Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rusid
Figy gef 4 megy a game úgy ahogy de azt nem nevezném játékélménynek. Sajnos hozzá kell szokni hogy az új játékok már nem fognaka ge4 el menni. Ez van.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

tudodmit? oks az ea megsirat téged, menny wow-ozni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[OP]Freedom
LOL ez csak általánosságban mondom!
Akkor ott az SA az nem havidijas!
Nem arrol van szó hogy havonta 3000 ft üti a blizzard markát mert nagy ivben tojok rá!
Csak az bosszant hogy, 1 nem rég egy használt autó árát költöttem el,
2 minden játék ment eddig....

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Beers
Ez sajnos eddig is így volt,ezután pedig méginkább így lesz :( !
A pénz az úr!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem tom mikor fog feltünni hogy nem körülöted forog a világ és az ea hihetetlen magasrol leszar téged is meg a baráti körödet..., ti annyi bevételt se jelentetek az ea-nak hogy akár egy karakterel többet irjon a game boritójára..., hiddel ea köszöni jól van én akkorát fog kaszálni igy is amilyenrõl te még csak nem is álmodhatsz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
már az elsõ bf2 hírek között szerepelt az hogy Gef4 kártyákkal már nem fog menni , csak valahogy senkit sem érdekelt , meg nem nagyon akarták elhinni :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[negativ] Les
Persze nemtudom de a wow-nak is vannak bizonyos havi befizetési cuccai is nem?
Így már egyenlítõdik lassacskán a 2 dolog :)

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[OP]Freedom
Ha elköltesz 2 kilót 1 gépre és elötte minden game ment amig ki nem jött a bf2 téged is felbosszantana nem?

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

TDC Geronimo
Elõre kellett volna gondolkodni...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
Én kérek elnézést ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Beers
Mit integetsz ?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Elég sok új ember.....azok keverik a szart....

lac coo
Szerintem is.

[OP]Freedom
Sajnálom hogy belerondítottam a hozzászólásba csak ezt nem lehetett szó nélkül hagyni!
Csak megvettem a wow-ot 12 ért és jáccok vele!
Megveszem a bf2-t 12 ért és 40-ért egy kártyát mellé ez azért vicces nem?!?!

Beers
Ez azért nem olyan biztos!

lac coo
A legnépszerûbb és a legbunkóbb címet elnyeri még ez a topic .
Grat.....

spitfire
Így már oké.<#wave>

magyarorzágon jah... legalább 100 ebertõl el fog esni... :P

BEAST
nc ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

épp arról volt szó hogy sg-t nem találják sokan mig timelimit nélküliek tökéeltesen látszódnak mindenhol..., szal engem nem izgat , te bajod :)

[OP]Freedom
spit ez a kettõ kártya látja értelmét megvenni amint a jelenlegi szituban is láthatod!
Könnyebb 40-et kiadni mint 100-at!
Helyesbítek "olcsóbb"
Akinek nem inge ne vegye magára ha bf-ezni akarsz meg kell dolgoznod érte.....

lac coo
Azért itt van elég sok hülye ember ! Mindenkit mindenért leugattnak egyesek :-((((

[negativ] Les
Off:
Tudodmit: Te magyar :) legyen neked igazad..és akkor mivan? -most jobb?

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

lac coo
Ha van valami nagyker ismerõsöd 30 k-ért simán meg lehet venni .

Beers
Részletkérdés hogy PCI vagy AGP!
Nem ez a lényeg!A procija támogatja és kész!
Ne igyál ma több sört ;) !

spitfire
Miért esne rosszul?
De itt sokan nem neveznék olcsónak a 6600GT-t.

TDC Geronimo
Azért így is megszedi magát az EA rendesen.....nem kell õket sajnálni

[OP]Freedom
Igen gondolj bele hogyha megveszi nyugat eu meg az usa meg japán!
Mi lenne ha megvenné kelet európa kina ázsia meg dél amerika?
Akkor lenne üzlet szerintem!

Hidd el több sa meg wow került eladási listára mint a bf2 fog, mert az igényeknek megfelelõen van konfigurálva!

BEAST
így igaz ... "sajnos" Mo-n nem mindenki engedheti meg a fél max 1 évenkéntki gépalkatrész cseréket :(

spitfire
Még jó,<#vigyor2>
DE akkor sem egyértelmû.
<#violent>Mars Játszani.<#violent>

[OP]Freedom
Tavaly karácsonykor igen 2 kilót költöttem a gépre csak videókártyát nem vettem mert gondoltam jó lesz bele!
Igen én dolgoztam meg érte akár mennyire is rosszul esik:)

TDC Geronimo
Hol bukik az EA?? Max nálunk bukna mert kb nálunk van még mindig egy csomó embernek Gef4Ti-je. Nézz meg más országokat.....hol játszanak már ilyen karikkal?? És ott arra is van pénz h megvegyék a gémet...szal semmitõl nem esik el az EA....

[OP]Freedom
Hiába járt el felette az idõ!
Más game miért megy rendesen pl egy ti 4200-al?
Semmi nem kellene max egy patch hogy fusson régebbi karin is!
NEm mindenkinek engedi meg a pénztárcája egy 50 rugós karira fõleg nyár elött!
Ezzel az EA bukik nem én mert sokan nem veszik majd meg!
max nem jáccok vele és szolok a haveroknak is hogy vegyenek uj káryát aztán tolhatják!

Ha ez üzlet akkor deficites lesz az tuti!

BEAST
nem valószínû :( ...

TDC Geronimo
a PCI azért van odaírva mert azon is megy....capisci?

spitfire

ma 20:44 | Privát | Válasz | #13790

"GeForce 6600 GT Nem olyan jó kártya de olcsó
GeForce 6800 Drága de jó"
Hol olcsó a 6600GT ?
Te dolgoztál meg érte?

Rusid
Na ezt jól megfogalmaztam. :(

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BEAST
lol ... tudod a lap alján található egy keresõ ... ott rákereshettél volna ... de te LUSTA vagy és szartál keresni ... a többi ember miért ne legyen LUSTA válaszolni?

Rusid
Felejtsétek már el a gef 4 szériát a gef 3 is faszán megállja a helyét sok játékban mégis eljárt felette az idõ. Azért a gef 3 meg a gef 4 között nincs nagy technologiai újítás a gef 3-ért mégse rinyál senki.

[negativ] Les
mert ebmer vagyok és mint ember LUSTA :)
Átfutottam de nem találtam ezzel kapcsolatos infót pedig tuti van...
Ilyen az élet koma. :P

spitfire
GF 6600-at(nem PCI) sem látom sehol, mégis elmegy majdnam fullon.
EA egyáltalán bek...ja.

Rusid
Fõleg az a legnagyobb baj hogy nem olvasol vissza egy percet se.<#levele>

[negativ] Les
Köszi mindenkiek !

-még szerencse, hogy a külömbözõ programnyelvek nem 3d igényessek :) // akkor xarban lennék :D

[OP]Freedom
GeForce 6600 GT Nem olyan jó kártya de olcsó
GeForce 6800 Drága de jó

BEAST
sokan a GF6600GT-re esküsznek :)

BEAST
:DDDDDD

[negativ] Les
Ok, akkor vagy a tesóm 3d-je jön ide vagy holnap veszek valami okossat :)
És ha szabadna kérdeznem mi az amit most megéri venni?
-sajna kimaradtam a 3d kártyák világából jó idõre :/

üdv

[OP]Freedom
Tök mind 1 mert a Ti széria a mai napig megállja sok kártya helyét!
Csak az EA jó sok pénztõl elesik mert rengetegen nem fogják megvenni!
Hogy az mx-el nem megy az ok mert sok game nem megy, de hogy már a Ti-vel sem!
Na mind 1 megyek SA-zni az legalább elindul.....

TDC Geronimo
Gef 4mx dx7-et támogat csak

mesor
A gond a gef 4 mx-ben keresendõ!
Amúgy hiába van fent dx9c ha jól tudom a gef4 mx nem támogatja!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4