Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
"....Légy óvatos amikor tûzet nyitsz egy ellenséges tankra !A legtöbb harckocsi páncéljáról visszaverõdnek a lövedékek , így ha rossz szögben lõsz rá, a lepattanó lövedék egy társadattalálhatja el ! ....."

Idézet a BF2 kézikönyvbõl.<#wilting><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Idézz be abból a kurva sokból 1-et!

steam, origin: ACE_hun

lac coo
Hát meg kurva sok írta hogy tök jól fut nem töltöget :-))))))))))))

Miért lehet elfelejteni? Épp az elõbb írtam, hogy bent voltam egyben, csak épp 170 volt a ping, és lagolt kurvára, de azért sikerült egy plecsnit kapnom, és rá is került szépen a listára... sza'l megy... bár lehet nem minden serveren...

Kurva érdekes, lehet nem olvastad eleget a topicot, mert eddig nem egy ember volt, aki mondta hogy lemegy a közértbe + 1 G ramért, akkorákat swappol...

xj700t
Most gamoltam picit...

-minden mapváltáskor kivágott :)
-Ranked szervert el lehet felejteni :S <#wilting><#ijedt><#nevetes2><#schmoll2>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

lac coo
Hát nálam nem swapol , meg sok mindenkinél 1 G rammal ...

Max Damage
3-4-5-6 percig a töltés 512 Ramal megy! Nézessed meg hogy nem égett-e ki, vagy nem ment-e tönkre egyik 512 ramod a gépedben. 1GB rammal körübellül 1 perc alatt bennvan! Szerintem ott lesz a gond, mert a proci és a vidkari is megfelelõ!

lac coo
Ez tök lol.....
És magamat látom rendes fps nézetben is ?

Kötve hiszem hogy rezzeéstelen, 1 Giga RAM-al akkorákat swappol mint állat, és a swappolás nem videókari függõ, tehát ne mondd, hogy azért, mert neked XT, nekem meg Pro :D Egyébként én pro-m is 16 pipeline-os, tehát csak abban különbözik XT-tõl, hogy kicsit kisebb a RAM meg GPU frekije... az meg nem sokat nyom a latba.

ja hát igen jóbb proci meg jóval durvább videokártya....én most arra gyurok gohy élsimitás nélkül menjen jól....mert igy igen elvette a kedvem a dolog....
na mindegy...valamit alkotok....hátha sikerül....

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

KáTéCé
én csak a F.A.Q-ban leírtakból indultam ki. Pl.:"mid + mid + mid = mid"
Na most nekem mindegyik értékem mid vagy jobb. A végeredmény mégis low. De mindegy igazából nem fontos, a játék élmény a lényeg az meg korrekt. Csak érdekesnek találom.
Igaz most fogom a a gyári dobozost telepíteni, hátha az csodára képes :D

Milyen gagyi csomagolásba adták az 576-nál a fülhallgatót. Ekte kínai design.

Úgy müxik, hogy beállítod a felvételt, azt, hogy hova mentse a szerver a demot (FTP-ét is meg lehet adni neki és feltölti) majd a kör végén kilinkeli, hogy honnan lehet letölteni.
(64 fõs szerveren kb 12mb-os demo fájlt csinál/kör)
Beteszed a megfelelõ helyre és a menüben le tudod játszani.
Olyan mintha benne lennél a játékban, tudod váltani a nézeteket emberekre is, és repkedhetsz a "játékban"
CS4B1KA
Elõfordul hogy az elején néhány percig töltöget 1 giga ram mellett. De nekem ez hamar el szokott múlni.
Nekem ezen a gépen rezzenés nélkül fut 1024x768@85Hz, minden high, 4x élsimítás mellett: Barton 2600+, 1GB ram, Radeon X800XT

ja a hangon gondolkodtam mert minden be van kapcsolva mert Audigy hangkarim van és szerintem felesleges mert ugyse 5.1 ezek.....

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

ssc-suni-hu
Ezt csak az elso nehany betoltesnel scinalja, mig optimalizalja a grafikat.
De gondolom mivel tobb videobeallitast probaltal ezert tobbszor megcsinalja.

Vagy a hang resznel kell a hardwares es a softwares dolgokat kapcsolgatni.
Esetleg nemtudom.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Istencsászár
a géed jó a gém szarul van megirva...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hi !4!
Sajna most Jutottam hozzá a gaméhoz....
Segitsetek nekem kurvára AKADOZIK a Game meg nagyon sokat tölt (4-5p)
pedig szerintem nagyon nem szar a gépem.....
AMD 2800+,1GB Ram,ABIT Alaplap,RADEON 9600XT,
a Grafot meg high re raktam de AA nélkül 1024*768...
ennyit birna a gépem???vagy valami rosszul van beálllitva????please help valaki.....

ssc-suni-hu
Most az a felveteli es visszajatszasi lehetoseg az hol van a jatekban?
Mert a szerveren latom be lehet allitani, hogy valahogy vegye fel a dolgokat, de ezekszerinte cska a szerver veaszi fel es csak azokat lehet visszanezni?

Vagy ez hogy mukodik?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Most jáccottam Ranked serveren, csöppet lagos volt, de aminek jobb volt a pingje, az mind fullos volt, kaptam is plecsnit. :P

lac coo
Ez a cd kulcs átíró nagyon jó :-)gv5gv5gv5gv5gv5gv5gv ezt generálta nekem :-)))))))))))))))))))))))))9

lac coo
Öööööö igen . Van néhány kiszivárgott kulcs hozzá ..Azt vagy használják éppen vagy nem ...

arty
magam ellen beszélek, de lehet jot tenne a scene-nek .. csak ne 12k lenne, szivbõl is kivánnám, h csak origi menjen :))

Forza.

lac coo
Hát gyanítom ! Nem vagyok én warez ellenes ....

arty
cb szerver a modja miatt a legjobb szerver - sztem, végre egy sorozat elég 1 katonának :)

Forza.

retteneteske
Érdekes, hogy a ranked szerverekre simán felenged "másolattal".
De igazán élvezetes játékban magyar szerveren volt részem az elõbb.(CB-szerver)
Köszönöm!<#vigyor2>

mila69en
pl:FCY-2K1H-MUWP-516J-B2M5
FCY-7LDD-GVNG-2YGP-FVNB
FCY-8VN0-7F81-A5JL-FU38
FCY-0GDM-XMVY-W07X-3LQC

akármelyikkel belehet menni csak nem elsõre de kb 5-ik re beszokott engedni:DD<#hehe><#hehe> szupervédelem

na de nem offolom tovább ezzel a topicot

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
gyanitod vagy reméled? <#felkialtas><#zavart1>

Forza.

lac coo
Hivatalos szerveren tuti nem lehet majd tolni warezzal , legfeljebb tört szerveren saját keresõvel (mint a FarCry mp.)ami megkerüli az egész account-rendszert....Lásd Joint Ops és Novaworld...
De legyen nektek igazatok !
Nálam már figyel a polcon a gyári game , gyanítom , hogy hamarosan szükségem lesz rá :-(((((((

arty
nyertem :PPPP

Forza.

lac coo
Milyen használt key-el ??????

mila69en
te most a far cry-rol beszélsz?? mert annak igencsak gagyi a védelme<#hehe><#hehe>

akármilyen használt key-el belehet menni játszani<#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

lac coo
Hát ha valaki csinál hozzá egy saját szerverkeresõt mint fc-ben ...Csak nem gondoljátok egy percig is komolyan , hogy az utóbbi évek legsikeresebb játéka ilyen gagyi védelemmel van ellátva ? :-)

Persze, mert adatbázisba berakják, hogy mik azok a key-ek, amik dobozba kerültek, ennyi, nem egy játéknál van így, csak majd minden játéknál megoldható, hogy ne nézze a server a key-t...

mila69en
hát a far cry az más tészta simán beenged használt kulcsal csak többször kell próbálgatni kb 5-8x-re be enged:DDDD<#hehe>

lac coo
Kap másikat :-)
Nekem a gyári Collin M Rallym volt ilyen . Nem volt jó benne a cd kulcs :-)))))
Gyanítom ha Far Cry-ban megoldotta az Ubisoft , hogy ne lehessen kulcsot generálni EA is képes rá .
Nekem az elsõ pillnattól gyanus volt hogy ilyen könnyen lehet törtel , hivatalos szerveren tolni .

Pedig az összes olyat nem tilthatják le, mert mivan ha épp egy eredeti játékos is épp ilyen key-t kapott...

ezzel tudod cserelni a cd keyt.

lac coo
Nekem soha nem tetszett , hogy a key-generátorral gyártott kulcsok vége mindíg ugyanaz ....:-((((.....VTL...Ebbõl lesz a szívás :-)

And5
na holnap de. 11 re jön a játék ha tartják a telefonos egyeztetés utáni 24 órás hátridõt

Ezt holláttad?

arty
zoli80
nalam fura dolgok tortennek,EA serverekre siman beenged,magyar severek re nem.szomoru vagyok emiatt,lehet elmegyek és megveszem bár lehet hogy nem a tört hibaja hanem alabpol kaki még:(

arty
Battlefield.2.CDKEY.Changer-SUSPECTS

Forza.

janos666
Te még örülhetsz. Én már 1 órája szarakodom, mert elkezdek csatlakozni, tölt és veryfizik vagy 10 percet aztán mindíg kivág az asztalram, már több szerverrel is próbáltam. Holnap újratelepítem és megnézem újra a most CD-key-t bevevõ szervereken az eredeti és nem reloados exe-vel és dll-el.
arty
sg forum bug

Forza.

a ranked szervereken, mikor kapunk olyan ermeket?sok ido utan?vagy ahhoz sokat kell olni?vagy hogyvan?

arty
nagy cég, mamuth ... lassan mozdul, de mozdul :(

Forza.

démonigyerek
ezt mé kell 2*?

arty
de ekkore felbontásban sztem tényleg nem kell AA .... pedig az SLI gef7 elbirja :D

Forza.