172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #48128 Legalábbb az uj pöcsbe több pontot kapsz egy valami felrobbantásáért, és kevesebb c4 kö majd. -
Az (OPC)Team tagfelvételt hírdet
Érdeklődni lehet:link (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770 -
Szia Ramboooooooooooooo! 
MorzsaLine jobban van?
Gyógyuljon meg!
-
de van info mikor jon a patch...
a kieg megjelenésével egyidoben... -
Hehe jól teszi!
-
Rafia #48123 Nekem már az is mind1, mit javítanak, csak javítsanak folyamatosan, ne hagyják magára a játékot. Félek, hogy inkább elspórolják az érdemi munkát és majd nyomják a következő kiegészítőt agyatlanul, ugyanúgy mint eddig.
Amúgy az Aircraftos rész remélem kamu abban a logban :) -
Arról nincs infó, mikor jön az új patch? -
Valahogy kompromisszum kellene ehhez, mert gondolj bele egy Karkandon v. Sharqi-n elfoglalt fobazison 2 perc felrobbantgatni a cuccokat, viszont megjavitani meg ha egy szerelo be is tud kommandozni(ellenseges bazisra :)) legalabb 10 perc, addig a parancsnok vak mint stivivander... -
Köszi hisztikriszti máris szaladunk megnézni az oldaladat annyira felcsigáztál 

-
haxoror #48119 "teamkills for friendly mines, claymores and C4 should be removed" hmm...
"Anti-Tank is not the best anti-tank kit, C4 is far more effective. Either give the AT increased damage, reduce armour hitpoints in certain locations or give the AT kit more ammunition."
"Jets/choppers reload too quickly. Should have to land and stop completely to reload."
"drivers suffer "shock effect" when exiting a heavily damaged vehicle." Ez jól hangzik.
"2-5 second spawn immunity/armour/protection would be a benefit."
-
Ez a WoW-nak az átka!!! Be foglak utalni egy BF2 intenzívosztályra ahol a nap 24 órájából 32-őt kell BF2öznöd és a fennmaradóban annyit wow-oz-hatt-sz amennyit csak én engedem vauuu de szép is lenneee ... :))) 

-
72 új ingame screen kerult fel a BF2SF es oldalra
aki nemtudja mi a cime az irjon privit :) -
Nem, a commander cuccaira gondoltam :) -
A fele jo lenne, a masik fele miatt fanyalgok kicsit, ami meg nagyon kellene, azt nagyreszt csak a futottak meg kategoriaban listazzak. Ami meg a legnagyobb bajom, hogy szepen leirjak hogy ezt kene, ehez kepest a kov. peccsben ez lesz:
Official* 1.04 Patch for Betafield 2 changelog.
==================================================
Infantry:
- The reload sound on the MEC medic rifle changed
- The animation of reloading the DAO-12 has improved
- The unlock M95 has a brand new crosshair
Vehicles:
- The main battle tanks on each side generate much more realistic fog
- The wheel diameter on Chinese APC changed with 1/2 inches
- The USMC APC has a 'Play cards' option when seated backside
Aircraft:
- All jets got an auto-lock-auto-fire option, you only have to press primary fire, the jet selects the approporiate targets, and kills them without human interaction
- All choppers have their armor points doubled
Vagy valami ilyesmi:D
-
Borg #48114 "2, mert a lada a kiegett roncsot is feljavitja. Szopas :("
Mármint a tankokat is pl?? -
Lehetne hasznalni, de a fullra felrobbantott cuccokat NE javitsa mar fel, tegnap is egy franko jo squadban nyomtuk Karkandot, specopskent irtottam a commander cuccait, es allandoan rohangalhattam korbe, mert 1, maguktol megjavulnak a cuccok, 2, mert a lada a kiegett roncsot is feljavitja. Szopas :( -
james007 #48112 Segitsetek mar az uj 1.3 patch utan nektek se inditja el a Eye serverkereso a gamet ? -
uwu #48111 Én vagyok a leg félelmetesebb ellenséged 
Az enyém meg Hofi Geza
Egyébként adhatnál nekem is szép ruhát
-
Borg #48110 Van egykét átgondolatlan dolog benne, de azért nagyrészt nem lenne rossz. -
Na he ezek tényleg menni fognak, elkezdek ismét játszani a játékkal... -
#14 - [GAMEPLAY] Supply crates should not be used to repair commander assets.
Na ebbol lesznek erdekes dolgok
-
Rafia #48107 Olvasgassatok -
:P -
hát nem iskerült :D -
http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=JCSR-erdos
Ha sikerült ezt lehet bámulni

-
Landor #48103
Ha most arra gondolsz, akkor igen, kell neki 1.5/2Giga ram a kellemes használathoz
Én már egy 256MBos VGA-n gondolkozom...
-
Mindent lehet használni...a lényeg: túlélők nem maradhatnak!!! -
Nagydög #48101 Lehet raketakat hasznalni? :)
-
Sziasztok!
-
Az természetszerű hogy állandóan szopnom kell valamivel? Ez csak egyedi vagy másoknál is jellemző?
Tegnap Badsec-cel kitaláltuk. Új verseny rendezünk. Útvonal: Canada Dice székház
Cél: amelyik SQUAD elsőnek tudja felrobbantani, az a győztes!!
Jeletkezni itt lehet a fórumon. -
Nagydög #48098 Sotetben minden komcsi amcsi. :) -
FlatlineHun #48097 Itt:
:) -
és te miért voltál a reptéren ennyi ideig
ahejett hogy segítettél volna a csapatnak gyorsan elfoglalni a pontokat inkább te is beálltál repcsiér meg heliér ha a kínai csapat veszít ezen a páján akkor az az ijen májerek miatt szokott lenni
-
csak a zöldfülüek nézik a név színét a rutinosak a ruháról állapícsák meg az ellnséget sárga kapitalista zöld komunista barna terorista
-
ilyen statot hol tudok nézni? -

-
TS Zolly #48092 Ja! Nekemis ilyen a medal statom, de egy 10k-val kevesebb pontal.
-
tegnap felmentem egy küldöldire, dalaint plant , kinai oldal... 8, azaz 8 ember tk-zta egymast folyamatosan a heliert... több módon: az egyik ott hasalt m95-tel es aki beleszallt azt kilotte, beleült... aztán a másik fel c4-ezte, felrobbantotta.. ezt vagy 8x megcsinálták, aztán valami ellenség odajött bedobott egy gránátot, és megölte az összes lámát :) Olyan jókat röhögtem rajtuk, 8an mentek a heliért, és az ellen vitte el :) -
ok :)
az eredeti tema kulonben se erdekel engem :) -
igen, de akkor sem magyarázkodok