Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Érdemes TS-et használni a VOIP mellett/helyett?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
voltam 1 külföldi szerveren ahol a fegyvereket is lehetett cserélni...mármint ugy gondolom h ahol ki kell választani a fegyvert ott volt 1 fel le nyilacska amivel lehetett másfajta fegyvert választani... nemtom h a magyar szerverek ilyenek-e de aki üzemelteti a servereket azoktól kérnénk ezt a kis pluszt:)))) elõre is köszi!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Asszem egyébként indíts single-t, és a haverod IP alapján be tud konnektálni. Tehát hostolni tudsz gamet, dedikált szerver egyelõre (vagy mindörökre) nem megy.
Végre egy leader, aki normálisan osztogat parancsokat: Geronimo. Kár, hogy aztán átálltál a másik oldalra ;)
Azért még így is jó volt, a Vulcannal elkaptam 1-2 campert, meg pár gépet meg egy saját helit <#confused>#confused>
Nem akarom a Ge4Ti-seket idegesíteni, de nagyon jó a game engine. A hulladék FX 5600-omon is gyönyörûen ment és játszható volt (igaz 800x600 meg pár dolog lejjebb nyomkodva, 2xAA ráadva)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Leteszteltem 2G-val is és így már tökéletes!
Sajnos nagy felbontásban kell neki a 2G ram :( !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
HOST: nmi.rulez.org
IP: 193.224.41.164
PORT: 16567 (alap)
Szerintem tök jó játék jönne össze!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Más: Gondoltam benézek az SG szerverre és mit találtam? Üres! Senki se játszik? Hát mi ez a punnyadás fiúk??? Van egy "saját különbejáratú" szerverünk erre üres? Hát mekkora pofátlanság ez? <#nyes>#nyes>
Mondjuk annyi elõnye volt a dolognak hogy így egyedül (mivel nem akadt) végre sikerült megtanulnom helit vezetni :) és még a repülõzés is elég jól ment, csakhát kicsi ez a pálya nem nagyon jó repülõzni :(
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Én is csináltam egy nagy marhaságot.Megjelenik a heli melettem mondom beszállok,aztán átülök hátra,mert én nem vállalkozom ennek vezetésére.Csak éppen mire ezt megcsináltam volna bevetõdött még annyi ember hogy a heli tele lett,én meg ott ragadtam a vezetõülésben.Na akkor kiszálltam hogy valaki olyan üljön oda aki tudja is vezetni,de mire ez megtörtént volna,az egész miskulanciát szétlõtte valami arra játó repülö... 4-5 halott...
Ha valaki innen áldozata lett volna eme akciómnak,akkor sorry...<#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
másik. sok az egyemberes squad, ráadásul privát, de hiába kértem soha nem vett fel ... navazz. ez milyen már? gyak. kommanderként tényleg csak akkor lehet ütni, ha van 2-3 rendes squadod, de ilyet nem nagyon láttam eddig :(
Forza.
a szervereken Tesshier néven találtok és nagyon sokszor szívesen megyek commander szerepbe.
Sqadok. Nagyon fontos lenne hogy menjenek sqadba a népek . És próbáljanak a sqadban maradani.. erre megoldás hogy a sqadleader immáron respwanpoint!
Mert hát amikor én vagyok a commander mindent megtannék ha jönnének a requestek de NEM jönnek.. megy rambózás. Amit megértek mert sokan még csak most próbálják ki és azt sem tudják mifán terem a Sqad rendszer.
pl ilyenek hogy aki megy repülni az csináljon külön sqadot magának vagy lépjen be egy másik repülõs sqadba mert elég nehéz univerzális parancsokat adni amit egy helikopter egy terepjáró és egy légvédelmi ágyúban csücsülõ is megtud oldani. :)
UAV-ot már nem is mertem kérni...
Úgy bukkantál fel a semmibõl a C4-el mint vmi NINJA! :DDDDDDD
Kurva jó volt!
Én mostantól rád szavazok! <#worship>#worship>