Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem vagyok én politikus :-))))))))))
akinek geforce4e van, nézzen a jövõbe: a g70 egy ideig jolesz, de ahogy hallottam a Battlefield4 már nem fog menni rajta ;)
Forza.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
már kezdek belejönni a repülõzésbe!!
fél óra alatt 23repülõt lõttem le!!
és csak tegnap kezdtem a gamet
tegnap inkább engem lõttek le 23* :D:D:D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Megvan a teljes verzió,serial,stb ok,de amikor elinditom,akkor felkinálja,hogy single v. multi... Mondom single,erre csak áll,és nem csinál semmit. Valakinek valami 5lete? /2200Thorton,1GB ram,9550XT@9600XT/
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én most bementem, meg is kaptam az elsõ medalomat :)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Electronics Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc
és itt a (default value) kulcs.
lenne egy apró probléma faqban nemigan találtam rá megoldást
gép: 1gb ram, amd athlonxp 3200+, 9800xt
igy inditom, mert tft monitorom van, oda masmilyen felbontas kellett:
"F:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Beallitasok minden maxon.
Játék közben szépen megyeget, amikor mozgok akkor folyamatos, de amikor tölt akkor be van állva a játék(talán lejjebb kéne vennem a beallitasokat :D), és valamikor kidob winbe és bezárja magát amolyan gta:sa módszerrel.
A hangoknál mit kéne beállitanom? semmi extra hangkarim nicnsen csak egy 5.1es integrált. Sanandreasnál directxben a hanggyorsitást kellett toszogatni, itt nem fordult még elõ ilyesmi?
HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2
Be is baszna ha az EA közveten a HKEY_LOCAL_MACHINE alatt nyitna nálam mappát nem a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software alatt! (ott is néztem, van is BF2, csak CD-key nincs) Bár a Clone-DVD imaget használom, nem a RELOADED cracket, az ide is csinál magának mappát?
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amugy FAQ :P
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mondjuk én nem raktam vel a gamespy-t lehet ez a gond. <#zavart1>#zavart1>
kipróbálni akartam neten és ahhoz úgy gondoltam elég ha a játék multi részében írom be az ip-t.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Faxa.
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Magyar szerverkhez is kell ez az account dolog?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most kaptam email t hogy megrendelhetem a game -et.
Érdemes? A game nagyon tetszik, de jelenleg a tört verzió is
megy + csak a honor rendszer lenne benne uj ami ugy is van minden tört
szerveren.
Érdemes igy megvenni?