Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
presents...
Battlefield 2 *DVD* *Clone* (c) Electronic Arts
--------------------------------------------------------------
RELEASE DATE: 18.06.2005
RETAIL DATE : 23.06.2005
TYPE........: PC/Games
GENRE.......: MP Shooter
DEVELOPER...: Electronic Arts
PROTECTiON..: Safedisc 4
LANGUAGES...: Chinese Dutch French German
Italian Japanese Korean
Polish Spanish Swedish Thai
"... here you go, NFOFiX. english language is included, of course.choose the 3rd entry on installation .. have fun"
Ezt kezdtem szedni,
mind1 inkább megvárom a megjelenést azt megveszem eredetibe.....az legalább angol 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Polish Spanish Swedish Thai
ezeken a nyelveken megy a cloneDVD, angolul NEM!
Forza.
=)
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
De én egyszerûen nem tudom az ellenséget respawn után egybõl agyonlõni,még a középsõ bázisokon sem,nem hogy elmenjek a hátsó bázishoz,aztán ott megállva irtsam azokat akik ott megjelennek.
Ez biztos hülyén hangzik,de volt hogy tankal begördültem egy bázisra,ami épp az elõtt lett ellenséges,ott elõttem feléledt egy ellenség én meg ott hezitáltam hogy most lõjek vagy ne lõjek.
Ez van,egy év Call of Duty-zás után bennem nem az maradt meg hogy az éppen feléledõ ellenséget egybõl lelõjem.Lehet hogy ez a hozzáállás itt aztán semmi jóra nem vezet.Nem baj majd beletanulok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
én igazából a kill assis pointot nemértem. volt már, h kiirta, pedig alig lõttem az ellenbe, s volt, h a blackhawk kapott két rakétát tõlem, majd egy APC lõtt bele egy sorozatot, robbant, s semmi ... nem kaptam pontot 😊)
mindegy, az eddigiekhez képest már a mostani rendszer is elõrelépés 😊
azt tudja valaki, hogy a fullban alap, h az egyes kasztoknál a kétféle fegyver közül választhatunk ? vagy kell egy adott "rang" hozzá majd ?
Forza.
Szal elég lol, reméljük a fullban majd kijavítják.
De pl a BFV-ben az elején volt egy olyan bug, h multiplayerfreecamera-val öltél meg valakit :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
De olyan is volt, hogy a CIWS loveggel megszortam a tengerbe logo futokkal kozeledo bombazot, az meg belerepult a hajoba, es szinten en kaptam a killt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha van valakinek juzere : torrent damage
a multi miatt gondolom origi kel majd, de gyakorloni jo lesz ez is 😊 és dvd image! nem cd-k... végre ... 1.9gb
tudok elvileg invitálni ide páratokat, de kell másik oldalrol referencia 😊 pl egy shot az arányoddal valami reges torrentes helyrõl 😊 sry, de utálom a leechereket ...
Forza.