Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
hol lehet megnézni a pontozást ?

Meggymag
egs...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

CSOCSO
ha ebben olyan sniper lenne mint mondjuk az infiltrationban akkor tuti hogy snipeoznek egesz nap:)
:D jah, na jószakát all, reggel folytatjuk

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Max Damage
Csak ranked szerveren megy a pontozás! De amit megszerzel rankeden, azt viheted bármely szerverre is. :) Szóval jó cucc unlocolni a Barettet :DDDDD

schrank
de a magyar szervereken is mukodik a pontrencer<#wilting>
ezekszerint te vagy a 1oodik legjobb sznipas <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Max Damage
na igen. :) Ahogy mondtam ez is elég kellemetlen. Én ezért kerülök minden guruló járgányt de úgy nagy ívbõl, inkább maradok ott ahol mindig is voltam bf-ben: csak assa map vagy pedig levegõ! :D Najó, itt kivõbült már a commanderrel is :D

schrank
"Gyalogos és jármû találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerûen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis jármûmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, õt lõtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentõ zavaró sztem gyalogosként."
onoka csucsforgalom cimu magazinunk 45ik effojamanak 37ik adasat hallottak<#phone>

mi az hogy? :D Nagyon frankó a pontrendszer!!! :D

schrank
a sebzesre nem lehet mar panasz csak ugye nem vettuk eszre mert az ember hama mexokja a jot<#email>
ezexerint mar mukodik a pontrencer ROMEL <#nemtudom> ?

Meggymag
Jaja ez a kommanderkedés tényleg veszélyes szakma mert énis megfigyeltem már, hogy a kis artijel milyen nagyon vonzó a saját gyalogosok számára. Aztán persze jön a fuck u meg shit commander és persze a leváltásos szavazás ahogy azt Max mondta. Viszont magyar szerveren mostmár elég sokszor követik az utasítást a játékosok amit kioszt a kommander szal alakul a dolog. Csak amikor arti jön KÉRLEK NE MENNYETEK BELE és nézzetek minimapot!!! Mivel általában az artitûzzel a kommander célja a támadás elött az ellenfél megritkítása(meg persze fraggelés :)) így támogatva ill elõkészítve a könnyebb zászlófoglalást.
Nekem összesen amúgy 1 komoly gondom van a gémmel és az a következõ:
Gyalogos és jármû találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerûen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis jármûmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, õt lõtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentõ zavaró sztem gyalogosként.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Egyre jobban tetszik a gamma, fõleg hogy 100. vagyok a honor állásban sniperbõl :)

Max Damage
gamespy is egy rakás :DDDD Ajánlom az ASE-t, nekem bejön, fõleg hogy támogatja a BF2-t, bár még csatlakozni nem lehet rá, de megoldják majd, ha meg másra nem jó, én kikeresem mindig a szervert ahova menni akarok, benyomom az ip-t vágólapra és elindítom a gémet ott pedig ip szerint csatlakozok így kihagyom az egész szerverkeresõs baromkodást. :)

nemtom nekem 640MB Ram-om van, és tökjól fut a gém :D

CSOCSO
ize.. gamespy al nem lehet hasznalni????
gondolkodom +1 giga ram vetelen.. mert csak 1 van.. de nemtom hogy fog e segiteni
Max Damage
mert senki nemtudja. :) A szerverkeresõ szintén jószar, pont mint eddig, de nekem a fegyverek erõsebben visznek egy kicsit, bár lehet hogy csak én tanultam meg lõni, nemtom :DDDDD

CSOCSO
azt nem irtatok hogy van e javitas a full ban a demohoz kepest
CSOCSO
koszke!
Max Damage
<#nevetes1><#taps><#worship><#smile> na igen. :)

Max Damage
lenyomod CAPS LOCK, bejön a commanderi ablak, itt rákatt pl egy nagy körben egyes számra, ez az egyes squadot jelzi a térképen. :) Ha rákattintottál akkor már kijelölted a squadot aminek parancsolni akarsz. Keresel a mapon egy pontot, pl egy zászló közelében, jobb katt, itt pedig vannak a parancsok, pl rámész az "Attack"-ra és a squad megkapta a parancsot hogy támadja meg a kijelölt pontot!

Mert külföldön beszélnek angolul és õk megértik alul a szöveget hogy most éppen a köcsög commander leszavazása van :)

Max Damage
ja igen, ez a másik jó dolog! :) Mért csak magyar szervereken megy a BC? :)))))) Sehol máshol nem láttam még, csak magyar szerveren! Ilyen dobálom a hajóra az artielly-t is csak magyaron láttam, szóval nemtom mi van, ez ilyen magyar harcmodor lehet, vagy nemtudom. :D

Kandurex
V és B a kulcs key azaz dumálj nekik Csocso, egyébként meg tudom hol laksz és azért írtam egybõl amcsit :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Starfish
Vááááháháháháháháhá. Nah egy kis fun éccakára, meg a többieknek reggelre. Nézzétek meg az új Game Advisort. Csekkoljátok Battlefield 2 követelményeket. váháháháháháháhá. Gef3.... na lol.

Game Advisor

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

CSOCSO
mint commander hogyan tudom megmondani a leadereknek hogy mit csinaljanak???
CSOCSO
nahja.. odakuld engem vhova.. odamegyek es mar jon is az aldas.. lol.. minek kuld oda???
Köh..
A commandernek nem kell szólnia mert a minimappon megjelenik pirossal a zóna ahova jön az áldás ÉS egy hang is közli a környéken lévõkkel hogy "Artillery at your position!" sztem ez automatikus és nem a comm csinálja.

Max Damage
teljesen igazad van ebben, az kötelessége a commandernek h tájékoztatja a squadokat és a játékosokat h artielly közeleg, menjenek fedezékbe, de ha a commander egy direkt olyan helyre lõ; legalább is én mindig azt szoktam hogy olyan helyre sohasem lövök ahol van saját egység, nehogy baja essen, az ilyen helyeket UAV-al támogatom mert ha van radar nehogy már legyen olyan láma aki nem lövi le az ellenfelet :) fõleg mikor még meg is jelölöm neki holvan. :) ) Persze ha egy ember vs 3 van, akkor komolyabb a helyzet megy a supply meg minden, de ha egy helyen mozognak és artielly támadást kér persze megkapja, de egyébként nem kockáztatom h pont olyan saját egység haljon meg akire szükség lehet. De az már sok hogy olyan helyre adom ki az artielly-t ahol csak ellenség van!!! Senki más! Még a közelében sincsen senki, és erre odamennek. Ma még kifogom próbálni hogy ha a valami tök lehetetlen helyre kérem az Artielly-t, oda is képesek-e elmenni. :) (mondjuk jóformán a pályán kívülre :D). Egyébként a szólás nem sokat segít, csak néha, néhány f/sz képes elmenni a védett bázisról mert azt hiszi odamegy! A baj h abszolút nincsenek tisztában az emberek a jelölésekkel a térképen, és simán szaladgálnak mindenfele és követik a tüzérséget :D

Persze ez nem vonatkozik minden szerverre, ált. az Official szerveren faszául m1 a game, meg a komolyabb klánszervereken, de sok publicon szörnyû a helyzet.

CSOCSO
es ha azt mondom hogy magyar szerveren volt???
amugy nemtom milyen szerver volt.. nahja.. baromi jo lenne a magyar szrvereken jatszani de 200 as pingek vannak:( ami eleg lol:(
Starfish
Thanatos. Jó volt az a rövidke gamma. Legyen még szerencsénk =)

Mindenki. ATI karival legalbbis van egz jó hírem. Ha felnyomod az élsimogatást lazábban fut a gamma. 50FPS derekasan, és akadás is csak a lag miatt volt nekem. Meg is lepõdtem. Éjjen =)

Éccakát. Holnap meló =(

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

mila69en
hát azért nem minden a gyalogság hibája én találkoztam olyannal is, hogy a commander nyomatta az artielly-t de igencsak elfelejtett szólni, hogy tünjön el onnan mindenki.. mentek a nagy belsõ harcok aza láma meg kinyírt mindenki:DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Kandurex
Ez amcsi mentalítás, nálunk nincs ilyen :D

CSOCSO
nekem meg azzal van ki a tokom hogy non stop odajon valami buzernyak amcsi az arab fohadiszallasra es kb 5 percenkent van ott egy artielly vagy mijaszar...
TK bol azt szeretem ha elob bulok be valamibe mint o.. es emiatt o teleaggatja a gepemet c4 el.. es ha nem szallsz ki.. BUMM.. ha kiszalsz elviszi a gepet.. k****gg***ipersze ha lelovod te leszel megbuntetve. utanna lelo teget.. utanna megolod es mar ki is vagy baszva...
kurvajo...amugy kitudja mi lett javitva az egeszben a demohoz kepest????

ja igen.. ami meg rohadtul idegesit hogy az arab helikopterrel telibeverem az amcsi helikoptereket.. (TOKmindegy melyiket) es kibirnak vagy 8 raketat!!!!!nem egyszer hanem vagy 10 szer elofordult hogy a csako bena.. nem tud vezetni es oldalba verem a 14 raketaval amibol legalabb a fele telibetalalt mert LATOM es vigan tovaszall.....:(((((((((((
ez azert eleg lol..neha a tankoknak se eleg 2-3 raketa... de az amcsi raketak szvsz valamennyivel erosebbek..
Kandurex
Egyébként a nagy vásárlásban lévõk...ha valahogy megáll a warez (megoldják az EA -nál) egy jó idõre el lehet felejteni a háborús feelinget, max 10 ember fog ugrálni szerverenként, nem, mint most amikor totális odabasszás uralkodik a nyüzsi miatt, és ez a játék ám 16 vs 16 -nél kezd igazán beindulni..szal én várok ezzel a megvétellel, mindattól függetlenül, hogy tényleg császárság a játék és érdemes rá pénzt ölni.

Fritz Von...
Szasztok Skacok! :)

Hazahoztam a BF2-t. Jónak tûnik. :) Egy kérdésem van, ha valaki találkozott már vele, pls help. Én a bal oldali ALT-tal szoktam guggolni. Megpróbáltam beállítani a controlsban, de állandóan ütközést ír... És sehol nem találom, hogy hol lenne ez beállítva.
Alapértelmezés szerint a játék közben ezzel lehet kitenni, hogy milyen messze vannak a flagek.

Pls help, mert nem tudok más gombbal játszani :)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kandurex
néha tájékoztatni kell a suqadleader -eket, hogy tûzérségi támadás lesz és szóljanak már rá a csapatukra, hogy ne kolbászoljanak ott...csak ennyi, és nincs sírás..

Yan
Ezen hibán sztem lehet javítani,
elõször négy betû, majd három (kick, ban), és szép lassan leszoknak róla.
:)))

&#165; xfire: kistekila

Max Damage
komolyan mondom, kikellene venni az Artielly támadás helyét a térképen!!!!!! Már televan a tököm a sok lámával akik direkt odafutnak alá, mert azt hiszik hogy a squad leader olyan parancsot adott hogy menjen oda! Nem tudom megérteni mi jó van abban hogy másnak okoznak TK-t direkt, mert akkora láma nem lehet senki hogy megnézem hol vannak az egységeink, mondom senki nincs a közelben, mondom akkor ütegtámadást oda, erre az összes egység elindul oda, és beáll alá, hogy had legyen a kommandernek egy halom tk-ja. És ez után még õk vannak megbántva, arról nem beszélve hogy ha a commander parancsot ad hogy menjenek ide a squadok, és akkor is bejelöli az ütegtámadást akkor megbotránkoztatva mennek az ütegtámadás helyére, a kiadott parancsra meg szarnak! És hiába magyarázom ma a szerveren h az a pont azért van hogy oda csak az után menjenek miután a jelölés szertefoszlik, de hát falnak beszélni könnyû, a fragvadász szarok meg mennek és punisolják a commandert. Nemtudjátok h nemlehhet-e visszahívni az artielly-t? mert akkor lenne 1 jó commander taktika, az hogy ahova összpontosított támadást akar az ember oda artielly támadást kér, és mire mindenki odaér akkora lemondani :D

A másik ilyen rohadtul idegesítõ TK dolog a rohadt "azt ne vidd el, mert én überskilles gémer vagyok és ha elviszed elédfutok!" típusú játékosok.

Kellene a játékosoknak 1 gombocska mellyel a leTKzott személyt lehetne büntetni, tehát pl ha túl sokszor lesz egy gémer meghalva TK miatt, akkor a gyilkost kérdezi meg hogy megakarja-e büntetni az elüttött személyt :D Dejó lenne vazz :D Háhááá, legalább 500 minusz osztottam volna már ki :D

lac coo
Hát remélem :-D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

schrank
etkezesi hidegutalvanyt elfogadnak<#wilting>

lac coo
Na , ma már lehet majd kapni az 576-ban ...129xx huf

magus
hatjah, abban semmi sincs, csak loves, de azt kicsit mas szinten. illetve probalkoztak csinalni egy bfet belole, de csufosan megbukott az egesz sok ember (koztuk az enyemben is) szemeben. Jo kis jatek ez a bf, csak nem az en gepemnek:)

Isteni volt ma jatszani.
Csak hianyolom hogy nem hasznaljak a jatekosok a Csapatokat <#szomoru1>

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

lac coo
Öööö...lehet spektálni ebben a játékban ?

lac coo
MINDENKINEK SZÓLOK, HOGY ÚJ TEAMSPEAK SZERVERÜNK VAN!!!

Az új cím (IP és port) a következõ: 195.70.37.140:777

Reg nélkül is be lehet jönni, tehát teljesen public a szerver, anonymous userek is jöhetnek, szal hirdessétek mindenhol!
Van egy száz fõs BF szoba is , bárki jöhet.

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

lac coo
Az egyébként hogy lehet hogy bekapcsolt AA-val több az fps-em mint nélküle ?

lac coo
Pedig full az tuti :-)
Foggalmam sincs most mennyi ...300?

Fogd fel úgy hogy ez a beugró kérdés, legyél önálló :)

BurnBaby
regisztálnod kell egy accountot. lásd faq fent

www.battlefield.hu

Kérlek, írjátok már meg, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy multiban tudjak jáccani?

Valamilyen accountot kér......

Thx!

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.