Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arról már nem is beszélve ha nem megy és emiatt amugy se fogsz kártyát venni nem tom mit krontod itt még midnig a levegõt :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nagyon király a game:D

Gigabyte K8N Ultra-SLI
a64 3200+
2db 6600 Gt (SLI)
2db 512 MB ramm (400 MHz)

nem gázoltál bele semmibe, én elszarom hogy neked mi a fos..., és tény ki lett tárgyalva, van keresõ, faq, etc..., ilyenekért is mehetne már a büntipont :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rosemberg
jó nem úgy értettem bocs ha belegázoltam a lelki világodba csak nekem egyszer van problémám és miggyá lefikáznak ahelyett hogy elmagyaráznák a hülye fejemnek azt vágják hozzá hogy tegnap elött ki lett beszélve a téma

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
hát én is gondoltam már egy joystikra de nem tom hogy megéri e mert csak a repülõs játékoknál lenne haszna sztem.

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

ha ez fos akkor mirét vagy még itt, go doom3, byez...

rosemberg
de nincs mirõl beszélni mindenki csak a problémáját mondja hangkártya ,serverhiba meg ilyenek, nekem mé nincs ilyen gondom .mert mint mondtam az elején nem az én gépemrõl van szó.
ettõl függetlenül végig olvastam mindenkinek a serverproblémáját .

lac coo
Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

rosemberg
nem olévastam végig mind a 17000 üzit

TDC Geronimo
Haxoror C4-el hogy állsz? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerinted ebben a majdnem 17000 üzenetben nem lett ez már ezerszer kitárgyalva?

rosemberg
és mennyiért jutottál hozzá?

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
ja mégegy slussz poén aztán kussolok képzeld el ha nem támogatná a játékot az NVIDIA akkor mi lenne?

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Zs0lt1
Az eredeti dobozára rá van írva, milyen videókártyákat támogat a játék.
Ha nincs rajta a TE videókártyád, akkor az valszeg azért van, mert nem támogatja.
Egyébként onnan tudom, hogy mi van ráírva az eredeti dobozra, mert ITT VAN MELLETTEM :PPP

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

lac coo
Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

rosemberg
ja és az nincs rá irva a játékra hogy egy geforce ti 200 128mb -os kártyán nem fog elindulni csak az hogy min ati 8500 ha jól emlékszem az kb egy szinten van evvel a szériával de hát ez van téma lezárva<#kuss>

Mr Manson
ha nem 5.1 akkor kukába

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zs0lt1
Egyébként de :Ð

Zs0lt1
Hát annyira nem, de nekem nem jön be ez a tarkóra rakós cucc.
Az a jó, ha a fejem tetején van :-)

KáTéCé
Mé, nagyon gagyi ? <#papakacsint>

KáTéCé
Hmm, aktuális még ez a visszaszámlálás??? <#kuss>

Zs0lt1
Skacok, van egy eredeti bf2-es hedszettem, ami a commanders editionban van, eladó 2000 Ft-ért.
Akinek kell, privizzen rám.

rosemberg
nem az én gépemen nem megy és mielött lefikáznád a DOOM 3 is elment a gépen meg a FAR CRY is csak ez a fos nem megy pedig ezt nem elõzte meg a gépigény híre ha érted mire gondolok

Cobra.
Nem tudom te mivel játszottál 2 évvel ezelõtt, de a BF2 low beállításon is szebb, mint a BF42 max grafikán.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Ja és HANGPROBLÉMA esetére: a hardveres gyorsítást CSAK AUDIGY2 (nem NX) és AUDIGY4-en szabad bekapcsolni, semmi más hangkeltõn. Ha esetleg szaggatna a hang, pl integrált hangchipen, akkor próbáld low beállításon a hangot.

rosemberg
különben a játék nagyon jó csak azt veszem észre hogy a játék tervezõk a hardvergyártóktol kapják a fizetést mert egyre jobban agyon programozzák a játékokat nehogy eliduljon egy 2-3 éves konfiguráción vagy ha el is indul akkor le kell butitni úgy hogy élvezhetetlen az egész BOSSZANTÓ<#violent><#mf2><#mf1><#action>

Beers
Állat lagok vannak néhol :( !
10 sec-ig lövöm az ellent 2m-rõl full fejbe,majd egyszercsak hurkabõr!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Cobra.
Már bocs, de ha nem tájékozódsz a hardverkövetlményekrõl ,akkor a te bajod, hogy megvetted, de nem tudsz játszani. A dobozra is rá van írva, hogy milyen hardver kell neki, illetve az is rajta van, hogy csak 16 éves kortól ajánlott <#vigyor4>

Okés megpróbálom.

jelentsd fel öket a fogyasztóvédelemnél :)

gergod
ez már nagyon unalmas. Olvasd el a gépigényt aztán vegyél játékot.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

rosemberg
azt nem értem hogy ha geforcével ilyen bajok vannak akkor hogy lehet kiadni egy játékot ráadásul szerintem nem is lessz olyan olcsó gondolom 10 ezer felett lessz és ha megveszem és nem megy akkor mehetek az anyámba vagy mi mert hogy a boltba nem veszik vissza az biztos .<#boxer>

Looserke
AKIT KIDOB A JÁTÉK MINDEN MAP VÉGÉN VALAMILYEN SZERVER HIBÁVAL, AZ PRÓBÁLJON MEG EGY ÚJ ONLINE ACCOUNTOT CSINÁLNI. NEKEM AZÓTA NEM JELENTKEZIK A HIBA!

démonigyerek
ja igen!!!!
tõle vettem majdnem egy jó karit :D
meg memót

rosemberg
hát lehet hogy a demónál mûködik de a full játéknál nem<#wilting>

Looserke
Eddig kidobott, de csináltam egy új online account-ot és azóta nem csinálta.

SLYTHOMi
ez ugyanaz mint a BF2ShaderMod.zip csak más néven van...

pls alaposabban járjatok utána, köszike...

Nem minden kör végén, de naponta egyszer megáll.
Rusid
A tiétek is ledob mindenkit minden kör végén?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

gergod
Eredetivel is szarakszik?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

rosemberg
lent van de ilyen KITERJESZTÉSEL még nem találkoztam mit kell vele csinálni ?<#fejvakaras>

Tévedsz :)
Nálunk is néha megáll és ledob mindenkit.
Játékszerver még egy kicsit bugos de sokkal jobb mint a vietnam vagy a bf42-é volt.(sokkal kevesebbet eszik)
Amúgy elmondom amit észrevettem.
Akinek dll hibája van, vagy kivágja asztalra az próbálja egy teszt erejéig teljesen kikapcsolni a tûzfalát, és a kapcsolat beállításoknál mindenképpen a T1-et állítsa be a játékban.
tödöttö-tödöttö...

http://thenamelessphoto.com/

TDC Geronimo
Nekem nem is voltak soha.....egyedül a mi szerverünkrõl dobál ki pálya végén de akkor mindenkit egyszerre szal ez a szerver hibája. Máshol tökéletes :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xj700t
Qurvára OFF
:DDD Ez de jó...

ON

Az origi game fut rendesen ?

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

rosemberg
bocs igazad van már azután olvastam miután kérdeztem
<#nemtudom>

Smuge
Engem is ez érdekelne :P

Lattam sokan szivtak geforce4 -es kartyaval, most jott ki hozza egy fix. Hogy mukodik-e nem tudom. Esetleg mehet a faq-ba is.

BATTLEFIELD2 GEFORCE4 FIX
Kurva élet!
Akinek megvan már az eredeti annál megszûntek már a ctd-k?

arty
legalábbis a gépigény részt .... geforce3-4 kevés .....!!!

Forza.