Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért jó, hogy mindig a piros színûekre kell tüzelni. A BF-ben régen engem is megkavart a gyors csapatváltás, aztán volt pár célzott teamkillem...alig tudtam kimagyarázni <#vigyor3>

Col Andrew
Kitûnõen mûködik

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

TDC Geronimo
A múltkor is csak azt láttam h megy a számba a rakéta.....utána meg kiabáltam h "MEDIIIC", dehát semmi......

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a másik legjobb amikor a tv guided rakétával szedik ki csapattárs tankot olyan precizséggel hogy tanitani kéne... :PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah... nem sorry kéne hanem gondolkodni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ja, tegnap is volt egy ilyen. Sorryzott, de azért pgdownoltam, hadd tanuljon <#vigyor1>

hát kb :P

uHs Gerzson
Tényleg valaki kiprobálta milyen a VoiP?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erre van egy vadi új találmány hogy ne bombáz d le saját teamedet: úgy hívják minimap... nc...

Na ehhez kell a commander UAV támogatása pl. Hogy a repülõs is lássa, hol ki van.
uHs Gerzson
És csak ugy repülnek az emberek :DDD mintha csak redbullt ittak volna :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

az a eset amit õ leirt szvsz nem véletlen volt... :P
amugy nekem a kedvencem az amikor épp foglalunk egy pontot csomoan nyüzsgnk ott mint a hangyák erre okos repülõsmájszter jön és lebombáza az egész bagázst...

uHs Gerzson
De a jó medic elháritja álltalában ezt a Tk dolgot igaz akkor is megkapod a mínuszokat :D

TDC Geronimo
Hát azért sok TK van véletlen....pl tolatás közben aládfutnak....hiba mész gyök 2-vel akkor is TK lesz belõle.....

odex
Interneten nyerõ lesz a game :D

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TDC Geronimo
Aztán remélem az új kártyával már látod h invitállak a squadba ;)

TDC Geronimo
Vegyél GT-t :)

TDC Geronimo
Már a demóban is átlehet ;)

nem.
ok :)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

BB
telo?
nem változott ugyi?!
akko hívlak!

mesor
Ezt a sok TK-zos buzit akik fent vannak a servereken valami hihetetlen!
Futok szembe a gyerekkel belém lõ kettõt üvöltöm neki hogy negatív és látszodott hogy vele vagyok de csak azért is lelõ!
Kapja be az összes <#mf3>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Kovács legény
szerintem nem ,mert teljesen kiiktatják onnan
remélem nem mondtam hülyeséget

www.czekoart.hu

!
:)

BEAST
nem ranked , nem tört szerveren biztos látszani fog , de nem változhat ... tört szervernek meg az lesz a lényege hogy az account cuccokat megkerülje ... ott nem , szerintem :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pharaoh
Akkor lehet mégse veszem meg eredetiben, ha úgyse lesz ranked.

Azt esetleg nem tudni, hogy ha ranked szerveren elérek egy rangot, akkor az a nem ranked szerveren is látszani fog?

Pharaoh
Vayg 13 óra körûl néztem és akkor nem volt benne a listában

Starfish
Nem is ütöttem ki :D

[NVidi, ez valami új nem dörzsis zsepimárka? <#duhos2><#idiota>]

(itt abba is hagytam)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Még mielõtt döntesz kérdezd meg Geronimot!

[ATI, jah peeersze... pfff <#vigyor1>]

Akkor fizess mert az én üzimet ütötted ki :D

hiddel én fogok alegjobban örülni, de én ilyenekben már nem bízok :)

Starfish
Én is ennyiért vettem Pénteken egy pro-t. Bírja az XT órajelet és 6600 pont körül 3DMark 03-ban.

Starfish
Vettem, nem loptam! <#duma><#idiota><#taps>

BurnBaby
hol tucc te 32Kert 9800at?

www.battlefield.hu

Itt már 173 euróért is van GT, az meg bõ 42k brutto.
Én a leadtekemet a héten 181-ért vettem.
TOLVAJ! :P

Starfish
Sorry nem akartam dupla postot. Nem tudom hogy sikerült.

Starfish
Amúgy is. =) Én csak mondtam az én két ötletem beruházásra. 47K 6600GT, vagy 32K 9800Pro. A döntés az öné. Kérem válasszon :D

BEAST
:DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BurnBaby
akkor a konklúzió: azt csinálok amit akarok? :))))

www.battlefield.hu

Starfish
Ati az csak havonta frissíti a drivert. Passzolom hogy miért, de mindenhónapban frissít elvileg. Én Ati párti mardok. és nem rohadt az ATI, csak túl sogáig ért a napon :D

Starfish
Ná jó. Nem mondtam semmit. Én olvasni sem tudok :D Mind1 :D

Starfish
Ez eddig ok, de a fillrate, annak ellenére hogy télleg gyorsabb karesz, csak felle a 9800Pro-nak. Télleg megkeresem azt a táblázatot =)

És Nvidia-nál nem kell állandóan faszolni a különbözõ driverekkel :)

Cobra.
A 9800pro egyetlen elõnye a 256bites memória, de a 6600GT jóval magasabb órajelen megy, ez valamennyire kompenzálja a 128bites interfészt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

kifelé, gondolom...

Starfish
Há most csak azért mert PS 3.0-t tud meg picit gyorsabb =). Néztem a fillrate és hasonló öszzehasonlításokat. Ott a 9800Pro elveri majdnem duplájával a GT-t, de mégis a GT a gyorsabb karesz. Na majd megkeresem azt a táblát. =)

BEAST
szerintem is :) (inkább a 6600GT)

Starfish
BB Vagy egy 6600GT-t célozz meg, vagy egy 9800Pro-t Legalábbis szerintem. =)

BurnBaby
akkor legyünk optimisták :) nem ígérek semmit, de ha véletlen összejön ne legyetek nagyon csalódottak ok? ,)

www.battlefield.hu

tyhhûûû, ennyi portot!