Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most nekünk jó hír? <#idiota><#vigyor1>

schrank
abba nincs benee én se vagyok<#wilting> mit kell írni a futtatáshoz hogy bejjöjön a "regbõl szedd ki " ablak <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Xtreme Equinox
tudom hogy nem ehez a témához illik , de meg van valakinek spy the ghost-éjjel érkezem?mert kéne

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

hát ez az, hogy nem írja ki a TAB-os menüben. A Vietnámban is csak az x-ik patch után lehetett megnézni, ezekszerint nem egyezetettek velük...:)
Pharaoh
Vezérlõpult-programok telepítése és eltávolítása.

Starfish
Hát amikor töltöget akkor kiírja, de amúgy közben nem tudom. De tuti lehet. Ha tab-ot nyomsy akkor nem írja ki a listában valahol alul vagy felül?

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

uHs Gerzson
A demonak a fökönyvtárát már meglested? ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Király

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Erre szeretnék én is választ kapni...ugyanis elõzõ bf-ekbe a tab gombbal bejött az is h mi a szerver neve és ip-je...itt meg nem találom

TDC Geronimo
regbõl szedd ki

Pink Tiger
azt nem értem miért nem lehet az egér görgõjére ráállítni a tolóerõt...:(
elég kafa lenne<#fejvakaras>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

sziasztok! Van arra mód, hogy egy már futó játéknál megnézem, hogy melyik szerveren vagyok? Mert anélkül elég nehéz elmondani a havernak, hogy hova jöjjön utánam.
schrank
õõõ hogy lehet maradéktalanul kipusztítani a demót ? mert nam találok uninstallt és nem akarok semmit elbaszni elõre is köszieke<#pias>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Starfish
Ennyire érezhetõ volt hogy nem tudom hogy lehet lassan menni vele? =) Amúgy gondondolom, ha van egy olyan joy-od amivel lehet a tolóerõt szabályozni, be lehet lõni valami alacsony sebességet. És sorry ha mogorvának tünök meg minden ma, csak ma nem találkozhatom párommal....

jakint
Holnap postázzák az orig BF2-ket! :D:D

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

démonigyerek
kösz
akokr a helikoptert választom

Evogordon
Ugyan ez volt a baj a counter strike source-nál is túlvolt terhelve a steam, majd csak megoldja az ea, de én már játszani akarok neten <#rinya>

Krinyo
hogy lehet a kettõt összehasonlítani?
Az ilyen beszólásoktol kiráz a hideg.Minden évben lesz új játék...mindig jobb lesz, szebb lesz. 3 hónap mulva ugyanez a szöveg lesz másik topicban a bf2vel szemben. Nem értem miért kell ilyen gyökér dolgokat irni.

Starfish
hát ha repcsivel lassan akarsz menni akkor ne nyomd tövig a gázt. Vagy ne repülj :D

Starfish
Ezt mondom =) Vagy nem ezt mondtam? =)

lac coo
Ja látom már töröltétek.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Csak halkan tenném hozzá, hogy AMDFan2 meg egy singleplayerhez hasonlította a BF2-t, és Flek0 csak erre irta, hogy akkor már INKÁBB a CSS-hez.
Ennek ellenére nem kell egy TDM játékot összehasonlítani egy C&H Taktikai FPS-el.
démonigyerek
16567-re valaki??

lac coo
LOL....
Ezt nem kéne így beírni :-)))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Starfish
A CS-nek is igazán sokköze van BF-hez.... Mindben van multi, csak mind teljesen más területet mutat be. Egyik egy jövõ képet, egy másik terrorista-antiterrorista harcot, és végül BF meg háborút. Kurvára nem ugyan az egyikse. De multi van mindben. És nem csak így lehet érteni azthogy leveri hogy mit dolgoz fel a gamma. Tudod grafika, hangulat, élmény, stb. So. HL2-t hangulatban élményben megveri, nekem a grafja is jobban bejön, és a világa is. Szingli játékélményben nem hiszem hogy veri a HL2 story-át, dehát nem is erre van a BF........ CS. Kicsit más. Ott arra mész hogy leöldösd az ellen csapatát, itt meg "fontos pontokat" foglalsz a térképen és tartod meg az ellen elöl. Utánpótlás hiján az ellen feladja a küzdelmet (ticket redszer). Tudom hogy mindezt tudod. De miért kell asonlítgatni õket? Max grafra tudnád. Úgy meg CS-t veri BF az tuti. Nincs aza a kicsit bábú mozgása a karaktereknek. Nah. Nem flame, csak vélemény.

démonigyerek
a repülõvel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget

Starfish
Nem csak te dolgozol. Ezért nem kapom be. Étvágyat :D NEkem is étvágyat.

505thZajcev[PT]
Amugy meg ahogy egy jo baratom mondta nekem:
"egyen mindenki tehenszart hiszen 100 milliard legy nem tevedhet"

Kapjátok be csak én dolgozom!? :P

Na megyek kajálni...

505thZajcev[PT]
Ja tudom nalad meg azert nincs eselye a bf-nek mert nem lehet hozza aimbotot csinalni, ertem. Mennye vissza csitelni a szaros cs-be ,mert ott lehet, es legyszi ne szemeteld a hozzaszolasaiddal ezt a forumot koszi!

de jó nekem.<#vigyor> Nem is jövök játszani, füvet nyírok helyette.<#eljen><#taps>

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

nem hasonlitgatom, csak online jatekkent kozelebb all ahhoz, mint a lent emlitett hl2-hoz.

DummyBoy
???

Mármint a CS:S-nek nincs vagy a BF2-nek? :) Mert azért nem ugyanaz a kettõ, nem kéne õket hasonlítgatni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Na bumm, amíg itt lecsengenek a túlterhelõdések, addig lenyírom a füvet.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

TDC Geronimo
"de ott meg nincs eselye :P" pfff

igazan sok koze van a kettonek egymashoz. esetleg a cs:s-hez hasonlithatnad, mint multiplayer jatek, de ott meg nincs eselye :P

engem se enged be
TDC Geronimo
Végre nekem is....asszem nem kapcsolom ki a gépet egy jó darabig :)

arty
ha most otthon lennék és nem menne a bf2, nem sokáig gondolkoznék: bf42 indit ... :))

nemtom valaha fogok e még azzal játszani :( megszokja az ember a grafikát, nehéz visszaállni ... ha legalább lenne fû :)) Vietnam gfx után is olyan kietlennek hatott a dc+42 ...

Forza.

Xtreme Equinox
nah új hír...nekem is sikerült!!!<#vigyor>mondjuk úgy folymatosan 20-szor egymás után nyomogattam azt a kib...tt create account gombot de sikerült végre

Xtreme Equinox
hát köszike , engem még mindig nem engedett be ugyanazzal a hibával ráadásul új accounttal...grrh...mennyen a fenébe a fos accountos ku...va édesa...ba , én azt mondom

TDC Geronimo
Inkább azt mondanám h Battlefield forever(erre értem a seria összes darabját) ;)

AMDFan2
Battlefield 2 forever!Öcsém ez leveri a HL2-t is!Neske HL2<#mf1>.Szerintem eséllye van hogy megkapja az év játékát is!<#taps><#nyes>.BF2<#violent>HL2.

Az AMD legyen veletek!

TDC Geronimo
Mirõl beszélsz? Ingyenes lesz...ez nem WoW

TDC Geronimo
Asszem ideültetem anyámat h nyomkodja a login gombot.....addig elmegyek befizetem a csekkeket nehogy mire meglesz a BF2 nehogy ne legyen netem <#idiota>

xj700t
Wazze, akkor meg sem veszem az eredetit....

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

TDC Geronimo
Nagy szívás lesz ez az acc rendszer ide látom. Fasza lesz ha egy war elõtt nem fog beengedni túlterhelés miatt <#wilting>

elsore.

DummyBoy
Vááá ... nem hiszem el ... remélem csütörtökön már én is tudok egy kicsit érdemben nyomulni ...

Televana televan :( 2 hét a SG-s tesztidõszak, ebbõl most csütörtökig meló, péteken haza (Haza-haza ... van otthon egy 486-osom, de inkább nem kell a büntipont ... :) ) utánna 3 nap múlva vissza, utánna 3 nap meló :(

Szóval tengernyi idõm lesz játszani ... :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nah beengedett engemis