Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoCk
Itt nincs sok halál😊

http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2hent.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2_3.jpg

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

[HUN]PAStheLoD
úgy vagyok vele, hogy ha már veszek, akkor új alaplap mert AGP-> PCI-E .. akkor meg már új proci mert nForce 2 -> nForce 4 ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szvsz csak felfogás kérdése..., szerintem emg igen is az a jó hogy ahol nicsn csapatják az az odlal igenis veszitsen akármilyen jók is egyenként..., elég uncsi már a rmbo style..., igenis a csapatjátékon legyen a lényeg és ne az egyéni rambozáson...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
A commander tudja csak küldeni. Egyszerû....capslock...utána jobbklikk ahova szeretné és artillery.....azt megy is az égi áldás 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CSOCSO
jaaaaj tudom melyik aaaaz. .az zsiiir de.. az hogy mukodik?? en kerek olyat es mi tortenik???ki lovi ki oda a kurvasok bombat? es hogyan?
Me0w
Hat, attol fugg mennyit szansz ra... ha alig akkor 9600, de nincs ertelme. Ha kozepesen akkor vagy 9800 pro vagy 6600 gt. Ha sokat akkor x800xt vagy 6800 GT.

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
6600GT

TDC Geronimo
Az nagyon nagyot szól és nagyot is írt 😊
Képzeld el h olyan mintha esne az esõ csak azzal a különbséggel h itt bombák esnek 😊

CSOCSO
tuzerseg.. aha es az mire jo ha olyat kerek?
uHs Gerzson
Altirery

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[HUN]PAStheLoD
Milyenre érdemes lecserélni a Ti4200-est ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CSOCSO
az!! nah az micsoda?
TDC Geronimo
Artillery? 😊

CSOCSO
ja ok.. es mijaza.. nah elfelejtettem.. ha teambe vagy akkor lehet kerni.. valami A betus.. nah az a szo micsoda?
Pharaoh
"néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán"

Ilyen érzés minket is elfogott párszor.

Me0w
Elso a teamscore, masodik a squadscore, majd kill, death, ping

TDC Geronimo
Az a csapatpont 😊

TDC Geronimo
😄D

CSOCSO
ja meg tok kiakadtam mikor nagyba rallyzok att egy autoval egyedul.. kiugrom az autobol elkezdem loni. az auto szep lassan ramgurul es meghalok. hat LOL😞
Me0w
Szar az engine 😊 valszin nem lockolja az adatbazist iras elott

CSOCSO
elegge kamikazeba nyomtam.. es soxor.. e nagyon soxor volt hogy mar ostrom alatt levo zaszlo alatt eledtem fel.. es ilyenkor nem usztam meg ketszer haromszor halal nelkul mire kipusztitottam a tankokat vagy valami
TDC Geronimo
Hát amikor mi játszunk akkor nem is tom a többiek mit csinálnak, mert mi megyünk sorba befoglalni az összes zászlót. Ha meg valamelyiket szinesítik akkor oda is rohanunk....néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán....

Ahhoj
SOHA!!!!

CSOCSO
elvetted a hsz emet😞
Me0w
Bocs a duplaert

retteneteske
Ekkora buziságot!!!
<#wilting>

Me0w
Egy baj van csak... evvel hogy ennyire csapatorientalta tettek a jatekot azokkal basztak ki, akik jo jatekosok 😞 Micimackoval, pharaohval es meg par jo arccal korrol korre mi vezettuk a tabellat, de kort nem tudtunk nyerni, mivel a mi squadunkon kivul senki nem tamadott csak vartak a csodara, fasz volt a commander is 😞

TDC Geronimo

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Nah ilyet én is tapasztaltam. Egyszerûen nem tudják elviselni ha a másik jobb. Még képet is csináltam h a semmiért kaptam egy szép kis vote kicket....igaz lehet azért mert 3 körön át elsõ lettem és nem tettszett neki.

m1c1mack0
mar lassan kulon forumot kene nyitni a gef4 eseknek ahol szidhatank mindenkit... gef4 el mar a desert combat se hasított lehetett sejetni hogy a bf2 meg egyaltalan nem fog jo lehet ha EA nal ugy akarajak azon is elindult volna de az biztoshogy nem ment volan jaccahtoan meg 640*480 ba sem tan ...szal iylen a vilag penz penz penz uj kartyat kell venni<#nemtudom>

CSOCSO
igy all a helyzet es egyszer csak latom valami kis kocsog szavazast indit ellenem hogy basszanak ki a szerverrol... de nem TK zom meg ilyenek.. oke oke.. neha veletlen tolatas kozben elutottem egy ket embert meg ilyenek. .de ez mindenkivel elofordul....
erre kerdem az ember hogy mivan luzer nem tetszik valami azert mert en a toppon vagyok te meg az utcso vagy??? sztan persze hogy nem gyult ossze az eleg szavazat. .ezekutan a hatulrol a masodik is inditott egy szavazast..azt is leluzereztem.. de ezekutan bekenhagytak...
TDC Geronimo
S3trio vga-val...ezt el ne felejtsd!!! 😄

Ahhoj
agp-re mar nem veszek uj cuccot 😊
meg oszig csak egy p2esem van... 😊

dehogy, én csak sporolási 5letet mondtam 😄

Me0w
Ahhoj, akkor vedd meg aruhitelben, havi 5 rongyot kibirsz mar csak, es van 1 6600 GT-d.

TDC Geronimo
Bazzeg meg akarsz bûntetni? 😄

fél évig nem netezel és máris megvan az új kari ára 😄

TDC Geronimo
Nameg az internetet is ugyebár 😊

Ahhoj
nem mindenkinek fussa...
van akinek aramot, vizet, stb stb kell fieztni....
meg ha meg futja, akkor esetleg enni is....
😉

<#eljen>

TDC Geronimo
Hamarabb kellett volna gondolkodni és tavaly kártyát venni most meg a BF-et. Ennyi halasztás után az ember felkészülhetett rá

Me0w
Nekem is az volt, egy kis szerencsevel elcsereltem egy 9600-od radeonra, mivel belattam hogy semmi ertelme azon filozni hogy MIERT nem megy rajta ;> Azota meg - igaz hogy nem 1000 fps-es - de jatszom es bejon nagyon, majd osszegyujtok egy normalis kartyara, de szerintem mindenki tud maganak venni egy 9600-ot, aproneten lattam 4-5 darabot 16-18 eFt magassagaban.

Hát akkor sok embernek dönteni kell,hogy melyiket vegye meg,a játékot vagy a videókártyát...a Commander's Editionhoz Headset helyett inkább videókártyát kellene csomagolniuk😄DD

komolyan? az mind? nem mondod..., dekurva sok világ szinten..., tényleg...

TDC Geronimo
Cseréljék le

Hát én kapásból 3 embert tudok,akinek Ti-je van...az országban is sok mindenkinek van...

<#eljen>

de igen, csak pár ember ha nagyban nézed... sõt még annyi se... 😊

mesor
Na akkor majd megyek elég sûrün!<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4