Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan... de szvsz még eg yév mulva is ezen fognak rágódni :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mesor
Tudom sajnos hogy mi volt!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
Most a CB-n voltunk, de változó. Ha kijön a full akkor meg a saját szerverünkön megtalálsz 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pharaoh
Mi most a HUNBF-en voltunk egy jó squadban, meg is jegyeztük hogy rajtunk kívûl nem csinál senki semmit. És még a commander is szerencsétlenkedik.

mesor
Szerintem lényegtelen hány emberrõl van szó a Gef4 felett eljárt az idõ simán megérett a cserére! SZVSZ simán kifutotta az idejét.

Azért nem pár emberrõl van szó...

mesor
Melyik serveren játszotok ilyenkor általában?
Most HUNBF-en voltam azt a squadba voltunk 4-en azt 3-an hat felé futottak én meg azt sem tudtam ki után menjek!
Amikor veled voltam akkor legalább együtt volt a squad mindig.

Pharaoh
Ja, úgy nagyon jó, ha mindenki használja a mikit. Nélküle nem is lehet nagyon csapatmunkázni.

TDC Geronimo
Minek? Azért mert pár embernek még ilyen kártyája van....tök fölös. Szal lehetne már lassan túllépni ezen a Gef4 témán

Hát ez elég elszomorító...De legalább úgy oldották volna meg,hogy menjen a game,csak nem lett volna olyan szép,mint 1 X800-assal,hanem csak olyan BF Vietnam szintû lett volna...😞 Tuti meg tudták volna oldani,csak nagyban leszarták,mert õk úgy vannak vele,hogy már senki se használ Ti kártyát...(mert amcsiban sztem a Ti olyan,mint nálunk a Geforce 1😄)csalódtam a Dice-ban,nem hiszem,hgoy ne mtudták volna megoldani a problémát...

BEAST
<#eljen><#worship><#eljen><#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
Már kezdtem elövenni a defit de láttom a látványától megjavultál 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
No way man......akarom mondani Ten-for 😄

uHs Gerzson
ZSÍR <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Wc, kaja, pia aztán vissza a BAttlefieldre katona 😄

TDC Geronimo
Nah faszát gémeltünk...elkentük a US száját mind a 4*....most egy kis pihi 😊

Jó voltál COBRAH! 😄D

Én meg ATis -nak üzenem hogya commandernek nem kell minden Scan után MINDEN ellenséges gyalogost megjelölni a mappon.
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
😄DDDDD

Semmi más üzit nem tudtam elolvasni mert comm mindet lespammelte egy pillanat alatt bazz még azt se hallottam meg hogy vki lövi a tnakom csak azt láttam hogy fogy a csík ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Minden más oké 😊

Cobra.
LPatnak üzenem, hogy nem olyan könnyû egyszerre 2 normális squaleader kívánságait teljesíteni meg közben irtani egyedül a bázisra jövõ Spec opsokat <#vigyor4>
Viszont végre valaki figyelt a commander kéréseire és ha kicsit megkésve is, de jött segíteni a bázisra visszaépíteni a lerombolt dolgokat <#eljen>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

KáTéCé
Én is már tiszta para vagyok, ha valaki odaáll a tankom mellé javítani. Nem merek utána elindulni csak nyomkodom a camera gombot, hogy hol a szerencsétlen delikvens nem üti-e meg a menetszelem.

Amon Serrano
Ide is berakom! Összedobtam poénból a VIETNÁMosoknak egy kis muzsikát nosztalgizálásból!

zene

itt klikk a downloadra!

Persze nincs kész, meg nem olyan kifinomult...

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Fenrir
én azt utálom amikor vmi láma egyfolytában commander, de nem csinál semmit se, ha meg megpróbáljuk leszavazni az meg sohasem sikerül

A halál csupán a kezdet...

retteneteske
Én is beálltam kicsit hozzájuk az elõbb, igaz nekem nincs beüzemelve a mikrofon, de már az is hatalmas segítség egy magamfajta <#lama>-nak, ha hallom a többieket.

Fenrir
nehéz? nem emelgetem ha erre gondolsz 😊

tény hogy érzékenyebbre kell állítani mint a többit

pad semmilyen, asztallap és kész 😊

lézernek nem kell külön pad, csak sima és egyeneletes legyen az asztal

spitfire
Neked nem nehéz az egered?Már vagy fél éve megvan mégsem tudom megszokni.
MX1000-el a kétéves gyerekem játszik én meg egy 1000ft-s Geniussal.
Pedig de sokáig gyüjtöttem rá.<#rinya>
DC-ben még elment de itt sok az assault harc.
Milyen padod van?

Me0w
jah, kiprobaltuk tegnap, jol eldaral a tank 😞

Together we'll fly someday...

de ez már nem a 42 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tuvi
Ez a másik dolog ami nem tetszik! Mi az hogy felugrok a jármûre tetejére és ha elindul vele valaki akkor meghalok <#nemtudom> BF1942 -be 5 -en is utaztunk egy jeepel 😄

a 6. majd felkapaszkodik a tetõre😄

Tuvi
Ma hihetetlen jót játszottam a =*HUN*= BattleFields szerveren. Klántársam Lpat mondta hogy egy Squadot vezet épp 5 -en voltak benne így még pont belefértem. Nagyon jól össze tudtunk játsszani és ezt annak köszönhetjük, hogy mindenkinek volt mikrofonja! 5 körbõl mind az 5 -ben nyert a csapatunk.

Private_Lpat - Squad leader
micimacko
-tRs-Rusid
Cypher_HUN
Private_Mate2
Tibike.hu

Kössz srácok!

Még annyit hogy ekkora squadban feltûnt a BF2 azon hiányossága, hogy a jármûvek többségébe nem fér be 6 ember. Például az APC -be sofõrrel együtt csak 5, remélem ezzel csinálnak majd valamit, mert elég idegesítõ tud lenni.

Fenrir
hát van már pár klánháború mögöttem, tudom mi miért van 😊

de mivel én bf2-ben nem fogok úgysem klánszinten játszani ezért legyen olyan szép amilyen csak lehet

a portástol kapsz majd egy kockacukrot...😄
a sikeres megfejtésért😛

😉))

ez van ,war elsö célja az h nyerjünk....😊

TDC Geronimo
Jaaa tényleg 😄

Fenrir
talán mert akkor minden nagyobb lesz, ergó az ellenfelet is jobban látod

szerinte a mohpa engineje van alatta... régebben ezt irta... 😛

én valahogy nem csipem azt a stilust hogy 23as moncsin 640*480ba texturák nélkül csak azért hogy én legyek a legjobb pixelshooter 😛

TDC Geronimo
Ez egy teljesen új engine. Semmi köze a régi BF enginenek!

warokon szted miért veszi le mindenki 1280*1024rol 1024*768ra?

lac coo
Hát ja....Én is lehetnék olyan hülye nem bánnám :-)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pontosan 😄

Fenrir
én akkor hülye leszek, ha megy úgy akkor menjen

TDC Geronimo
Vagy az akinek így is megvan a 80-90 fps 😊

lac coo
Szerintem mindenkinél ....Remélem a full nem ilyen mert akkor nem kell......

az meg a másik hogy csak a hülye jáccik fps játékot fullon 1280*1024ba

ako kezdek megnyugodni hogy nem cask nálam van a gáz 😄DD

az nekem is rendszeres hiba😞

nem a mohpa enginje? má emgin kiröhögteted magad... 😛

lac coo
Ja ! Elfut fullba , 2000-es felbontásba 8x aa 16x anizo ....

Csak 2 fps :-)))))))))))) <#taps><#taps>