Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
A full BF2 telepakolja a memóriád, valószínüleg azért akad utána a demó.

SLYTHOMi
p4 1gigára akkor feldobtam én is a fullosat, jelenleg 32 fõ és most benntvagyunk 4en már...

bf2.sly.hu a cim és alapport...

filterbe beirod sly akkor kidobja a szervernevét, majd hamarosan hu ra is kifogja irni...

<#nevetes1>

na ez nagyon bossszantó!!!

A ddemo 1152 maxon, 4x anti alaisinggel hibátlanul ment

feltettem a fullt még 1024en is szaggat, megint kipróbálom a demot, erre az is beszaggat

csodálkoznék ha annyire befosott volna a gépem ilyen rövid idõ alatt
AndrewCB
Aki megkérdezi,h miért nincs magyar szerver az kapjon vagy 5db buntetopontot! Légyszi!

kikapcsoltam
nah ugynézki megoldódott valóban elindul a clone-os simán a daemon-al immár nekemis 😊))
kapcsoltam a norton antivirust...

köszi a helpet egyébként
tök jó msot ez a legújabb hogy game közbe nicns ctd csak ha új mapot töltene akkor ctdzik egyet töltés közben...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én kamu mail címet adtam meg<#kuss>

http://thenamelessphoto.com/

arty

Forza.

persze hogy próbáltam... de mivel játszhatatlan ezért próbálkoztam a clone-al
Van akinél megy, van akinél nem. Nálam pl. szintén nem jó crack-el, viszont Clone-ossal megy faszányosan.

steam, origin: ACE_hun

arty
hát... passz 😞 elvileg bf2 safedisc4 védelmü, a daemon toolsal alapbol mennie kellene ... win reinstall? 😉)))

Forza.

mila69en
és próbáltad is vagy csak hallottad hogy mást kidobott? nekem is ment crack nélkül mégis crackoltam igy legalább nem kell mountolni és nincs vele semmi gond má tegnap óta jáccom

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jaja sokáig tudtam vele játszani.. ezzel meg nem
arty
demo ment?

Forza.

mert a reloaded-es crackal meg memóhibával kidob néhány percenként a desktopra
arty
de ha nemmegy, mért nem rakod fel rá a reloaded nocd exe-t ?

Forza.

arty
3.47, semmi emulacio.

Forza.

akinek megy a clone-os bf daemon tools-al, az megtenné hogy leírja a deamontools verziószámát és hogy milyen emulációk stb van bekapcsolva?

köszi
arty
köszönöm a CB szerveren elõbbi 2-3 orában játszoknak, teljesen jo volt. egyszer majdnem nyertünk is 😊)

1x sem dobott ki a szerver, a trs re probáltam elõtte bejutni, 1 percenként desktop 😞

schrank: vedd le a game hangjat 40% ra, a voicet pedig tedd 100/100% ra ...

Forza.

A V alapbeállításon a Commander csatorna, tehát azon csak a Squad Leader-ek tudnak beszélni a Commanderrel, és a Commander a Leader-ekkel.

Na most kipróbáltam a demot és az is beszaggatott... shit!!
datango
fullt nyomom ,,, áhh de fasszaa! 😊

mila69en
de ha jáccottál a demóval akkor simán jó hozzá azis én is a demos accountommal jáccok

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

0Fritz0
Alapbbeállításnál a V gombon van a mikrofon.
A játék hangjait leveszitek, a beszéd hangerejét pedig feltoljátok a hangbeállításoknál. Nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. <#crazya>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
nem lehet hogy szokoz van az akkuntodba mert akkor felejtos az egesz egybe irjal mindent mint az imelcimeknel<#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nálad nem swappol semmit a vinyó 2 Giga RAM-al, ugye?

grebber
Nekem lenne egy olyan proglémám hogy amikor accountot kéne csinálni semmit az ég világon nem fogad el nekem.
Ez miért van?

Next PC upgrade: 2022

jó mávan D

http://thenamelessphoto.com/

schrank
ojan kurva hangosak a harci jarmuvek belsonezetbol mint a BG42-be ugyhogy a fejhallgato felejtos a gyenge idegzetueknek <#phone>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mila69en
mivan vazze valami multimédiás billed van... mikrofon van a gonbokba épitve<#mf2>

asszem a B az alap beállítás de csak akkor tucc ha csatlakozol valamelyik squad-ba

0Fritz0
NEM! 😊

Hesszõj múvit, tökimagi:

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.10.avi

Amennyiben így nem jönne be, akkor simán elérhetõ a http://www.fritz.amigo.hu -ról

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Evogordon
Nagyon király multiba a játék pedig elõször azt hittem hogy még egy ideig nem fogok a clondvd-s változattal neten játszani. Melyik gombal lehet mikrofonnal beszélni??

Meggymag
Buzi e vagy? <#mf2><#banplz>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Szerintem egy full verziós játék orvosolja ezt a hibát.Talán...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Meggymag
tûzfal...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

0Fritz0
Hínnya ne! Blokkolnám a verzijódat, éjdes eccsém! 😊

mila69en
vazze nekem is maradjon<#rolleyes><#vigyor1>

Szisztok! BF2 Demo-val játszottam multiba a neten, de valami oknál fogva ma este már nem tudtam csatlakozni egy magyar szerverhez sem. "You have failed to connect. Please check your network connections and try again." Mindig ez a hiba, de a külföldi szerverekre be tudok csatlakozni. Esetleg valaki nem tudja orvosolni a hibát?
Meggymag
Nekemis démonnal...

GCR
Nekem a clonecd-s verzió Alcohol-al nem ment ,de a Daemon Tools-al igen .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Meggymag
Ti valami suxxot töltöttetek le 😉 Nekem és klántársaimnak megy krekk nékû, nektek nem. Egyebet nemtok mondani. Kérem kapcsolja ki!!!

mila69en
nekem is a clone verzió van és külön leszettem a crack-ot... megne kérdezd, hogy minek mert, hogy ahoznem kell meg stb.... csak úgy mittom én😄D crackoltam is meg minden és több órákat jáccok vele de eddig semmiféle memori hibát nem észleltem de még csak kise dobott egyszerse a pb

DannyL
ha már kihúztad, lehúzom <#vigyor1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

0Fritz0

xj700t
Nekem nem kell, de az tény, hogy a demós accot másoltam át, létrehozni nem tudtam (nem is küzdöttem vele). A PB-t megcsináltam és hajrá onlány. 😊<#vigyor1><#violent>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

DannyL
melyik fán nõ az? a krekk fán? 😊

nincsen egy kibebaszott magyar szerver sem??
a HUN Battlefields az mi a faxért nem jön be,meg az összes többi

0Fritz0
Szvsz kell (#16082), bár McMAG szerint (#16084) megint csak lámulok. 😊

DannyL
Na szevasz nekem se megy. 😊