Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kilépések és memory.dll hibák valszeg a reloaded crackje miatt van. Akinek ezt csinálja tegye fel a clone verziót ami jól megy. Azt NE CRACK-elje mert az is szar lesz. Ha nem megy a game és kéri a dvd-t, akkor a deamon-al kell próbálkozi, mivel nekem pl alcohollal nem megy. Serial-t meg tudtok kotorni a clone-hoz is.
Na ennyit akartam mondani. Ja és a faq-ban leírt mesterlövészes infók nem jók, kicsit pontosítani kéne.
szerveren jatszottam kb. 10 orat!
Utoljara Counter-Strike -al jatszottam ennyit annak idejen (kb.5 eve).
Alltalaban a kozepmezonyben vegeztem, de volt mikor aranyermet is kaptam.😊
Eszmeletlen jo game!
Nekem csak a kozvetlen dumalas mikrofonon az osszes csapattarsal hianyzik mint a cs -ben.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
"Töltsd le ezt: BF2ShaderMod.zip
1. Csomagold ki valahova az összes fájlt, inditsd el a TatniumD3D.exe-t, nyomd meg rajta az OK gombot.
2. Inditsd el a játékot
3. Köszönd meg az EA-nak, hogy ilyen remek játékot készítettek nekünk.."
Szerintem világos.
Érdemes most akkor 2GB ennek a game-nak? Elkezdett bennem mocorogni valami ... már hónapok óta nem cseréltem semmit csak monitort 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez most komoly, hogy a Reloaded van akinek kiugrik és nincs rá megoldás a Clone verziót kell használni?
M
Nem tudjátok a gef 4 -gyel hogy tudom megcsinálni hogy ne dobjon automatikusan vissza az asztalra.FAG-ban le van írva de nem értem.
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
ON
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Megint meló =(
F-22-vel elég macerás megállni, kell neki egy fél pálya, hogy lelassuljon álló helyzetre. És közben nem árt szintben tartani a gépet 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
hol tudom átirni a nevem a játékban ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
most itt játszanak a magyarok , aki tud jöjjön
minden low + 1024ben van legalább 100Fps....
64-es mapon így már élvezet vezetni kb 1100-al megy :-)
Ja és hõcsali is van ....
1. Battlefield 2
2. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
3. GTA: San Andreas
4. BogyóKatica
5. FORMA1
6. Football Manager 2005
7. World of Warcraft
8. Star Trek
9. AUTÓ mánia
10. <>> Laky topikja <<>>> Laky topikja <<>
Sallalalla... 😊
Kösz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mi már a vietnámi csatatéren is helikoptereztünk, sõt néhányan már a 2. vh-ban is repültek ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A grafika pedig,,, húúúúú!!!
Az élsimitással iszonyatos!!!
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
öö TS lesz vagy valamilyen mikrofonos kapcsolat a játékosok között?😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>egyébként meg tök jó ötlet.
egy kérdés😊
hogy nyomultok interneten a Bf2-vel, ha még 2nap van a megjelenéséig itthon?😊
nekem 2 és fél óra múlva...öö..szóval meglesz.
egy kicsit félek hogy szaggatni fog...:l
a vietnammal nem volt semmi gond nagy felbontásban
nah csak ennyit akartam elsõ beröffenésnek😊
majd még jelentkezem
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gondolom a 2 giga ram miatt!
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Az
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Fegyverkezelõ 4 irányítható Levegõ föld rakéta. Erre lesz egy profi pilóta csapat, mig29-es supportal, hát mit ne mondjak az gáz az ellenfélnek 😊
u.i.: pl vadászgéppel is simán be tudod magad bombázni a középmezõnybe 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)