Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rajtuk mulik, az EA egy idiota huzassal mindent blokkolt a benti gamespyos kereso kivetelevel.

BEAST
csak ennyi? semmi flém? :DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tuvi
Lemaradtam róla bocs<#miaz><#kacsint>

TDC Geronimo
"A hulladék M4-ek miatt nehezebb!" <#wow3><#ijedt>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
;)))

de azert ne adj buntetopontot :DDDD

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
nahat

( borg nem felek toled amugy )

Max Damage
Csak 1 javaslat, most jövök egy szerverrõl ahol az elsõ körben én voltam a Commander, szép gyõzelem lett a vége stb, mert ahogy Cobra is mondta, egy jó commander próbál valamit csinálni és komolyan veszi a dolgát! Namost a második körben valaki más kapta meg ezt a szerepet, az egy dolog hogy szépet buktunk, de ha a játékosok megtanulnának végre szavazni a Commander ellen (aki egész végig kommandózott vagy helitvezetett) akkor a meccs ideje alatt probálkozó 5-6 emberbõl legalább 1 leválthatta volna aki esetleg csinál is valamit :P

KurtVampire
Öcsém ezután a demo után tuti hogy megveszem eredetiben :) jó hogy kiadták a demot, mert amugy nem fizettem volna érte

Halottvagy [eR] Arijuen

Cobra.
Egy jó Commandernek több dolga van, mint a sima gyalogosoknak. Nem gyõzöm nyomkodni a scant-UAVt-artilleryt(bár ezt már annyira nem nyomkodom, mert sok a tk :) ). Meg állandóan figyelni kell azt a területet, ahova nem lát az UAV, meg közben figyeljem, hogy kér-e valaki supplyt. Hát nem egyszerû, ha valaki komolyan veszi a dolgát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AZ elõbb elindítottam az ASE-t, tök megörültem, amikor elindította a patch-elést, de sajna csak Doom3 1.3 támogatás miatt volt :(

steam, origin: ACE_hun

Errõl már volt szó és valóban javítja.

Tuvi
Tegnap egy külföldi szerverre mentem fel commanderkedni. MEC- nek álltam és elgubbasztottam engineerként a bázison. Persze a csapatban csak 1 nagyobb squad volt, a többi 1 személyes. Logikus hogy a nagy 5 fõs squadnak kiadtam a parancsot mentek is megcsinálni, természetesen ilyenkor nekik adom a UAV -t meg a tûzérséget a többi aki meg nem mûködik együtt ne várja hogy egy ütõképes squad helyett rambónak adjam a fedezetet...

Különben ha supplyt dobsz a szétrobbantott vagy sérült ágyúk közelébe az megjavítja, mert ugye a közelében lévõ jármûveket javítja, ebbõl következik hogy az ágyúkat is javítania kéne, vagy tévedek?

Amikor írtad hogy még egy csomó érdekes dolgot találtatok a fileok között csak nem a 64 fõs nagy térképre gondoltál? :) <#nezze>

akkor érdekesen látod dolgokat :P
gamek 99%-nál sokszor nagyobb itt a terem de neked ez 2 m, akkor a többi menyi? :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

1. GTA: San Andreas
2. Battlefield 2
3. BogyóKatica

YEEEHAAA! :D

Es a chat nem tamogatja az ekezetes betuket :P

Nálam amikor valaki beszél, a game lehalkítja a játékhangokat kissé, és jól hallom az illetõt. Ez a nagy elõnye a TS-hez képest...

Nemtom másnál is volt-e ilyen de nálam a defibrillátor néha nem mûködik hiába próbálom allva vagy guggolva semmi, ugyanez késnél is, fekvõ embernél néha (sokszor) nem jön össze, most is két késelési kisérletem végzõdött a kék ég bámulásával :(

Lehet hogy majd egyetért? <#idiota>

BEAST
ha ezt Gero meglátja :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hol? Nekem csak singleban engedi multiban nem :(

Krinyo
nem, nem keverem :D

Huh na most jövök egy szoros körrõl bazz vagy egy órat tartott de 15-0 -ra gyõztünk, amcsiként sokkal szarabb, az ember azt hinné hogy azért mert ha kiraknak a szárazföldrõl nehéz visszamenni de nem!
A hulladék M4-ek miatt nehezebb!
Ha vmiért akkor csak azért megveszem a gamét hogy ranked szerveren unlockolhassak bármi mást! :D
Végre sikerült kifogni egy normális commander :)
A squadleader nem volt semmi, inkább nem mondom meg ki volt (Hello Hysteria <#wave><#vigyor1>) a part középsõjétt adta meg támadásnak, amikor automatikusan újraspawnolok nála az iraki bázison találom magam egy olajtartáj tetején... <#idiota> :DDD

Pharaoh
Akkor nem csak nálunk hiányzik a csapatmunka.
Bár már voltam olyan SQADban, ahol elég jól összetudtunk játszani.

Kicsit szétesett a hajó is halálom után...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én meg most mentem egy külföldin,ott meg az egész amcsi csapatban egy medic volt,az meg egész játék alatt helikoterrel kõrözött a pálya felet...

Lacc
Hát ahol most voltam, ott a commander nem csinált semmit. Vesztettünk is...
Starfish
BB sikerült választani? :D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

hungs.hu
Ha nem akarod keresgetni akkor csatlakozz ip szerint és az ip helyett írd be, hogy hungs.hu és már bent is vagy.
BEAST
ahogy jó nagyapám mondotta volt ... "fiam ne kekeckedj a tanárokkal mert úgyis te húzod a rövidebbet" :Ð ... azóta is b*szogatnak a tanárok a nagy pofám miatt ... de én már nem változok :DDD tedd amíg teheted :DDDD

szeritnem te kevered a cs-vel... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ha tovább értetlenkedsz adok még kettõt szivesen <#rolleyes>
Hysteria
borg ne karomkodj ne szennyezd a forumot plz ne b@ssz senkit fejbe granattal..

me ha nekem egy mosolygos smileyert 2 buntipontot adtal akko adhatsz magadnak 5ot a karomkodasert...

Krinyo
minek keresni? 2 méter az egész map, simán belebotlasz <#idiota>

dr Kotász
Meg tudnátok mondani, hogy melyek azok a magyar szerverek, ahol be van kapcsolva a VoIP?
Max Damage
engem nem zavar, idegesítõm mikor mondod "KÖZÉPEN ARITELLY TÁMADÁS, AHHOL A KÉP VAN ODA NE!!! NE!!! MENJETEK, CSAK MIUTÁN ELTÜNT!" - erre az összes odamegy és meghal a Commandertõl :D Komolyan néhány embernek olyan speciális érzéke van befutni az artielly sorozattûz alá :D Ezért sz*r mert így nemtudom támogatni a foglaló egységeket egy aritelly-vel mert abból úgyis tk lesz, mert látja hogy az ember és leakarja lõni erre odamegy a tûzvonalba. Azóta csinálom azt hogy elõször adok parancsot a squad leadernek hogy menjen támadjon pontot, dobok egy artielly-t, mire a közelébe ér ált a squadjával a leader, pont letartolt midnent ami ottvolt, kapnakk 1 uavot és mienk a pont. Ha meg már benn vannak 1 kupacban az embereink akkor néha még 1 supply és királyság! Javaslom mindenkinek ezt, mivel a támogatás foglalás közben lehetelen az öngyilkos flótások miatt :D

Na igen, de legtöbbször mikor meglátsz egy ellenséget, mindenre van idõd csak arra nem hogy még rádiózz is...
Ráadásul a commander erre való. Ha nyom egy scant, vagy uav-t, minden pirosat lát a térképen. Jobbklikk, spotted, és máris mindenki tudja, hogy ki/mi van ott.
BEAST
nemtom ... de sztem amikor meglátsz egy ellenséget rögtön szólsz a tímnek merre van ha meghalsz már tudni fogják hogy merre keressék :)

Max Damage
Én igen, ma kipróbáltam. Egész jó, a TS-t megb*ssza, szóval nekem bejön. Eleve egy hatalmas elõny hogy kiírjja ki beszél, szóval egy ismeretlen csapattal is ellehet lenni. Természetesen ugye a hangodat csak a saját Squad-od hallja miközben nyomod a B gombot, a Squad Leader meg tud szóni a Commandernek hogy valamit kezdjen már az adott pozíción. A TS-hez képest jó minõség van, bár nagyon halk a hang. Én lelõttem az alap játék hangerejét a felére, a VoIP hangerejét meg duplájára és így már hallható fajásan. :) Ajánlom midnenkinek hogy használja!

ssc-suni-hu
ASEhoz nem is adnak ki filtert?
Vagy azt lehet krealni is esetleg?
Na ez is egy olyan amihez nem ertek

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Pink Tiger
ne vegyél méregdrága karit ha nincs rá kessed nagyon, bf2re elég egy sima ati9600xt 128, abból lehetõleg saphire, az a legköltséghatékonyabb és nincs vele gond, nettó 21ért már hozzá lehet jutni, de nézz körül a www.depo.hu-n

ha meg van kessed akkor 6600gt-t vegyél most az a legolcsóbb a legjobbak közt:)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

ssc-suni-hu
Elvileg van ez a szerverprogi: BF2CC
de nem erheto el az oldala: http://www.bf2cc.com
Igy semmit se nagyon tudok rola csak azt, hogy van.
Masnak bejon az oldal?
Esetleg valakinek megvan es ha igen elkuldene nekem?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

mesor
Ez nem vétlen volt az tuti! Egyébként is ha én lelövöm a társam véletlenül nekem legalábbis az az elsõ hogy bocsánatot kérek tõle chaten keresztül rögtön!
Meg az sem vétlen hogy a csapattársam az anyahajón gyilkol meg vagy 2X egymás után! A VOIP elég jól müxik. Publicon hiába kiabálok medicért mindenki szarik rám lehet hogy kipécéztek maguknak direkt:).

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Detto, de én rögtön gránáttal sztam fejbe :D
lac coo
Halott ember nem beszél , ezt így tartják Sziciliában is :-)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen, ott elvileg már tudni kellene.
Egyébként a Rogue Spear-ben volt durva, ott 5 perces körök voltak, és körönként változott az uniformis...nekem mindig kvára nehéz volt átállni.

Na ne is mond,elsõ este végig amcsikkal voltam,másnap felmentem valami külföldi szerverre,berak az arabokhoz (vagy kik ezek).Na nem baj mondom,eddig kék volt a csapatom,akkor most biztos a kéket kell lõni,mert ugye én vagyok a piros.2-3 rakétát beküldtem egy tankba,meg vagy mésfél tárat elõttem egy arra bóklászó kék nevû emberre,mire feltünt a kinézete alapján hogy ez nem egész amerikai katona...<#idiota>

Tuvi
Arra gondolt már valaki, hogy a BF42 -ben is meglehetett csinálni azt, hogy bizonyos jármûvek helyett más jármû spawnlojon. Itt is jó lenne a buggykat lecserélni Hummve -ra meg MEC furgonra, nem?

Voip nem rossz csak a TS -el szemben rosszabb a minõsége és a meghalsz nem tudsz beszélni, pedig TS -ben az az elsõ hogy halál után az ellen pozícióját kiadjuk :)

jah :P

Starfish
Jah. Nade amikor messze van nekem nem mutatja milyen szinü =), csak ha már 3 mp-e rajta van a kis célkereszt. Addigra meg néha már mind1 milyen szinû :D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately