Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nyomtam volna egy E-t aztán egy 9-t <#idiota>#idiota>
Utólag belegondolva kezdõ kommanderek elszámított artilleryvel is benntmaradnak pedig ott aztán tizessével röpködnek a baráti hullák szal... :)
Az ilyen önjelölt mártírokra még vissza is tolatok :P
tessék csinálni zárt szervereket, vagy bármit, ahol nem zavarjátok egymást, csak ne ugorjatok itt egymás torkának. még alig jött ki a játék...
www.battlefield.hu
Utasként ülök egy helin,rajtam kivül csak a pilóta van.Heves tüzpárbaj alakul ki egy ellenséges helivel,amikor azt veszem észre hogy a gép gyanus hangokat hallatva gyakorlatilag egyhelyben forog.Ezt összepárositottam a nem sokkal korábban hallatszo nyögéssel,ami lehet hogy a pilota felõl jött,és máris igen rossz érzésem lett...<#vigyor3>#vigyor3>
Ott maradtam egy levegõben lévõ helikopteren,pilóta nélkül.Választhattam hogy vagy megvárom amig békésen lezuhanok,vagy átveszem az irányitást.Na ezekután amerikai repülõs katasztrófafilmeket (amikor a repülõt sosem vezetõ egyén száll le az utasszállitóval...) megszégyenitõ jelenetek játszódtak le,amint azon ügyködtem hogy valahogy egyben földet érjek.Csodák csodája sikerült,közben majdnem nekicsapódva egy baráti autónak,akinek vezetõje biztos nem tudta mért akarok rázuhanni... Egy élmény volt!<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bf-ben ezer olyan feladatkör van amiben profivá lehet válni, ha vki nem egy nagy hentes az elsõ sorban.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
Minusz akárhány pont egybõl, örültem hogy nem autokick+ban 10 percre:DD
De azokat a szarrágókat nagyon rühellem akiket saját hibájukból tkzok le, (pl felmászik a repülõ szárnyára, vagy befekszik elém amikor indulnék, nem is látom a birkát) aztán álló fasszal nyomják be utána a punish-t. Az ok hogy nem figyelek ezres tempónál a minimapra és lebombázok egy barátot, én is büntetném, mert az a pilóta fragvadászata miatt van. De ha direkt erre játszik a kis pöcs, mert nem õ vitte el a gépet, hát szánalom...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
(a bal szélsõ kínai bázistõl északra lévõ tavirózsás tónál tapasztaltam eme eseméményt:DDD).
Nem értem most hogy jött ide a CoD, igen messze áll innen. Az egy nagy hentelés, megállás nélkül, reflexek kérdése a dolog, én is codoztam egy jódarabig. Itt viszont már kell némi ész is, hogy ne 10/80 legyen a k/d.
P4 3000 Prescott(3300)
1024 RAM
RX800XT PE
4Xaa: 50-70pps full grfika
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megvan a game, de nem tok mp-ben jáccani, mert valami accountot kéne csinálnom, de nem tok.
Segítsetek, hogy mit kell tennem a multihoz.
Thx: Zsolt
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
es onlajn jelenseg vagy szingli <#wilting>#wilting>
a bf42 és a vietnamhoz képest is nagyon jó hogy több ellenszer van a helik/repcsik ellen, mondjuk vszeg egy harctéren nincs ennyi stinger telepítve és egy ilyen modern helinek nagyobb a tûzereje a gyalogosok ellen de legalább kiegyensúlyottabb a gamma
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
az lenne a problémám, hogy valami hibája van a gamenak. húzom az egeret, tölt, lemegy 3 fps-re, tovább. jobb gomb, tölt, 3 fps, tovább. beszállok vmibe, tölt, 3 fps, tovább. de vmi eszeveszetten tölt.
1024 ram, nem hiszem hogy ez a baj. az árnyékozása, és minden egyéb rendeleneségek miatt a driverre vetek, de szaggatás(töltés) téren..... hát nem is tom.....
ezért jöttem segítségért:D
300fps q3 motor 5s = <#fejvakaras>#fejvakaras> te telleg erre az adathalmazra elvezel egessegedre<#taps>#taps>
en sokat jatszottam anno sima bfel, mert tok jo moka am, de sosem gondoltam egy percig sem komolyan, mert ha 300 fpsel rohangalok, 5 s pinggel , akkor is tok veletlenszeru hogy ki sebez kit, es hova lo
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem tom hol kell megtanulni tankozni, helizni, repcsizni....sztem se kell a BF-hez skill áááá nem. A COD-hoz ahhoz igen...beállni a fal mellé azt onnan kempelni egész körön át....nah az ám a játék. De hagyjuk ezt a melyik jobb melyik nem dumát.
nem a 2-re ertettem, hanem az elozoekre. ugyhogy szerintem pont abfesek maradjanak csondben netkodrol es skillrol:D
" igaz hogy most sok fasz rászabadult a játékra , de reméljük sokaknan végleg megtetszik , és mi segítünk neki k , hogy igazi magyar BF scene alakulhasson ki .
Aki meg csak kocázik két hét múlva úgy is abbahagyja ..."
Vagy valami ilyesmi . Mert mi köcsögfarkrajosok így gondoljuk ezt ...:-)))))))
Tény h bfv-nél is ez volt. Jött egy rakat új játékos ami önmagában persze nem baj, csakhát egy-kettõ játékstílusa nem volt a megfelelõ....igaz õket a közösség ki is vetette magából....ez lesz itt is.......hamarosan
Ezzel is egyetértesz , Geronimo ??? :-))))))))
"ami aszt mutatja " :)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
Teljesen lényegtelen miért kezd el valaki bf-ezni . Lényeg hogy elkezdi és kész ....
Bocs a flémért , befejeztem ...
de nincs ilyen mappám :)
mindegy köszi keresgélek még
Jobb mint a décé? :P
thx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://thenamelessphoto.com/
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Mint MEC-es Gulf of Omanon állok a T90-el a vagonoknál, látom hogy jön egy Blackhawk a tenger felõl és leszáll az egyik zászlónkhoz.
Ti mit csináltatok volna?
Simán kilõttem!
Erre látom hogy négyszeres Teamkill penalty hegyekkel, Hattori fél klánja benne ült, szintén MEC-esek a Blackhawk lopott volt :DDDDD
Kínos, 3DMap szart se mutatott :)
Persze van amibe igazad van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.