Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én <#lama>#lama>. Ha ezt tudom....
De várjcsak? Van itt valami a gépen. Valami Battlefield 2. Ez valami junk cucc? Akkor szemét.
Olvasás rulez!
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Nah mind 1 lenne 1 kérdésem elindítom a játékot és el is indul de amikor valszleg bejönne a menü akkor kilép és valami VPU nem tetszik nekli ilyenkor mit köll csinálni pls hel jah pill adom honnan lehet letülteni
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
de mondhatnam azt is, hogy <#lama>#lama> kerdes 😄DDDDDDDDD
ha meg tevedtem, akkor bocsi 😛
Strike at Karkand
Sharqi Peninsula
Mashtuur city -> Ezt a palyat egy orosz 64 Fos serveren jatszotam iszonyat nagy HARC volt 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
49 euróért van már itt a szomszédban. (12eFt)
😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.battlefield.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ne terjessz már minden hülyeséget ha csak hallottad. Thx! <#rolleyes>#rolleyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Te sem tudsz valami infót kiszivárogtatni arról a headsetrõl?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
pl már látom ahogy úton van hozzám a futár a dobozos bf2-mmel
majd küldök róla jpg-t ,)
www.battlefield.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nézd meg a gef4, nvidia, ati menüpontokat a faqban
ha továbbra is van kérdésed, akkor lsz. infot is közölj a konfigurációdról, mert egyikünk sem látnok
www.battlefield.hu
Skaccok, már mindent próbáltam amit a FAQ leír, de a Reloaded verzió mindig kivág a desktopra. 😞(( van valakinek valami használható tanácsa?
don\'t panic
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ha találkozok veled egyik szerveren lekaszálom a fejed a helivel<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Tóth Lajos Márió
576 Team"
Javítsatok ki de tudtommal az 576os preorder a weblap szerint 11999 Ft volt headsettel együtt. Jól átnyálazta a fórumot az 576 és látván mennyien szeretnék megvásásolni alapon úgy döntöttek hogy "nosza dobjunk rá még egy ezrest, a sok idiot úgy is megvesz" 😊