Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Na némi info amit már lehet h leírtak:
A kilépések és memory.dll hibák valszeg a reloaded crackje miatt van. Akinek ezt csinálja tegye fel a clone verziót ami jól megy. Azt NE CRACK-elje mert az is szar lesz. Ha nem megy a game és kéri a dvd-t, akkor a deamon-al kell próbálkozi, mivel nekem pl alcohollal nem megy. Serial-t meg tudtok kotorni a clone-hoz is.
Na ennyit akartam mondani. Ja és a faq-ban leírt mesterlövészes infók nem jók, kicsit pontosítani kéne.

Promi
Tegnap szinte egesz nap a ..::CB::.. CLAN SERVER HUN : 84.21.4.49:16567
szerveren jatszottam kb. 10 orat!
Utoljara Counter-Strike -al jatszottam ennyit annak idejen (kb.5 eve).
Alltalaban a kozepmezonyben vegeztem, de volt mikor aranyermet is kaptam.😊
Eszmeletlen jo game!
Nekem csak a kozvetlen dumalas mikrofonon az osszes csapattarsal hianyzik mint a cs -ben.
Starfish
Hát kérlek én mondom neked hogy minden gond nélkül megy a reloaded. Nekem semmi bajom nem volt vele.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
Jóvan na. Attól még a Borgok gonoszak. Minden infót asszimilálnak, há honnan tudjam nem ezt tetted te is? 😄😄😄😄 Na jó fáradt vagyok asszem látszik.

Starfish
Amúgy ezen mit nem érteni?
"Töltsd le ezt: BF2ShaderMod.zip
1. Csomagold ki valahova az összes fájlt, inditsd el a TatniumD3D.exe-t, nyomd meg rajta az OK gombot.
2. Inditsd el a játékot
3. Köszönd meg az EA-nak, hogy ilyen remek játékot készítettek nekünk.."

Szerintem világos.

az a 2gb nem csak ennek a game-nak érdemes..

Most mér? Aszonta nemtudjuk. Hát akkor biztos úgy van 😊
DummyBoy
Akkor sorry, valakivel összekevertelek 😊

Érdemes most akkor 2GB ennek a game-nak? Elkezdett bennem mocorogni valami ... már hónapok óta nem cseréltem semmit csak monitort 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Starfish
<#idiota><#worship> Gonosz morgó Borg <#vigyor2><#nyes>

Skaccok!

Ez most komoly, hogy a Reloaded van akinek kiugrik és nincs rá megoldás a Clone verziót kell használni?

M
Nálam 1G-vel a CSS semmit nem swappol, ez meg néha igen.
Hát ha már igy kijelented, tényleg nem tudjuk.
African

Nem tudjátok a gef 4 -gyel hogy tudom megcsinálni hogy ne dobjon automatikusan vissza az asztalra.FAG-ban le van írva de nem értem.
<#falbav>

<#falbav>

Starfish
Hát ha nem érted akkor a legegyszerûbb. Biztonsági mentés arról amivel berhelsz, és aztán megcsinálni gondolkodás nélkül ami le van írva. Én csak ezt tudom javasolni =)

Starfish
Én éccakázni utoljára diákmunkával nyomdában toltam =) Amúgy meg Accenture Kft. Jó kis tanácsadó kft. Tudjátok MOL, T-Mobil, Paksi Atomerõmû stb... =)

ON

African
Nem tudjátok a gef 4 -gyel hogy tudom megcsinálni hogy ne dobjon automatikusan vissza az asztalra.FAG-ban le van írva de nem értem.

SLYTHOMi
raktam egy kis intro flasht az ftp nyito oldalara <#smile>

SLY pubi FTP

DummyBoy
OFF: StarFish ... lehet egy indiszkrét kérdésem? Te hol melózol? Csak mert mindig ugyanakkor melózol amikor én és (Ha jól emléxem múltkor még éjszakás is ugyanakkor voltál ...) és elég érdekes munkarendben nyomom ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Starfish
Rusid Kollega igen lazán vezette azt a kis Cobra-t tegnap este. Kegyetlen. Elismerés neki és a csapatnak. Jó volt a game este. Remélem ma is lesz hasonló, vagy valamikor =)

Megint meló =(

Cobra.
Nevet nem tudsz átírni, csak új accountot csinálni (más e-mail címre)

F-22-vel elég macerás megállni, kell neki egy fél pálya, hogy lelassuljon álló helyzetre. És közben nem árt szintben tartani a gépet 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HELP!!

hol tudom átirni a nevem a játékban ?

lac coo
A Raptorral hogy lehet megállni a levegõben ? Tudom hogy hátra-gombal lefordul a hajtómû de menet közben eddig akárhogy próbáltam ha lelassúltam BUMMM lett a vége ...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát bakkaer eddig életemben nem BF-eztem ! :-)))))<#idiota><#idiota><#idiota>

Ja, es a css pl swapol, mint a fene. Szal szerintem ennek joval kevesebb ram kell.
193.202.63.241:16567
most itt játszanak a magyarok , aki tud jöjjön

Pont ezert fura, tenyleg swaptalan.. Mondjuk lite win xp-t hasznalok, kb 60 mb-t fogyaszt.
Olyan gyermeki ártatlansággal tudsz rácsodálkozni a mások számára már egy jó ideje nyilvánvaló dolgokra 😊

nekem se szaggat a game max grafikán csak belassul kb 10FPSre....
minden low + 1024ben van legalább 100Fps....

lac coo
???:-)))))))))))9

Zs0lt1
NEGECIZZ :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

lac coo
Nem herrier , F-22....

lac coo
Na , én meg most jöttem rá , hogy a repülõkön van utánégetõ is :-)
64-es mapon így már élvezet vezetni kb 1100-al megy :-)
Ja és hõcsali is van ....

Legnépszerûbb témák

1. Battlefield 2
2. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
3. GTA: San Andreas
4. BogyóKatica
5. FORMA1
6. Football Manager 2005
7. World of Warcraft
8. Star Trek
9. AUTÓ mánia
10. <>> Laky topikja <<>

Sallalalla... 😊

Zs0lt1
Skacok nem tud valaki arra gyógymódot, h 0 byte-os screenshotokat csinál a gém?
Kösz.

A FAQ szerint 512 RAM mid-low beállításokra elég. 😊 Én a demóban 1GB RAM melett peak 900 MB memóriahasználatot mértem, high-med beállítások mellett... Természetesen más nem futott a game-n kívül.

Zs0lt1
LOL, köszönjük a dicsérõ szavakat :-)
Mi már a vietnámi csatatéren is helikoptereztünk, sõt néhányan már a 2. vh-ban is repültek ;-)

Emberek, komoly gond lehet a jatekkal, vagy a gepemmel. 512 mb memoria kicsit sokaig tolt, de nem swapol semmit... ? (high detail)
erdos
Tegnap volt szerencsém együtt squadozni a leendõ SG csapat egy tagjával (név nincs mert elbízza magát 😄 ) Remekül nyomta, le a kalappal, ha a többiek is ilyenek lesznek bárkit meglephettek. A trs meg szédületesen kemény csapat lett,grat, el kell tiltani a helikopterhasználattól õket jogosulatlan elõny címén <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nagyon jó a gém!!!
A grafika pedig,,, húúúúú!!!
Az élsimitással iszonyatos!!!

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

jakint
Köszi...

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

Mi csak demo szerver?
tigeroo

öö TS lesz vagy valamilyen mikrofonos kapcsolat a játékosok között?😊
<#eljen><#eljen>egyébként meg tök jó ötlet.
tigeroo
szasztok!
egy kérdés😊
hogy nyomultok interneten a Bf2-vel, ha még 2nap van a megjelenéséig itthon?😊
nekem 2 és fél óra múlva...öö..szóval meglesz.
egy kicsit félek hogy szaggatni fog...:l
a vietnammal nem volt semmi gond nagy felbontásban
nah csak ennyit akartam elsõ beröffenésnek😊
majd még jelentkezem
fitutufi
<#eljen>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nekem nem swappol!
Gondolom a 2 giga ram miatt!

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

Eddigi újoncaink:

Zoli
Gregoryan
Nadi
Running
Torryman
KandurEX
MerlinW
pathy
cSiBesZ
Equinox
SuicidE
toMz
Még egyszer, hátha lemaradt valaki tegnap.

Az felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
xj700t
Cool <#nevetes1><#taps><#idiota>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Su-34, arab koalíció. Pilóta: 5 bomba + 4 AA rakéta + gépágyú
Fegyverkezelõ 4 irányítható Levegõ föld rakéta. Erre lesz egy profi pilóta csapat, mig29-es supportal, hát mit ne mondjak az gáz az ellenfélnek 😊

u.i.: pl vadászgéppel is simán be tudod magad bombázni a középmezõnybe 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

schrank
CTRL V A PAINTBA eszkombajn<#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"