Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
szedd csak sokat nem érsz vele, jo single playert!<#wave>

Istencsászár
kezdõdik ugyan az mint az gta topicba Amig nincs kint NFORCÉN FAKE!!! minden szar

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ST0N3D

presents...

Battlefield 2 *DVD* *Clone* (c) Electronic Arts

--------------------------------------------------------------

RELEASE DATE: 18.06.2005
RETAIL DATE : 23.06.2005
TYPE........: PC/Games
GENRE.......: MP Shooter
DEVELOPER...: Electronic Arts
PROTECTiON..: Safedisc 4
LANGUAGES...: Chinese Dutch French German
Italian Japanese Korean
Polish Spanish Swedish Thai

Higher
Battlefield.2.Clone.NFOFiX-ST0N3D

"... here you go, NFOFiX. english language is included, of course.choose the 3rd entry on installation .. have fun"

/-=0-day GAMEz ISO=-/06.19/Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D/

Ezt kezdtem szedni,
TDC Geronimo
lol
mind1 inkább megvárom a megjelenést azt megveszem eredetibe.....az legalább angol 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
Chinese Dutch French German Italian Japanese Korean
Polish Spanish Swedish Thai

ezeken a nyelveken megy a cloneDVD, angolul NEM!

Forza.

TDC Geronimo
Ilyet ne kívánj senkitõl. Úgyse lehetne betartani....meg aztán ez háború katona! 😊

TC3
Szerintem a Te meglátásodba kellene a többieknek beletanulniuk!!!!!!
Na lehet fikázni😊

Starfish
Nah szebb napot. Valami tömeges hisztérikus hent van valamerre?
=)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Hát én megmondom õszintén biztos nagy kezdõ láma vagyok ehhez a Battlefield-hez,és nem tudom mik a bevett a szabályok.Mint régebben mondtam nem sokat játszottam az elõzõ részekkel.
De én egyszerûen nem tudom az ellenséget respawn után egybõl agyonlõni,még a középsõ bázisokon sem,nem hogy elmenjek a hátsó bázishoz,aztán ott megállva irtsam azokat akik ott megjelennek.
Ez biztos hülyén hangzik,de volt hogy tankal begördültem egy bázisra,ami épp az elõtt lett ellenséges,ott elõttem feléledt egy ellenség én meg ott hezitáltam hogy most lõjek vagy ne lõjek.
Ez van,egy év Call of Duty-zás után bennem nem az maradt meg hogy az éppen feléledõ ellenséget egybõl lelõjem.Lehet hogy ez a hozzáállás itt aztán semmi jóra nem vezet.Nem baj majd beletanulok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Cobra.
A kill jelzõ valóban érdekesen mûködik, BF42-ben is van olyan, hogy ha akár csak egy golyóval is eltalálod pisztolyból a repülõt és az kb 1 másodpercen belül lezuhan és meghal a pilóta, akkor azt írja ki, hogy pisztollyal ölted meg. Ez fõleg akkor humoros, ha egy B17(?)-el történik meg. <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TDC Geronimo
lol <#idiota>

Joe004
Ez biztos attól vólt, hogy 1 lav-ot szétbombáztál és felrobbanás közben kinyírt pár embert ez nem ritka! PL. múltkor Mig 29 el rárepültem a födön foglaló Cobrára kilöttem és a felrobbanó cobra kinyírt még 1 playert! Így kaptam 1 cobra fraget is 😄 !

csak 2 giga lenne a full? 😊

TDC Geronimo
Ranked szervereken el kell érni bizonyos pontszámot amivel kiunlockolhatod a fegyvereket. Én qrvára nem örülök neki h feltörték a demóba, de hozzáteszem még egyiket se néztem meg, mert én akarom kiunlockolni a teljesbe. Csak az idegesített amikor huszadjára szedtek le L85-el :S

arty
a clone release nem fake.

én igazából a kill assis pointot nemértem. volt már, h kiirta, pedig alig lõttem az ellenbe, s volt, h a blackhawk kapott két rakétát tõlem, majd egy APC lõtt bele egy sorozatot, robbant, s semmi ... nem kaptam pontot 😊)

mindegy, az eddigiekhez képest már a mostani rendszer is elõrelépés 😊

azt tudja valaki, hogy a fullban alap, h az egyes kasztoknál a kétféle fegyver közül választhatunk ? vagy kell egy adott "rang" hozzá majd ?

Forza.

TDC Geronimo
Hát jah. Ennyit vártunk rá akkor az a 4 és fél nap már semmi 😊

Zs0lt1
Nekem volt már olyan, h su-34-el bombáztam, megöltem vagy 5 embert a felénél su34-et a másik felénél meg lav-25-öt irt ki.
Szal elég lol, reméljük a fullban majd kijavítják.
De pl a BFV-ben az elején volt egy olyan bug, h multiplayerfreecamera-val öltél meg valakit :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Svindler
Én kibírom még azt a 4 és fél napot ha már ennyit kibírtam! <#hehe>

PT-6| Rodat

TDC Geronimo
BF sajátosság 😉

Megfigyeltem egy erdekesseget. Az egyik bazisnal leraktam egy aknat. Kesobb beugrottam a menetrend szerint eppen indulo APC-be. Nehany masodperc mulva valaki megtalalta az aknamat, es a jatek azt mondta, hogy az APC-vel nyirtam ki a delikvenst.
De olyan is volt, hogy a CIWS loveggel megszortam a tengerbe logo futokkal kozeledo bombazot, az meg belerepult a hajoba, es szinten en kaptam a killt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

En ilyet talaltam 😊
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D
TDC Geronimo
Állítólag már Hoodlumos verziót is lehet szedni

Higher
felejtsétek már el nforce-ot ... kalap semmit se ér! 😊

BEAST
háát ahogy elnéztem amint meglátták egyesek hogy bf2 full rögtön 10 éves gyerek szintjére süllyedtek :Ð

😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aztán oszd meg velünk tapasztalatodat. Nehogy az legyen hogy szívsz és ezért inkább hallgatsz!
TDC Geronimo
Itt nem lesz az a színvonal. Itt azért az átlagéletkor nem 10 év 😛

Jah. Szvsz nemkéne addig ragozni a dolgokat, amig nforceon nincs kint. GTASA esetében is kiderült, hogy minden ami elõtte jelent meg, fake volt.
ez kezd nagyon gta san andreasos lenni😄

TDC Geronimo
Akkor majd oszd meg velünk, hogy mûxik-e 😊

nalam ment minden, szuk 1ora es kiprobalom
AndrewCB
UBI Soft-éknál pl. nem tudták megoldani. De szerintem nem az a lényeg, h hol sikerült, hol nem. Hiába a Clone változat vagy tört, ha nincs server oldalra megoldás. Ne érts félre, örülök, ha lesz. És tudok egy servert, amin ez fog üzemelni! 😊

Higher
de azért az sms árát levonta?

Zs0lt1
This is a private system, no anonímous logins 😞((

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Higher
Akkor meg try-before-buy alapon pár nappal megjelenés elõtte jól van ez nem?! 😊

AndrewCB
Pont ezért mondom. Nem a cliens rész számít!

ha annyira kell a krekk, majd csak azt kell leszedned a cloneos valtozathoz 😊
Még a CSS-nél is megoldották ezt, a steam ellenére. Szerinted itt nehezebb dolguk lesz?😄D Idõ kérdése, és ebbõl is ugyanúgy fog menni a tört neten.
Higher
Miért, szerinted crackel-el igen?! Teljesen mindegy melyik, csak a cd kulcsod legyen eredeti.

AndrewCB
Szerinted sima clonecd változattal tudsz majd játszani szervereken?

TDC Geronimo
Majd ha kinnt lesz nforceon akkor majd utánakeresek azt töltöm. Addig nincs értelme

arty
ráadásul safedisc4, azaz 5 mp egy mini image elkészitése ...

Forza.

arty
mert? baj h nem kell "krekkekre" várni? 😊

Forza.

nem az enyem, de mivel mashonnan nemtudom megszerezni, marad az sms
AndrewCB
A Clone CD-s változatnak annyira ne örülj.

TDC Geronimo
Ha valaki leszedte és mûxik akkor írja már be

TDC Geronimo
Hagytalak volna életben? 😉

arty
tompernek örök hála! 😊

ha van valakinek juzere : torrent damage

a multi miatt gondolom origi kel majd, de gyakorloni jo lesz ez is 😊 és dvd image! nem cd-k... végre ... 1.9gb

tudok elvileg invitálni ide páratokat, de kell másik oldalrol referencia 😊 pl egy shot az arányoddal valami reges torrentes helyrõl 😊 sry, de utálom a leechereket ...

Forza.

Higher
szerintem qrvára ne reklámozz szaros sms mocskokat, remélem nem a sajátod 😞