vmi ilyesminek fordítom <#conf>#conf>
<20:49>20:49> <QuestionBot>
Ez érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És szép lassan lepörög az amcsi oldal...
A sniper haszontalan kit, most hogy a célmegadáshoz sincs szükség rá még az eddiginél is haszontalanabb szvsz, persze biztos van akit szórakoztató :D
Lenne egy szakmai kérdésem pilótákhoz:
Amikor a vadászgépben átváltok bombázó célzásra, ugye pl. megjelenik egy ellenséges egység amit bekeretezve mutat(nem x-szel <#vigyor>#vigyor>). Mikor kell kioldani a bombákat? Van valami módszer amit a HUD-on figyelni kell, vagy érzésbõl megy?
alias Darken
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"