Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bátor vagy! <#eljen>
Én nyomtam volna egy E-t aztán egy 9-t <#idiota>

Félelmetes érzés, belassul az idõ és várom a "You are kicked." üzenetet aztán újra beindul minden :DDDD
Utólag belegondolva kezdõ kommanderek elszámított artilleryvel is benntmaradnak pedig ott aztán tizessével röpködnek a baráti hullák szal... :)

Az ilyen önjelölt mártírokra még vissza is tolatok :P

BurnBaby
szerintem teljesen mindegy, ki honnan jön, ez egy új játék. a bfeseknek is új. nyilván mi is sokat bénázunk majd még mire megtanuljuk, de tény, h a többiek nagyobb hátránnyal indulnak.
tessék csinálni zárt szervereket, vagy bármit, ahol nem zavarjátok egymást, csak ne ugorjatok itt egymás torkának. még alig jött ki a játék...

www.battlefield.hu

Az elõbb micsoda kalandom volt.
Utasként ülök egy helin,rajtam kivül csak a pilóta van.Heves tüzpárbaj alakul ki egy ellenséges helivel,amikor azt veszem észre hogy a gép gyanus hangokat hallatva gyakorlatilag egyhelyben forog.Ezt összepárositottam a nem sokkal korábban hallatszo nyögéssel,ami lehet hogy a pilota felõl jött,és máris igen rossz érzésem lett...<#vigyor3>
Ott maradtam egy levegõben lévõ helikopteren,pilóta nélkül.Választhattam hogy vagy megvárom amig békésen lezuhanok,vagy átveszem az irányitást.Na ezekután amerikai repülõs katasztrófafilmeket (amikor a repülõt sosem vezetõ egyén száll le az utasszállitóval...) megszégyenitõ jelenetek játszódtak le,amint azon ügyködtem hogy valahogy egyben földet érjek.Csodák csodája sikerült,közben majdnem nekicsapódva egy baráti autónak,akinek vezetõje biztos nem tudta mért akarok rázuhanni... Egy élmény volt!<#buck><#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hamed
Jaja, cod teljesen más, egy hangulatos reflexjáték. Én is toltam sokat, a maga nemében tökéletes. Bf-ben viszont egy kevésbé jól lövõ emberke is alapember lehet ha jól taktikázik, vagy jó pilóta, commander, stb. Cod-ban egy ilyen játékos csak hullaként nézelõdne állandóan, mivel ott tényleg csak lõni lehet meg futni.
Bf-ben ezer olyan feladatkör van amiben profivá lehet válni, ha vki nem egy nagy hentes az elsõ sorban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

pl a kuban dam-nál...., a gát aljában :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Ööö hol van alagut?
schrank
a sok szunyog legy galamb meg miegymasrol mar nem is beszelve ja meg a viszhangok az alagutakba <#guluszem1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ja, a tavirózsa a legjobb az egész gaméban! <#banplz> <#wilting>

-tRs-Landor

Hamed
Én tegnap egy teli blackhawk-kal ütköztem f35-el:)
Minusz akárhány pont egybõl, örültem hogy nem autokick+ban 10 percre:DD

De azokat a szarrágókat nagyon rühellem akiket saját hibájukból tkzok le, (pl felmászik a repülõ szárnyára, vagy befekszik elém amikor indulnék, nem is látom a birkát) aztán álló fasszal nyomják be utána a punish-t. Az ok hogy nem figyelek ezres tempónál a minimapra és lebombázok egy barátot, én is büntetném, mert az a pilóta fragvadászata miatt van. De ha direkt erre játszik a kis pöcs, mert nem õ vitte el a gépet, hát szánalom...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Azt lttátok már ,amikor az egyik kínai pályán (a neve nem jut eszembe,de sok köd van ,sok vízzel,APC-kel),hogyha a vízbe lõttök az APC rakétájával,akkor egy kiló hal feljön a felszínre "süttetni a hasát" :DDDDDDDDDDDD.
(a bal szélsõ kínai bázistõl északra lévõ tavirózsás tónál tapasztaltam eme eseméményt:DDD).

schrank
hat ez nem hiszem hogy full de koszi mennyibe kerulne ez egy rendes embernek <#help>

Lacc
Véletlenszerû sebzés? Hmmm... lehet, én csak lõttem oszt meghalt :D
Nem értem most hogy jött ide a CoD, igen messze áll innen. Az egy nagy hentelés, megállás nélkül, reflexek kérdése a dolog, én is codoztam egy jódarabig. Itt viszont már kell némi ész is, hogy ne 10/80 legyen a k/d.
lac coo
Hát nekem gond nélkül megy ezen :
P4 3000 Prescott(3300)
1024 RAM
RX800XT PE

4Xaa: 50-70pps full grfika

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hali!

Megvan a game, de nem tok mp-ben jáccani, mert valami accountot kéne csinálnom, de nem tok.
Segítsetek, hogy mit kell tennem a multihoz.

Thx: Zsolt

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

schrank
ajanljatok ojan konfogot ami fullon birja a gammat tudok arrol a tablazatrol amit az ea adott ki de en nem hiszek annak szal varom a konfugokat thx<#worship>

innét látszik a cod-osok skillje ha neked csak véletlenszerüen ment a sebzés, grat hozzá, go vissza cod, bye..., akkor flamelj itt amikor majd mi megyünk a cod topicba... <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

schrank
masz-lag (g) <#gunyos1>
es onlajn jelenseg vagy szingli <#wilting>

Pink Tiger
elõször én is azt gondoltam hogy bénák a helik de ezt is egész jól meg lehet szokni és biztos vagyok benne hogy sokakat idegesít ha valaki folyton leszedi õket a levegõbõl:)

a bf42 és a vietnamhoz képest is nagyon jó hogy több ellenszer van a helik/repcsik ellen, mondjuk vszeg egy harctéren nincs ennyi stinger telepítve és egy ilyen modern helinek nagyobb a tûzereje a gyalogosok ellen de legalább kiegyensúlyottabb a gamma

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

lagwarriorok :)

fistin
hali.
az lenne a problémám, hogy valami hibája van a gamenak. húzom az egeret, tölt, lemegy 3 fps-re, tovább. jobb gomb, tölt, 3 fps, tovább. beszállok vmibe, tölt, 3 fps, tovább. de vmi eszeveszetten tölt.
1024 ram, nem hiszem hogy ez a baj. az árnyékozása, és minden egyéb rendeleneségek miatt a driverre vetek, de szaggatás(töltés) téren..... hát nem is tom.....
ezért jöttem segítségért:D

schrank
most mert a muszaki parameterekkel jootok elo ?itt a jatekelmeny a lehetosegek hatartalanok nagy pajak sok jarmu sok kaszt sok zaszlo = jatekelmeny
300fps q3 motor 5s = <#fejvakaras> te telleg erre az adathalmazra elvezel egessegedre<#taps>

magus
hogyne, q3 motor hajtotta jatekokba kell:):)

en sokat jatszottam anno sima bfel, mert tok jo moka am, de sosem gondoltam egy percig sem komolyan, mert ha 300 fpsel rohangalok, 5 s pinggel , akkor is tok veletlenszeru hogy ki sebez kit, es hova lo

TDC Geronimo
Figyi tapasztalat....biztos vannak olyan emberek akik meg tudnak változni, akiket meg lehet változtatni, de tényleg kevés az ilyen. És félre ne értsd nekem semmi bajom az újakkal csak játszanak normálisan és fairül :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Skill? COD-ba van olyan is? <#idiota>
Nem tom hol kell megtanulni tankozni, helizni, repcsizni....sztem se kell a BF-hez skill áááá nem. A COD-hoz ahhoz igen...beállni a fal mellé azt onnan kempelni egész körön át....nah az ám a játék. De hagyjuk ezt a melyik jobb melyik nem dumát.

lac coo
Hááát...Ha már így álltok hozzá ....Ez tényleg nagyon -nagyon önzõ dolog :-(

TDC Geronimo
tudod kutyából nem lesz szalonna, de neked legyen igazad ;)

magus
sok codos gyoker, ja bocs, felhivom a figyelmedet a vilag legelbaszottab netkodjaval megaldott sorozattal jatszol, ahol a dmg tok veletlenszeru hogy kinek adja be, es 20 as pinggel osszevissza dobal.

nem a 2-re ertettem, hanem az elozoekre. ugyhogy szerintem pont abfesek maradjanak csondben netkodrol es skillrol:D

lac coo
Vagy ez jobban tetszene esetleg :

" igaz hogy most sok fasz rászabadult a játékra , de reméljük sokaknan végleg megtetszik , és mi segítünk neki k , hogy igazi magyar BF scene alakulhasson ki .
Aki meg csak kocázik két hét múlva úgy is abbahagyja ..."

Vagy valami ilyesmi . Mert mi köcsögfarkrajosok így gondoljuk ezt ...:-)))))))

schrank
jo a gem es a sztingert potolja a helik neveccsegesen sebezhetoek geppuskakkal de azert orulnek egy ijen celzorenccerel megaldott hordozhato sztingernek de mondom igy hogy szarul mozognak a helik nincs szukseg raksikra eleg egy PKM aszt ami a csovon kifer<#violent>

TDC Geronimo
Háááááát nem is tom :)
Tény h bfv-nél is ez volt. Jött egy rakat új játékos ami önmagában persze nem baj, csakhát egy-kettõ játékstílusa nem volt a megfelelõ....igaz õket a közösség ki is vetette magából....ez lesz itt is.......hamarosan

lac coo
".....remelem minel hamarabb lecsillapodik a bf2 koruli nagy laz aszt ez a sok fasz nem megy mar fel a szerverekr emeg ide se irogat es regi bf-esek urajjak majd a terepet....."

Ezzel is egyetértesz , Geronimo ??? :-))))))))

<#eljen>

"ami aszt mutatja " :)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

TDC Geronimo
"a bf sorozat a legjobb multigamma aminek a szavatossaga tobb ev ami aszt mutatja hogy nem a szepseg szamit az onlajn jatekoknal " <#eljen>

lac coo
Most már félrebeszélsz .....
Teljesen lényegtelen miért kezd el valaki bf-ezni . Lényeg hogy elkezdi és kész ....
Bocs a flémért , befejeztem ...

thx,azért ezt megtaláltam volna :)
de nincs ilyen mappám :)
mindegy köszi keresgélek még

TDC Geronimo
Amúgy bejön a gém schrank :)
Jobb mint a décé? :P

schrank
gyakorolni nem a szerveren kell es nincs ellenemre az uj jatekosoknak de aki eddig nem jaccott a bf sorozat barmejikevel sem az most mert kezdene el azert mer szep a grafika ? es ha kijon egy szebb jatek akkor azzal fogja nyomni ?a bf sorozat a legjobb multigamma aminek a szavatossaga tobb ev ami aszt mutatja hogy nem a szepseg szamit az onlajn jatekoknal . aki meg hardverbuzi es minden szart kiprobal amit kidobnak a piacra es utanna meselik egymasnak a csodaszep effekteket na ezek sose lesznek bf-esek

TDC Geronimo
:D

c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\*.*

TDC Geronimo
Azért bedaráltuk a US-t egymás után 2* 2xx-0-ra :)

Nem tudja vki hova menti a screenshotokat?
thx

lac coo
Igazad van , de ezt nem tudtam megállni szó nélkül , mert akkora badarság .:-))))))

<#duhos2>

BEAST
jó persze hülyeség ... de flém helyett nem kell felvenni és kséz :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lac coo
<#nyes>

bazzeeeeg :DDDddD:da loool. szívás.

http://thenamelessphoto.com/

Ez fantasztikus game! A pontrendszer, hatalmas királyság! :D

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Hát ez mekkora szarság volt!
Mint MEC-es Gulf of Omanon állok a T90-el a vagonoknál, látom hogy jön egy Blackhawk a tenger felõl és leszáll az egyik zászlónkhoz.
Ti mit csináltatok volna?
Simán kilõttem!
Erre látom hogy négyszeres Teamkill penalty hegyekkel, Hattori fél klánja benne ült, szintén MEC-esek a Blackhawk lopott volt :DDDDD
Kínos, 3DMap szart se mutatott :)

Akkor te kisajátitanád ezt a játékot a régieknek,az újak meg "dögõjenek meg" ?
Persze van amibe igazad van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.