Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
steam, origin: ACE_hun
(mielott felreertenel, meg a gef4 vagy gyengebbel rendelkezok kozott is nagy aranyban)
2800+ mid-high+1GB high+5700u_mid=full low(1024*768)
Ehhez a Gefi4-en nem megy dologhoz szolnek, hozza egyet. Szoval NEM ez az elso hútása az nvidianak, emlekezzetek a splinter cell chaos theory CSAK PS3.0 vagy PS1.1-en volt hajlando menni. Tehat akinek gefi 5-os szeriaja van annak is tuti gyors (mindenki tudja ennek h ez a szeria mennyire gyenge PS2.0-val), vagy az uj szerian megint gyors mert az mar normalisan viszi a DX9.0c kovetelmenyeit.
Ja es aki százezert vett ati kartyat ami csak PS2.1-et tud, ellenben iszonyat gyors? Annak is jo lesz a PS1.1, es kulonbenis mennyen a picsaba, mert Nvidia azt hiszi azt tesz amit akar...
Sok gefi4 van meg az embereknek? Nembaj vegyetek ujat, az Nvidia nem fog megharagudni, ha nekiadjatok a penzeteket.
Nah sry a hosszu offert, de ez mar nagyon kikivankozott belolem.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Meg tudnátok mondani hogy a Commanders Edition tartalmaz-e valami pluszt a headset-en kívûl a normál változathoz képest? (részletesebb kézikönyv, dragunov formájú szívószál hogy felvághassak a mekiben vagy mittudomén 😊 Régebben mintha azt olvastam volna hogy egy fém medkit dobozban jön, de lehet hogy már keverem valamivel, mert minden weboldalon csak a headset-et látom feltüntetve pluszként.
(azt tudom hogy a com-os angol kézikönyvvel jön)
ui: jelentkeztem én is az SG csapatba.
http://thenamelessphoto.com/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
steam, origin: ACE_hun
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Nézz körül...lehet vírus, lehet kémprogi vagy akármi más....tudod milyen ez a windows 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
3dmark pontok rendben vannak? Ezzel a konfiggal 03-ban 7000-7600 pont között kell lennie kb.
Inkább segícsél, be van szarva a gépem 😞((((((((
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi foghatja vissza a rendszert ennyire?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet hogy a boltban 20 ropi itt ott, de nem is adják el annyiért...
Az Ati 9600 most 20 ropi környékén mozog.
Ne a BF2 miatt vegyél vidikártyát, hanem a több száz játékért ami utána fog kijönni és ugyanígy igénylik majd a vasat.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Milyen a géped amin így szalad?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes 😊)) SGs összejön és toljuk majd sokan.....
Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelõre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...
Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren!
bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája.....