Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy hiába van fent dx9c ha jól tudom a gef4 mx nem támogatja!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Itt a lista:
- Video Cards
Battlefield 2 only supports the following video cards:
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 Series
ATI Radeon 8500 Series
ATI Radeon X300 Series
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 Series
NVidia GeForce FX 5900 Series
NVidia GeForce FX 5700 Series
Se az mx se a ti szériát nem támogatja!
http://thenamelessphoto.com/
Most ezen a gépen 1 geforce 4 mx van nemtom milyen de d.9.0c fenn van.
Proci az 3.0 P4 fél giga Ram.
Mielõtt belépne a game-be 1 fekete képernyõ jön elõ és pár másodperc múlva ki is lép az asztalra..ennyi.
Mi lehet a gond?
Üdv
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Az egyiket Uchimata -nak hívták gondolom Japánból 56k-val 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert ugye elvileg ket felekeppen lehet leszedni a timelimitet es hat lehet az egyszerubbet nem figyelik.
Mert szerintem ezzel a demoval csak ez az egy gaz van. Nem is ertem miert tettek bele? Vagyis ertem, hogy esetleg arra gondoltak, igy majd tobben veszik az eredeti gamet (hogy abban nem lesz timelimit). De szerintem aki jatszik vele az ettol biztos nem fogja az eredeti velemenyet megvaltoztatni, hogy megveszi-e vagy nem.
Gondolom ertitek mire gondolok, ha nem akkor felejtsetek el a fenti sorokat ugyis az elso kerdes ami fontos (talan)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Amúgy megvan a 6600GT, nemsokára teszt 😊
Gondolom valamit jelent, hogy azokban a kártyákban nincs egyáltalán pixel shader, de ezt már leírtam.
www.battlefield.hu
Gyalog megyek haza egyszer, aszondom bedöglött az auto, javitás kb 40000 lé lesz. Mindenképp belemegy, mert az auto munkámhoz kell. Ha nincs kocsi, nincs bevétel sem. Sz.gépre meg aszondom, virnyákos, és felviszem a haverjaimhoz a bótba, hogy kergessék le róla. Közben meg belerakják a video kergetõt és az agysejteket pluszba. De ha tudsz jobb hazugságot, akkor elõ vele. 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
steam, origin: ACE_hun
váááh, mekkora squad-play volt, ÚRISTEN, megakirály-zsírfaszaaaaa!
[mosmá van egy tonna ramom <#idiota>#idiota>]
gyuri http://gyur6.uw.hu
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately