Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
don\'t panic
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Te miért nem játszol?! 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
akkor én megkapom holnap?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Na akkor , hogy ne legyen semmi félreértés.
Akiket elértünk fél 3-ig azok holnapra meg is kapják a játékot vagy átvehetik valamelyik üzletünkben. Akiket csak 3 után érünk el azok csak csütörtökra kapják meg a játékot, kivéve ha a boltban szeretnék átvenni.
Az üzletekbe a játék 12999 Ft-ért fog kikerülni, ami tartalmazza a hedaset-et is. Így az elõrendelõk kaptak 1000 kedvezményt.
Tóth Lajos Márió
576 Team
Maradok a daemon tools -nal.😊
Ezt most miert irja ki mapvaltasoknal, es ki is lep ujra be kell jelentkeznem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Aztán hogy az 576 mit ad hozzá ajándékba, az meg sajna nincs sehova leírva (Ha írták volna akkor lehet hogy elõrendelem ...)
Végül pedig Geronimo üzenet a battlefield.hu híre miszerint "MEGJÖTT" 😊 És holnaptól elkezdik az elõrendelteket postázni ...
Idézet: (forrás: www.battlefield.hu, akinek surfcontrol van ...)
"Megérkezett!
2005. június 21. - Geronimo | Battlefield 2 hírek
Megérkeztek hazánkba is az elsõ Battlefield 2 szállítmányok. Aki leadta valamelyik boltba az elõrendelését annak a holnapi nap folyamán elkezdik póstázni a játékot. Több mint egy éve várunk rá, de végre itt van. A demó alapján mindenki eldönthette, hogy tettszik-e neki a játék vagy sem és ez alapján el is döntötte, hogy megvesze-e vagy sem. Ne habozzatok, irány a legközelebbi bolt."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(fizetett reklám)
vagy a bf2 demoból valahogy be lehet õket másolni a fullba?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
innen nem tudok bemenni a 576 oldalára (surf control) 😞
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gecibe ezzel a fossal
fos menütõl is hányok
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A soha ki nem játszhatót 😊
És tök egyszerû ... a game úgy indulna, hogy elindul egy fórummotor, és ott minden 5-ik post arról szól, hogy a játék indítása le van írva a FAQ-ba!!!
A FAQ pedig ott lenne minden oldal tetején ...
Asszem szabadalmaztatni kellene ...
Mellesleg az 576-nál csak az elõrendelt példányokhoz jár a headset vagy ha most megrendelem akkor is? (És milyen headset van hozzá?)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
--gg--
"PUNKBUSTER ERROR:
INADEQUATE O/S
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/