Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na most már kezd behalni a warezos cucc? Vagy EA szarik rá és megmarad ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jó bazzz...Ilyen felbontással senki nem játszik a világon :-)))))))))

lac coo
Én meg szarok a plecsnikre ! :-DDD
Nem vagyok én politikus :-))))))))))

arty

akinek geforce4e van, nézzen a jövõbe: a g70 egy ideig jolesz, de ahogy hallottam a Battlefield4 már nem fog menni rajta ;)

Forza.

démonigyerek
mé kell piszkálódni
én csk mondtam

démonigyerek
nem

BEAST
<#nyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

TDC Geronimo
Dejó......fogadjunk h a csapatod meg kikapott <#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

démonigyerek
naon kira game
már kezdek belejönni a repülõzésbe!!
fél óra alatt 23repülõt lõttem le!!
és csak tegnap kezdtem a gamet
tegnap inkább engem lõttek le 23* :D:D:D

ah szvsz warezes hivatalos szerveren jáccós móka kb eddig tartott mert msot kb 10 percig probálkoztam de összes ranked elküldöt azzal hogy már hazsnálja valaki a key-em... 8pedig még újat is generáltam :P)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Én is de nekem arany van <#duhos2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

janos666
Kösz, én még csak azt próbáltam és egy találomra kiszúrt public szervert amit a keresõje beadott. Akkor megpróbálom még pár szerverrel.
mila69en
az sg az nem engedett be.... de miért hiába van rengeteg szerver:DDD sõt az EA-s ranked szerverek is simán beengednek

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem, szerintem nem fogad mert oda engem sem engedet tbe 1szer sem:d

janos666
Beírtam. Most viszont felötlött bennem a kérdés hogy az SG szervere fogad-e egyáltalán crackelt klienseket? Mert ha nem akkor hiába is kattintok 1milliót a generatera...
Sziasztok!

Megvan a teljes verzió,serial,stb ok,de amikor elinditom,akkor felkinálja,hogy single v. multi... Mondom single,erre csak áll,és nem csinál semmit. Valakinek valami 5lete? /2200Thorton,1GB ram,9550XT@9600XT/

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

hmm, az erdekes.

mila69en
behát:DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tortel beenged titeket a ranked szerverekre?

mila69en
jaja én is kaptam ma csak nem tuttam mire jó:DD

jaja, kitüntetésbõl nekem már csak a medic meg az engi hiányzik alapszintûbõl..., az a medál milyen medál? nekem eddig csak ezüst csillagot adott (2db-ot)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
mérnem irod be oda a kulcsot -jelek nélkül

Zs0lt1
Játszott már valaki ranked szerveren?
Én most bementem, meg is kaptam az elsõ medalomat :)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

janos666
Kattintottam a generatere vagy 100-at (ha ökölbeszorítom a kezem és közeltartom hozzá akkor úgy beremeg a könnyenmozgó egérgom, hogy recseg-ropog és percenként kattan vagy 100-at :DDD), de már ezt is használja valaki. Próbálkozzak még vagy kell a RELOADED crack ami létrehozz a FAQ-ban említett regisztry kulcsot?
janos666
Megtaláltam, a helyes út nálam:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Electronics Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc
és itt a (default value) kulcs.
mila69en
pedig kell, hogy legyen nekem is van meg sztem mindekinek van de lehet, hogy te kivétel vagy?<#hehe>

üdv
lenne egy apró probléma faqban nemigan találtam rá megoldást
gép: 1gb ram, amd athlonxp 3200+, 9800xt
igy inditom, mert tft monitorom van, oda masmilyen felbontas kellett:
"F:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Beallitasok minden maxon.
Játék közben szépen megyeget, amikor mozgok akkor folyamatos, de amikor tölt akkor be van állva a játék(talán lejjebb kéne vennem a beallitasokat :D), és valamikor kidob winbe és bezárja magát amolyan gta:sa módszerrel.
A hangoknál mit kéne beállitanom? semmi extra hangkarim nicnsen csak egy 5.1es integrált. Sanandreasnál directxben a hanggyorsitást kellett toszogatni, itt nem fordult még elõ ilyesmi?
janos666
Valahogy nem az igazi a FAQ, nekem véletlen sincs ilyen mappa a regisztrymben:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2
Be is baszna ha az EA közveten a HKEY_LOCAL_MACHINE alatt nyitna nálam mappát nem a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software alatt! (ott is néztem, van is BF2, csak CD-key nincs) Bár a Clone-DVD imaget használom, nem a RELOADED cracket, az ide is csinál magának mappát?
Lacc
Na ne mondd!
Icebird
BF2 Shader Mod progival indítva megy GF4 alatt is (elég ocsmány), de csak singlebe lehet használni, vagy esetleg LAN-on, interneten az accountot bannolják mivel modosításnak fogja látni a szerveren. A progi és minden egyébb beállítások megtalálhatók itt

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Dietrich
oké akkor ez a hiba kizárva

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

uHs Gerzson
felcsatlakozol? :DDDD
amugy FAQ :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nem is kell hozzá gamespy-t felrakni...

Hogyan tudok magyar szerverre felmenni tört játékkal?
Dietrich
olvastam..és aszerint jártam el..majd úgy ahogy volt lefagyott az egész..ezért kérdeztem.

Mondjuk én nem raktam vel a gamespy-t lehet ez a gond. <#zavart1>
kipróbálni akartam neten és ahhoz úgy gondoltam elég ha a játék multi részében írom be az ip-t.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

vilmoska
Találtam egy frankó magyar servert.Általában mindig vannak rajta 30-an!
Faxa.

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

vilmoska
Persze

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

Starfish
Sajnos ma nem nyert. Próbálja meg új e-mail címmel. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

xj700t
Ha most reggelek egy nevet kérdõjellel akkor késöbb azt át tudom írni ?

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

DummyBoy
Asszem a Scriptekben ki lehet ... legalábbis a Demoban ki lehetett ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ki lehet kapcsolni az idegesítõ játék közbeni oktató dumát?
Én még várok egy hetet minimum. Aztán ha kilátástalan a tört, akkor megveszem. Nem gyorsvonat...
FAQ

Dietrich
Hi.
Magyar szerverkhez is kell ez az account dolog?

mila69en
nem nem én eddigis ranked szerveren játszottam most léptem ki kb 10-15 perce

BEAST
dehogy lesz :DDD ... csak ranked serverre nem lehet menni ... de aki komolyan gondolja és szeretne valamit elérni /rang,fegyverek,esetleg klán/ annak érdemes megvenni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mila69en
sõt már sok szerveren találkoztam vele, hogy nem engedett be gamespy-os szerverek voltak

mila69en
sztem igen én is meg fogom venni szvsz nem fog örökké tartani a tört verzió mûködése elöbb utóbb lessz warez védelem

Segitsetek kicsit.

Most kaptam email t hogy megrendelhetem a game -et.
Érdemes? A game nagyon tetszik, de jelenleg a tört verzió is
megy + csak a honor rendszer lenne benne uj ami ugy is van minden tört
szerveren.

Érdemes igy megvenni?