Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
tudomén, hogy hosszu távon nem volt esélyünk ... ráadásul volt, h spawn után 3x öltél meg egyhuzamban 😊) nem orditoztam. á nem ...
Forza.
"Komoly" helyeken a BC mindenhol engedélyezett, bár igazándiból csak azt értik alatta, hogy lophatsz jármûvet, vagy ha elfogytak a zászlók akkor beszoríthatod az ellent ahogy bírod.
Meg azt se feledni, hogy itt maga a játék kínálja fel a kommandós akciókat az ellenfél bázisában (lövegek, radar robbantgatás). Ha a készítõk nagyon BC ellenesek lennének, akkor már beleraktak volna ilyen dolgokat a játékba (pl. gyengülés, speciális kiszavazás stb.)
Német Bf2 lanparty
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Akit meg támadnak, hát annak pedig valami fantasztikus lehet, hogy már spawn után rögtön megölik a saját kezdõbázisán. Hát ha egy klán anno igy nyert wart, az egy dolog, szvsz az is görénység. De ha publicon megy ez, baromira rombolja a játékélményt az egyik félnél, ezt akarjátok?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Valószínû, hogy a BFV-s supervisor nem fog szerepet vállalni CB-n BF2-ben.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
PT-6| Rodat
Gyere ma este 20:00-kor a bf.hu irc csatijára (Quakenet @ bf.hu) vegyél részt a kvízjátékon és nyerj BF2 pólót!
Részletek.
Cobra: Átadom az üzit 😉
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De ez hogy feléledek,egy villananás,aztán már megint meghaltam,hát milyen eljárás ez...<#buck>#buck>
amugy attol még lehet hogy kinukeolják mert fake , de az nem tomper miatt lesz az tuti..., õ csak az infot nyomta be 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ettõl függetlenül szvsz itt már kicsit nem ugy kéne viszonyulni a bc-hez mint 42ben kellet... 😊
persze ettõl még fake is lehet de vlaszinû nem õ kamuzik 😊
Sajnos tényleg igaz,ha az amcsik annyira visszaszorulnak,onnan nehéz még egyszer kijönni.Fõleg ugye hogy ha már egyszer annyira beszorultak akkor eleve nem kis különbség van a 2 csapat között...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
steam, origin: ACE_hun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Néha lent állok a csónakkal,egyedül nem akarom elvinni,de nem jön senki hanem fent tolonganak.