Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ááááá,nemá 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
sry
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D 1.91GB
Battlefield.2-RELOADED 1.90GB
mindkét verzió jó? mert nem egyezik a méretük.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
11990 + headset
Ez miért lehet?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
FAQ-ban nem találtam ezért segitsetek !
Fenntvan a pb a htm file is a helyén de mindig kidobnak a serverek miután eljutok a fegyverválasztó képernyöig
azt irja hogy:
"Punkbuster Error: O/S etc.."
erre van megoldás? szeretnék már jáccani
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
És nem bántottál meg. =)
Ha leszarod a gammát egészségedre.
Õsszel új gép. Örülök neki hogy van rá keret és hajlandó is vagy rá áldozni. Halad a technika sajna ha követni akarjuk fizetni kell.
A helpet sziv. És nem rád vagyok mérges, csak ha megnézed itt nem is tudom hány napra visszamenõleg a kérdéseket stb... Akkor ott is látszik hogy nagyon nagyon sokan nem teszik meg azt hogy 1-2 percetrászának a faq elolvasására. Én is voltam kezdõ én is kérdezgettem, és megtanultam az elsõ ilyen beírás után hogy olvassam el a faq-t ha van. Nem bántani akarlak, csak nagyon sok ilyen kérdés volt. Sajnálom hogy nem megy a gamma nálad, mert jó élmény és abszolút ajánlom mindenkinek. De a technika ördöge nem alszik ugye....
Nem akartalak bántani és ha annak vetted akkor sorry. De a mi oldalunkról is nézd meg a dolgot.
üdv.
Csak az 576-ban 12.999Ft, vagy máshol is ennyi lesz?
Boltokban csak péntektõl lesz 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és ezt nem megbántás ként...!
Szarom le úgy ahogy van a Gammát...!
Összel veszek úgy is másik gépet....és akkor nem fogok itt szerencsétlenkedni..!
minden esetre kösz a helpet...))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Tipikus példája annak, hogy "hogy ismernének fel a fényt, ha nem lenne sötétség"...
És most utoljára írok eskü ilyeneket, mert többet nem válaszolok semmi ilyenre. OLVASSÁTOK A FAQ-t, Olvassátok a mionimum rendszer követelményt.......
Büntipont jár? Nemár.....
Haxi... te meg lelõnéd a párod? csak hogy találkozz vele és lõj? 😄😄😄 goncsi vagy. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én nem bíztattalak semmire!
(majd csinálj képeket!<#idiota>#idiota>)
melékelve van a gammán egy nvidia driver azt is felraktam...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
----->>>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
psn: TasManHUN
hol itt a probléma? <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
- Gamespy vmiért nem akarja megtalálni a BF2met, ezért ott nemtok játszani
- Játlkon belül ha rámegyek a join internetre, akkor kiírja hogy hozzak létre egy accountot. VÁrok 10 percet, kiírja hopgy vmi hiba léeptt fel connect közben. Beírok másik nevet/mailt, ekkkormeg állandóan azt írja ki hogy uniqnickname (vagy mi ...) is already in use, tehát már hazsnálatban van.
HELP
2 változatt van kint a neten..!
Reloaded és a Clone...!
Lejött a Reloaded...megtörtem..! Újra inditottam és minden hiba jelzés nélkül kilépet!!
Leszedtem a Clone változatott és úgyan ez történt...!
Utánna a Clone változatott törtem a reloaded crackkal...hiba üzenet nélkül kilépet!
Na akkor most mi van...?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget"
Nagyon keves gaz, es ne emelkedj fel a foldrol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub