Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Halottvagy [eR] Arijuen
Hide and fear, Cobra Commander is here !
steam, origin: ACE_hun
Különben ha supplyt dobsz a szétrobbantott vagy sérült ágyúk közelébe az megjavítja, mert ugye a közelében lévõ jármûveket javítja, ebbõl következik hogy az ágyúkat is javítania kéne, vagy tévedek?
gamek 99%-nál sokszor nagyobb itt a terem de neked ez 2 m, akkor a többi menyi? :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2. Battlefield 2
3. BogyóKatica
YEEEHAAA! :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A hulladék M4-ek miatt nehezebb!
Ha vmiért akkor csak azért megveszem a gamét hogy ranked szerveren unlockolhassak bármi mást! :D
Végre sikerült kifogni egy normális commander :)
A squadleader nem volt semmi, inkább nem mondom meg ki volt (Hello Hysteria <#wave>#wave><#vigyor1>#vigyor1>) a part középsõjétt adta meg támadásnak, amikor automatikusan újraspawnolok nála az iraki bázison találom magam egy olajtartáj tetején... <#idiota>#idiota> :DDD
Bár már voltam olyan SQADban, ahol elég jól összetudtunk játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Ha nem akarod keresgetni akkor csatlakozz ip szerint és az ip helyett írd be, hogy hungs.hu és már bent is vagy.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
me ha nekem egy mosolygos smileyert 2 buntipontot adtal akko adhatsz magadnak 5ot a karomkodasert...
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Ráadásul a commander erre való. Ha nyom egy scant, vagy uav-t, minden pirosat lát a térképen. Jobbklikk, spotted, és máris mindenki tudja, hogy ki/mi van ott.
Vagy azt lehet krealni is esetleg?
Na ez is egy olyan amihez nem ertek
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
ha meg van kessed akkor 6600gt-t vegyél most az a legolcsóbb a legjobbak közt:)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
de nem erheto el az oldala: http://www.bf2cc.com
Igy semmit se nagyon tudok rola csak azt, hogy van.
Masnak bejon az oldal?
Esetleg valakinek megvan es ha igen elkuldene nekem?
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Meg az sem vétlen hogy a csapattársam az anyahajón gyilkol meg vagy 2X egymás után! A VOIP elég jól müxik. Publicon hiába kiabálok medicért mindenki szarik rám lehet hogy kipécéztek maguknak direkt:).
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként a Rogue Spear-ben volt durva, ott 5 perces körök voltak, és körönként változott az uniformis...nekem mindig kvára nehéz volt átállni.
Voip nem rossz csak a TS -el szemben rosszabb a minõsége és a meghalsz nem tudsz beszélni, pedig TS -ben az az elsõ hogy halál után az ellen pozícióját kiadjuk :)
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately