Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán várni egy hetet amíg az EA feloldja a delistet ugye...
Mert addig aztán senki nem találja meg a szervert a listában.
BEAST
1. lépés:
Meg kell találni a gpm_cq.py file-t(Standalone Demo Server/mods/bf2/python/game/gamemodes)

2. lépés:
A fileban van egy host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1) sor

3. lépés:
A sor elé egy # jelet kell írni.

Így!: # Host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)

by Meggymag #11526

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tegnap láttam egy leadertõl a trükköt: zászlót támadtunk, és a közelben elbújt, teljesen mozdulatlan volt, nem csinált semmit. (Elsõre azt hittem, hogy lefagyott). Vagy 5 percig folyamatosan spawnpontot adott nekünk, végig rohamoztunk , de sajnos nem tudtunk foglalni <#falbav>

Zs0lt1
Valaki tudja hogy kell kiszedni a timelimiitet, irja már meg pls, az elmúlt 3 nap 6000 kommentjét hadd ne kelljen átnyálazni. Kösz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Lacc
Nem nagyon lehet, még a BF2CC-vel se lehet látni. www.bf2cc.com , érdemes használni ezt, jó kis utility server managelésre.
Starfish
Valaki pls egy linket ha tudna a faq-hoz =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Az még fasza lenne ha minden jármûre fel tudna szállni 4-6 ember pl. tank tetejére vagy vmi hogy a squad együtt tudjon mozogni, vagy a squadleader spawnolhatna a többi leaderhez.
Addig király minden amig a leader él mert hozzá lehet spawnolni de ha behal akkor megtörik a támadás, ezért utálom amikor a leader assaultozik (vagy repcsibe ül!) és szinte azonnal kinyiratja magát 😞

BEAST
gg , bye

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mesor
Elõbb utóbb biztos lesznek olyanok aki profi szinten fogják mûvelni a commandert. Én személy szerint maradok a tûz vonalban spec opsal!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Nemértem miért kerül Atis téma a FAQ gf4.txt-jébe.

Interjúról:
<21:17> <QuestionBot> Hauk asked: How come games like HL2, FarCry, Doom3 and so on run perfectly on GF4 TI cards, but not BF2? The graphics is not superior to the ones in those games. How much did Nvidia pay you?
<21:17> <QuestionBot> Sanosuke answers: We needed to take advantage of the features in Pixel Shader 2.0, sadly the cards you mentioned do not support this.

Szánalmas, hogy nem a kérdésre válaszolt.
Azon meg meglepõdnék, ha a HL2, FarCry, Doom3 nem profitálna a 2-es shader-bõl.
Másrészt meg elég nagy rálátásra vall, ha azt se tudja a csóka, hogy 1.4-es shader-rel már megy.
Túl sok jó kis gf4 karesz van még a népnél, hogy ezen hozzáállás mögött ne valami más legyen..
Starfish
Na ja. A minap voltam valami külföldi szerveren. Ott mindíg le akarták váltani a commandert, de sose jött össze. Jól nyomta az utánpótlást. Minden base-hez volt szinte supply, amdeicek is szorgosak voltak, jött a tüzérség, megvolt afelderítés. És sikerült az Amerikaiaknak gyõzni zsinorban 8x. Ha jó a commander, a csapatok jól dolgoznak együtt akkor elég szép taktikázást lehet becsempészni. Hozzá kell szokni a gammához és meg kell tanulni =)

Te Lacc, a linux ds-ben nem lehet elõhozni valahogy a teamchattert, meg egyéb event logot?

A css-ben legalább realtime látni mi megy a szerveren, de itt... szinte semmi info.
Medic és Need ammo rádióban még az is jó hogy ha nem is jön senki de a minimappon pár másodpercre megjelennek a medicek/supportok.

Ez is igaz.

TS Zolly
Na ebben igazad van, de elöbb utobb hozzászokunk majd. Én már nagyából tom, melyik oldalon milyen rádio parancsok vannak. De sajna a Magyar szervereken néha olyanok ülnek a parancsnoki fotelba, akik csak a tüzérségi tüz érdekli. Hiába kérek utánpotlást, szarik rá. Radarok elhelyezésérõl nem is beszélek. Mikor én vagyok a parancsnok, akkor szkenelés után ahol nagyobb a veszély, dobok le radart, hogy a csapat lássa honnan jön az enemy. Tüzérséget meg már szinte nem is merek nyomni, mert látom a térképen, hogy a béz tele van ellenel, környéken meg barát nincs, de mire oda ér a tüzérségi tüz, tuti van olyan faszláma, hogy nem nézi a minimapott, hogy oda nem szabad belépni. Persze ilyenkor megy a tk ezerrel, és még a láma van felháborodva.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

0Fritz0
Lécci tegyétel bele a nevébe, hogy HUN.
Sokan így keresik a szervereket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem 6 fõs a squad limit?

Amúgy a squadok nagyságánál fontosabb a számuk. Ha csak 2 van és az egyik támad, a másiknak kellene figyelni az összes többi zászlót. Szerintem ezen a pályán 3 squad nem árt.

YOsh
Indítottunk mi is egy bf2 szervert,teszt jellegel,aki akar jöhet játszani:

RDHA Bf2 server
84.21.4.42
Password:bf2hu

pff..

Tegnap valamelyik magyar szerveren is egész kemény játék volt. Napról napra javul, most már a pilóták is egyre veszélyesebbek.

Starfish
Jó hét én is hallom hogy mindenki kiabál érte. Csak kicsit lassan megy mire mondjuk én kiabálok. Így nem is szoktam =). Mert azért lassú az hogy nyomom a gombot, kiválasztom a medices üzt atzt had szóljon. Egyszerûbb lenne egy gombnyomással. Addig se kell megállni =)

TS Zolly
Néztem a CB kiirást. Már a demoval is lehet versenyezni min 6v6 max 16v16 játékossal.

ClanBase

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Érdekes én midig szinte csak a medic kiabálást hallom. De lehet külön is rádio parancsal hivni.

TS Zolly
Szerintem sokkal jobb ha a saját anyanyelven szól, mert ilyenkor lehet hallani az enemy egymást közt mivelt rádio és más beszélgetést. Meg lehet különböztetni, hogy a homokzsák mögött ki van, barát vagy ellenség.

Starfish
A rádiózást télleg remélem hogy orvosolják. =) Hiányzik az eszeveszett medic-ért kiabálás 😄

Lacc
Nálam túl nagy gond nincs azzal, hogy mennyit eszik, igaz senki nincs még rajta 😄 Majd akkor lesz érdekes, ha tele lesz, a BF serverek hiresek az erõforrászabálásukról. De ha egy dual xeon nem lesz neki elég, akkor lerakom a hajam.
Pharaoh
Szerintem is, régen 1s volt mig két gombot benyomtam, most meg az egérrel kell szenvednem, hogy kiválasszam, hogy mi kell.

Pink Tiger
szerintem a rádiózás így kimondottan szar 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Végül is miért ne lehetne, nem értem miért kellett a funkcióbillentyûket jármûhelyre állítani, jó lett volna a normál számbillentyû is ha vki fegyvert akar váltani használja a scrollt mint BFV-ben.

Robogo
14 vs 14 lesz és a kisebb mapon ahol csak assult van és nincsen heli meg repcsi.Szóval ez így jó lesz.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zsoltika 007
Hagy izzadjon! Legalább nem csak porosodik a sarokban a drága szerver vas. Nyomjátok fel a légkondit! <#eplus2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kz
nekem is hiányzik...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

A PageUP/PageDOWN szvsz ha squad-ban vagy, akkor csak a csapatnak üzen.
Sokunknak nem jön be ez a rádiózás, de szerintem majd jön ki valami fix rá (pl. billentyûkre bindelés)

De jó, de általában hiányzik a billentyûs rádió 😞

Meggymag
PageUp ill PageDown nem jó?
Mert ez a yes és a no ill ezek megfelelõi...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Btw, igencsak zabál a BF2 linuxded. Nálad is, Lacc?

Nekünk amig csak a CSS ment rajta fullon 100-as tickkel addig 38ig ment fel a CPU hõ. Most meg a CSS szerver üres, csak a BF2DS fut 2 playerrel, és máris 35-ön van.
Holott úgynézem a BF2 demo ds csak 25-ös ticket használ.
Van egy =Rulez= nevû német szerver, 64-fõs, no time limit. Most jöttem le róla, itt 90% - ban sqadokban voltak az emberkék, a commanderek is jól tették a dolgukat. Hatalmas nagy játék alakult ki, ide-oda hullámzott a front de egyik csapat sem tudta beszorítani a másikat az alapbázisra. Ha általános lesz, hogy mindenki szakaszokban fog harcolni és nem magányos rambóként, akkor publikon is egész jól el lehet majd játszogatni. <#vigyor2>
Jaja, 40-50+ embernél jön ki az igazi Bejrut fíling 😊

kz
szerintem simán jó, hogy unlokkolt
..::CB::.. CLAN SERVER HUN: 84.21.4.49:16567

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Lacc
Én se unlockolok inkább.
A mi szerverünkön nem fogok unlockolni, sztem mindenki kibirja ezt a 10 napot már így.
Másrészt 1 hét delistet/bant kap az ea news szerint az a szerver, amelyik unlockol.
Nagyon hiányzik a billentyûs rádió, BFV-ben ha láttam hogy egy baráti heli gyanúsan kezd rámrepülni elkezdtem ezerrel nyomogatni hogy Negative!Negative! itt ez esélytelen 😞
Remélem a fullban a MEC és a kínai rádiót majd át lehet állítani angolra mert a szinte állandó shelshock effekt közben nincs igazán idõm olvasgatni 😄

zsíroskenyér 😄

http://thenamelessphoto.com/

AndrewCB
Na! A ..::CB::.. serveren is unlockolva van az összes fegyver!

Ok, thx.

A szerverünk 40 playeres most, bár ez a tesztelésen áll vagy bukik, hogy marad e. Elvileg a vasnak vinni kell.
Úgylátom Fleko már bent is van tesztelni 😊
SLYTHOMi
beraktam ezt a servert is...

hamarosan bfhelp.try.hu-n is elerheto lesz minden faq anyag!
addig is slyon letoltheto textben megtalalhattok sok mindent...

TS Zolly
«CoR» Willow kért meg, hogy kopizzam ide az irását, mert még nem aktiv az sg-n.

,, Szerintem a bf2-nél elkéne felejteni a 10 vs 10 -et. 10 emberrel értelmetlen egy csapatnak. ide kb csapatonként 20 ember kell. és akkor már kijön 1 parancsnok 3 squad és a légierõ.
10 embernél max 1 squad lehet, ha akarsz bármi technikát is használni.

Itt sz. véleményem szerint a minimum a 15vs15, de ez olyan, mint dc-nél 6vs6
az igazi nagy stratégiai és taktikai harc 30 vs 30 nál jön ki.
3 db 8 fõs squad, abban már lehet minden+ jármû is
és még marad 6 ember légvédelem,légierõ, parancsnok és taktikai snipernek.,,

HU benne van. Vagy keress arra, hogy bf2hu 😊
Looserke
Borg nem tennél a szerver nevébe egy HUN szót, hogy meg lehessen találni a keresõben?

Emberek!

Valaki tesztelné a szerverünket?😄 (linuxos, most inditottam)

BF2 DEMO PUBLIC (jelszo:bf2hu)
IP: 193.138.127.79

Csak hogy mindent jól állítottam e be 😊 meghogy hogyan fut stb.
ssc-suni-hu
Legyszi mond mit ir pontosan
(angol tudas 2%)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek