Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://thenamelessphoto.com/
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ilyet melyik csapat melyik gepe dob?? es hogyan??? ezekkel a szarokkal.. elvileg az USMC csapata olt meg minket non stop. de ezt a szart olyan pontosan dobaljak es annyura pusztitot hogy siman szetbasz 2 tankot... 😞
amugy tegnap vagy 4 oran keresztul csak helikoptereztem a haverral😊 nagyon zsir a helikopter😊 ma is azt fogom csapatni😊 mar eleg zsirul megy a dolog.. oke.. nem vagyok meg profi de azert eleg zsirul iranyitom mar... altalaban csak a helizessel olyan kozepen vegzek a ranglistan...
CSAK helizessel.. ami szvsz nem szar...
tegnap 06:58 | Privát | Válasz | #15361
azért robban fel mert minden jarmu akkor teleportalodik vissza az eredeti helyere ha megsemmisült ha elmerülne a játék végéig egy jarmuvel kevesebb (engem is zavar amugy) tk-t ki lehet kapcsolni"
nem ertem.. oke hogy csak akkot teleportalodik vissza a kocsi ha megsemmisult.. de az akkor is loller hogy HOZZAersz a kocsival avizhes es robbansz vele egyutt... es meg elmenekulni sincs idod... jo mondjuk nem ilyen veszel a helyzet de akkor is lol...
mas:
masik hiba ami zavar...
ha masodpilot avagyok.. es C vel nezetet valtok... akkor ugy tudok lodozni hogy nem latom a belso cockpitet.. de ha jobb klikkel raketazni akarok es nem gepagyuzni es ha onnan kilepek mar megint C -t kell nyomni mert az alap kamerara ugrik a nezet😞(((
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
apropo egy keresztes kérdés hogy ne csak más kérdezzen mán hülyéket 8énis ki akarom probálni! 😄):
voip csak gombos aktiváláson lehet vagy be lehet buherálni valahogy hangérzékelõsre is?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pontosabban a MEC 1 ik squadjával😊 aminek Zsolty007 volt a vezetõje😊
csak már elfárattam
asszem még 5-en vannak
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
neked nem is az a konfigod ami az aláírásodban van :o
vagy ez csak ilyen álomgép? 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Még úgy is majdnem bedaráltuk õket, hogy 9-18 volt az arány <#idiota>#idiota>
kép
Ezek hogy vannak angolul? <#idiota>#idiota>
FF off és Expack?
KURVAJÓ!
Az a rész amikor a lebegõ repcsiken ugrál <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ez a Sir. európai klán?
(gyûlölöm a srácot aki felvette bazz minden fullon GYÛÛÛLÖLÖM!!!! <#idiota>#idiota>)
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
steam, origin: ACE_hun
Spectator van benne ?
Ilyen volt egy csomó régebbi BF-ekbõl is, nagyon király 😊
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive