Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az mitõl van , hogy ha bekapcsolom az AA-t , akkor megnõ az fps-em ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Csak ha nem vetted volna észre, nincs Insane beállítás... tehát egyel lejjebb ugrik...

steam, origin: ACE_hun

Tudom, hogy minden 20. hozzaszolas errol szol, ezert irtam ezt le, hatha belenyugodnak vegre a dologba. Engem nem erint a dolog, nem gefi4-em van...
Ahhoj
bladew: kb minden 20. hozzaszolas errol szol, a forumozoknak mar nagyon eleguk van belole, es a nagy tobbseg egyetert abban, hogy ilyen szemleletnek nem jogos (olvass vissza, ha erdekel, ha nem, akkor zarjuk le itt)
(mielott felreertenel, meg a gef4 vagy gyengebbel rendelkezok kozott is nagy aranyban)

KáTéCé
Tudom, hogy én vagyok gyenge matekból de akkor sem értem:
2800+ mid-high+1GB high+5700u_mid=full low(1024*768)

OFF:
Ehhez a Gefi4-en nem megy dologhoz szolnek, hozza egyet. Szoval NEM ez az elso hútása az nvidianak, emlekezzetek a splinter cell chaos theory CSAK PS3.0 vagy PS1.1-en volt hajlando menni. Tehat akinek gefi 5-os szeriaja van annak is tuti gyors (mindenki tudja ennek h ez a szeria mennyire gyenge PS2.0-val), vagy az uj szerian megint gyors mert az mar normalisan viszi a DX9.0c kovetelmenyeit.

Ja es aki százezert vett ati kartyat ami csak PS2.1-et tud, ellenben iszonyat gyors? Annak is jo lesz a PS1.1, es kulonbenis mennyen a picsaba, mert Nvidia azt hiszi azt tesz amit akar...

Sok gefi4 van meg az embereknek? Nembaj vegyetek ujat, az Nvidia nem fog megharagudni, ha nekiadjatok a penzeteket.

Nah sry a hosszu offert, de ez mar nagyon kikivankozott belolem.
Mr Manson
elég gyenge a könyv amit adtak

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

lac coo
Media Markban 11900 huf...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Smuge
Na véégre megszüntek a problémák, nincs semmi kilépés, érezhetöen stabilabban fut a játék, és minden ugy megy ahogyan annak kell mennie! Eredetivel semmi gond!

Mr Manson
ja. nekem is sima van. elég az

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TerranceG
Fejlécet lehetne aktualizálni.

Igyunk sört jól!

Értem. Ezek szerint ha nincs szükségem headset-re, a normál változatot érdemes vennem.

Ahhoj
a fembodozos dolog az special edition es 1000 db keszul(t) belole (ergo nem valoszinu, hogy magyarhonban hozza lehet jutni iylenhez 😉 )

Sziasztok,
Meg tudnátok mondani hogy a Commanders Edition tartalmaz-e valami pluszt a headset-en kívûl a normál változathoz képest? (részletesebb kézikönyv, dragunov formájú szívószál hogy felvághassak a mekiben vagy mittudomén 😊 Régebben mintha azt olvastam volna hogy egy fém medkit dobozban jön, de lehet hogy már keverem valamivel, mert minden weboldalon csak a headset-et látom feltüntetve pluszként.
(azt tudom hogy a com-os angol kézikönyvvel jön)

ui: jelentkeztem én is az SG csapatba.

Õk újak, hogy tagok lesznek e azt majd szavazás dönti el jövö hét végén. Addig mindent meg kell tenniük ezért 😊 (fórumozás, játék)
nemtom felrakom maxba a játékot és tök jól bírja csak az egér rángatózik :S

http://thenamelessphoto.com/

0Fritz0
A kérdõjel csupán egy bizonytalansági faktor a téridõben, vagy ez lesz a csapat jele? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TasManXT
már a cdgalaxisban is kapható a szoftver. Na mindegy, már megrendeltem 576-ból.

psn: TasManHUN

Az aktuális csapat jelentkezési lista:

Zoli
Gregoryan
Nadi
Running
Torryman
KandurEX
MerlinW
pathy
cSiBesZ
Equinox
Cucli
toMz
Caterpillar
AvHTomo
Poggyasz
Driverben, egyszerûen feltoltam maxra.
Okés THX akkor ezeket mind megnézem, remélem nem a hardver gázos <#csodalk>

És hol állítod az AF-et? Mert én csak AA-t találtam játékban... Egyébként AA-nak 1024-es felbontásnál max a 4x-esnek van értelme, AF-nek meg csak 8x-os...

steam, origin: ACE_hun

Rusid
Nézd meg a játékba hány fps-el megy ha olyan 50 -60 körül van akkor az lag.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Smuge
Na megvan végre nekem is origi 😊

TDC Geronimo
Jóvanna 😊
Nézz körül...lehet vírus, lehet kémprogi vagy akármi más....tudod milyen ez a windows 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rossz memória, cpu, hdd, sokminden lehet.
3dmark pontok rendben vannak? Ezzel a konfiggal 03-ban 7000-7600 pont között kell lennie kb.
LoL
Inkább segícsél, be van szarva a gépem 😞((((((((

TDC Geronimo
Windows <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja az lesz thx
Mi foghatja vissza a rendszert ennyire?

mila69en
esetleg próbáld ki single-be ha ott nem akad akkor lag hameg akad akkor valami vissza fogja a rendszered

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

0Fritz0
Akkor biztos valami újgazdag bótot néztem... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

20 ropi?! Megnyalnám a tiz ujjam ha annyiért lemenne a 9600prom ati silencer 2 hûtéssel EGYÜTT!... ennek ellenére 15.5k-nál tart a licitje 😄
Lehet hogy a boltban 20 ropi itt ott, de nem is adják el annyiért...
Csak tudnám hogy mi... <#fejvakaras>

0Fritz0
Egy konfig sem fog örökké tartani.
Az Ati 9600 most 20 ropi környékén mozog.
Ne a BF2 miatt vegyél vidikártyát, hanem a több száz játékért ami utána fog kijönni és ugyanígy igénylik majd a vasat.

mi a különbség az a két szám között amikor kiírja az FPS-t?
Az a commander artilleryje.
vki
FASZA

ACER Aspire 5738ZG

mila69en
hát most cseréltem le a 2500+-os procin két napja de azzal is ugyan így futott sztem akkor a géppel van gáz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Evogordon
Szóval nelehet 😄

Nekem 2500+ 1GBRam 6600GT és medium-low bár a tököm tudja hogy szaggat-e vagy csak lag, asszem vmi gáz van a gépemmel :/

<#nyes><#zavart2>
mila69en
monjuk az is igaz hogy megy neki a 16x-es szûrés is próbáltam de nem teszem rá elég a 8x-es

Evogordon
Azokkal az ágyúkal amelyikek az égnek állnak hogyan lehet lõni?

<#levele>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

erdos
Azért elég mutatós ez a kép...<#taps>
Milyen a géped amin így szalad?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mila69en
ja

Nekem 2500+, 1GB és 6600GT-vel 1024ben majdnem minden highon + 16xAF.
Zsolo007
<#worship><#worship><#worship> remélem sikerül megoldanim mert akkor csak az SG szerveren tolnám....a hun battlefields hihetetlen laggos, a másik amin voltam meg lámás 😊))

Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes 😊)) SGs összejön és toljuk majd sokan.....

Egy portot kell csak lezárni, de az sem jön össze 😄
Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelõre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...

Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren!
ki látott még ekkora állatságot:ati radeon 8500sorozattal megy/ami régebbi mint a 9250/,9500 sorozat is megy/legalábbis az info-ja szerint.meg a 8500-nál régebbi kártyák is fel vannak sorolva.nemtom megnéztek estleg elötte valamilyen statisztikát melyik kártyábol lehet még legtöbb forgalomban?
bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája.....